Bence değil ama %70'i kariyerdir kişisel gelişimdir diğerlerinin hepsi boş
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(25-29)6 ayEski sevgilim kariyer yüzünden benden ayrılmıştı. Bu bana çok koydu çok hırslıyım bu yüzden.
08 Yorumla
Soran6 ayBence kadınlar parlamalı
Cevap sahibi6 ayEvet haklısın. Ama kariyer yüzünden bırakması saçma değil mi erkek sonuçta
Soran6 ayÖyle düşünme bence kendini geliştirmeyen herkesi bırakılabilir
Cevap sahibi6 ayOkumuş biriyim onun okulu daha üst düzeydi
Soran6 ayHayır öyle değil ama kendini geliştiriyorsan bir şeyler için çabalıyorsan ve en iyisi olmak için de elinden geleni yapıyorsun Bu nedenle bırakılmaz tabii ki de çaba varsa gayret varsa bambaşka bir olay
Cevap sahibi6 ayEvet haklısın teşekkür ederim güzel yorumun için. Sen okuyor musun ve ya çalışıyor musun
Soran6 ayOkuyorum ayni zamanda birşeyler yapıyorum
Cevap sahibi6 ayNe gibii
Gizli Üye(25-29)6 ayAnlam verdiğin değer ölçün kariyerse kariyer sana herşeymiş gibi gelir yani bakış açısı
07 Yorumla
Soran6 ayHer şey kariyer değil ama bence kendini geliştirmek ve daha iyi bir potansiyeline sahip olmak yüzde yetmiştir
Cevap sahibi6 ayDünyalık peşinde koştukça koşturur asla yetinemezsin Allah böyle yaratmış Dünyalık ile doyum olmaz hep aç kalınır
Soran6 ayAlakası yok Ben potansiyelimin en iyisini birazcık daha insanlar için istiyorum çünkü ben insanlara yardım etmek için daha çok iyi çalışmak istiyorum dünyalık bir şey değil
Cevap sahibi6 ayNasıl yani insanlar için ama mesela insanlar sana iyi desin diye mi bu da dünyalık bir tarafta
Soran6 ayHayır şöyle bir şey var ben o yerde olayım ki insanlara yardım edeyim Aslında bir nevi şöyle bir durum var ben şu anda yardım ediyorum ama o gece sahip olduğumda daha çok yardım edeceğim ve bu benim hayalim
Cevap sahibi6 ayMaşallah sana milyon kere 🤍🤍🤍
Soran6 ayEvet yani bunun için istiyorum ya da yarın öbür gün kızım annesini başarılı görsün ve ben birçok kadına kıza insanlara ulaşabilmek istiyorum bunun için elimden geldi ne varsa daha fazlasını yapacağım
6 ayKadında güzellik erkekte para
00 Yorumla
6 ayher şey kariyer olamaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😊 Biraz ondan, biraz bundan gibi değil mi? Kariyer elbette önemli bir parça çünkü hayallerimiz, hedeflerimiz, özgürlüğümüz orada şekilleniyor, buna katılıyorum. Ama kişisel gelişim sadece işle sınırlı değil bence. Ailenle gülmek, dostlarınla kahkaha atmak, kendi ruhunu beslemek de bir o kadar önemli. İşini sevmek kadar; yaşamayı sevmek, kendine değer vermek de bize başarıyı getiriyor. Senin her yönden parlayan bir yıldız olmanı hayal ediyorum! ✨ Unutma, kariyer bir araç, gerçek mutluluk ise bütününde gizli. #BirAdımÖne 💫