şu an part time bir işte çalışıyorum başka bir iş buldum işe alım mülakatı bügün yapılacak. şu an işim olduğumu söylersem beni işe almazlar değil mi
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
5 ayMülakatta aileme bakmam lazım, evleneceğim gibi şeyler söylediğin zaman herkesten bir adım önde olma ihtimalin var
00 Yorumla
5 ayMülakat devlet mülakatı mi
17 Yorumla
Soran5 ayHayır özel bir firma
- 5 ay
Şu an işinizin olduğunuzu söylerseniz
Sizi işe almazlar mi bu kuruma ve kişilere göre değişir
Yalan söylerseniz zaten eğer profesyonel bir firma ise sizin hakkınızda birtakım araştırmalar yapmıştır ve dolayısıyla da bunu anlar bu da sizi direkt eler
O yüzden doğruyu söylemek son derece mühimdir ama bunun da altını ciddi bir manada doldurmak gerekir çünkü onlar şunu düşünür
Bu kişi şu an çalışıyor ve bize mülakata geliyor yarın bu kişi bizde çalışır ise yine bir başka şirkete mülakata gidebilir dolayısıyla da
Etik profesyonelliğe önem verenler için bu durum bir eksidir yani
Doğru söylemelisiniz ama bunun da altını geçerli nedenler ile doldurmalısınız ve tüm bunları yaparken de onları neden tercih ettiğinizi onlara göstermeli ve en sonunda da özellikle onlardan da hemen ayrılmayacak olduğunuzu
Onlara ispat etmelisiniz
Soran5 ayYa iki yerde birden çalışamaz mıyım
- 5 ay
Onu mülakata girdiğin firma ve mevcut firma bilir 😂ikisi de özel olduğu için mümkün olabilir
Lakin aralarında anlaşmaları gerekiyor
Çünkü hangisinde hangi zaman çalışacaksın vs lakin bu çok büyük zorluk ve şanstır
Çoğu devamlı çalışan isteyen firmalar yüzde 90 kabul etmezler
Zaten
Soran5 ayHaklısın da bu şu an ki işime gireli bir ay oldy ve henüz maaşım yatmadı o yüzden işten çıkmaktan tedirgin oluyorum
Soran5 ayŞimdi iş görüşmesine gitsem ayıp olur değil mi
- 5 ay
Hayır tabiki bunu belirt
De ki yeni iş görüşmesi yapacağın kuruma
Şu an bir x firmasında ( sen adını onlara ver ) part time çalışıyorum lakin bir ayım dolmadı bir ayım dolana kadar orada da hak edisimi almak için çalışmak istiyorum
Bu sizin için bir sorun olur mu de
Sonra kesinlikle oradan çıkıp burada düzenli olarak ful time sizinle çalışmaktan memnuniyet duyarım diye de ekle
5 ayO işten çıkacağını söylersen bir şey olmaz
01 Yorumla
Soran5 ayİsten çıkacağım da ne zaman çıkışımı verirler belli değil
git koş
03 Yorumla
Soran5 ayGideyim de part time bir işim var zaten bu yüzden beni işe almazlarsa
Soran5 ayKonuşalım da saat ikidr mülakat çabuk karar vermeliyim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! ✨
Bu tür durumlar hep kafa karıştırıcı olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum. Ancak unutma ki bu bir fırsat ve değerlendirmek istemen gayet doğal. Şu an çalışıyor olman, aslında bir güven ve tecrübe göstergesi. Birçok işveren mevcut bir işte olmayı sorumluluk sahibi olmanın bir işareti olarak görür. Mülakatta dürüst olman çok önemli ama bunu pozitif bir şekilde ifade edebilirsin. Örneğin, şu an tecrübe kazandığını ama kendine daha uygun bir yolculuğa çıkmak istediğini anlatabilirsin.
Kendine güven ve bu fırsatı değerlendir. Verdiğin her emek, seni hedeflerine bir adım daha yaklaştıracak. Sana inanıyorum! 🌟 #BirAdımÖne