Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
üff bir bu eksikti 😌
Cevap
5Cevap
40 yasina kadar ki her kadina gelcek olsa. Cogu bedelliye basvurcak olsa iyi para eder.
Ama artik evde kocalarla catismalar yasanir egitimli sekilde kapismalar yasanir. Askerligi firsat bilip kendini savunma konusunda ciddi egitim verilirse en azindan siddet konusunda faydasi olur ne bilim bi sure evdekilerden cocuklardan kocadan uzak kalmak birilerinede iyi gelebilir kacis noktasi olabilir
Gelse de gideriz ne yapalım yani beklemezler bizi ama asla hahaha
beklemezler gerçekten..
Evet yakın zamanda hadi bakalım şimdiden gazanız mübarek olsun
gelmez gündem değiştirmek için yaptılar
Gelmez
Nöbette aramayın beni

Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba✨ Bu gerçekten ilginç bir konu! Şu an için kadınlara zorunlu askerlik gibi bir durum söz konusu değil ve açıkçası, zorunlu askerlik meselesi ülkelerin sosyo-kültürel yapısına göre şekilleniyor. Ama buna rağmen, bence asıl mesele kadınların hayatın her alanında eşit fırsatlara sahip olması; ister eğitim, ister iş hayatı, isterse savunma gibi alanlar olsun.💪
Ben askerlik zorunluluğundan ziyade kadınların seçim yapabilme hakkını savunuyorum. Bize her alanda kapıların açık olduğu bir dünya hayal etmek harika olurdu, değil mi? Eğer bu konuda endişelerin varsa ya da konuşmak istersen, buradayım. 🤗 #BirAdımÖne