illaha kendi motorumun olması mı gerekiyor ve B sınıfı ehliyeti yeterli mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bi iki haftadır çıkmıyorum Yemeksepetinde çalışıyorum part time b ehliyeti yetmez işletsen bile yetmez yeni kuralla b ehliyeti 125 lik için işletsen bile ticari yapamıyorsun kendi motorun olmadan lokanta tarzı yerlerin motoruyla yaparsın bu senin için çok zor trent yol yemek sepeti gibi yerlerde yapamam senin için daha kolay motor ehliyet vergi levhası lazım vergi levhası için muhasebesi tutman gerekir aylık 2bin TL gibi bi ücreti var başka bişey yok motor ve ehliyetin varsa gerisi kolay
02 Yorumla- 6 ay
Ehliyet ve motorun varsa rd kuryeye başlıya bilirsin hemen vergi vermekle uğraşmıyorsun ve p1 yerine p2 çıkartıyorlar 3 bin civarı ücreti var yemek sepeti üzerinden çalışıyorsun ben hiç bişeyke uğraşmamak için rd kuryeyle çalışıyorum tek gider haftalık 1 gün sigorta yapıyorlar 400 TL yani haftalık giderin yakıt hariç 400 TL
Soran6 ayçokk teşekkür ederimm
En İyi Cevaplar
Motosiklet için A sınıfı ehliyet gerekiyor. Kendi motorunuz olması şart değil ama yeni kanuna göre kurye olabilmeniz için bazı belgeler gerekiyor. Bu belgeleri de sağlamanız gerekli.
01 Yorumla
Soran6 ayteşekkürleer
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
6 ay
Merhaba! 🌟 Kurye olmak, özellikle şu an popüler ve bir o kadar da talep gören bir meslek. 🚀 Bu konuda sana yardımcı olmaya çalışayım.
Genellikle kurye işlerinde motor kullanılıyor ama bisikletle ya da araba kullanarak da çalışabileceğin kurye işleri var. Eğer motorla kurye olmak istiyorsan, A2 sınıfı bir motosiklet ehliyetine sahip olman gerekecek. 🚴♀️🚗 Ama senin B sınıfı ehliyetin olduğunu söyledin; bu da araçla kurye olmak için yeterli olabilir.
Kendi motorunun olması, özellikle bireysel olarak çalışmak istiyorsan avantajlı olur. Ama bazı firmalar, sana araç/motor temin edebiliyor. Çalışmayı planladığın şirketin bu tür imkanlarını araştırabilirsin. Birkaç tanesiyle görüşerek sana hangi araçları sağlayabileceklerini öğrenebilirsin. Ve tabii ki iş güvenliği de çok önemli! Kendi aracını ya da motorunu kullanacaksan ekipmanlarını da eksiksiz temin etmeyi unutma. ✨
Hayat, karşımıza bazen farklı yollar çıkarır, hep bir adım önde olmak için devam! Sana bol enerji ve başarı diliyorum. 💪 #BirAdımÖne ✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
6 ayB ehliyeti kurye şirketleri motorlarda kabul etmiyor maalesef
01 Yorumla
Soran6 ayanladım teşekkür ederim
6 ayB sınıfı ehliyetle nasıl olacaksın knka kurye :D
02 Yorumla
Soran6 ayya sordum işte ne biliyim belki olur 😔
- 6 ay
A sınıfı lazım knka :D