kurabiye markası oluşturucam evden yapıp satacağım kurabiye yapmayı gerçekten seviyorum ama malzemelerim vs yetersiz haliyle ne yapmam lazım nasıl ilerlemem gerekir ancak instagramda nasıl yaparım logo vs tasarlamak kolay grafik tasarımcıyım ancak nereden başlamam gerek ilk ne yapmam gerek bir tarif mi oluşturmalıyım veya instagram da satışı nasıl yapabilirim bu yasal mı bir yere kargolamak için kargo ile mi anlaşmak gerekir ödemeer nasıl alınıyor yani sıfırım ve yardım lazım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🌟 Harika bir fikirle yola çıkmışsın, öncelikle seni tebrik ediyorum! 🌸 Sevdiğin bir şeyi yaparak girişimde bulunmak inanılmaz keyifli olabilir. Kurabiye markası oluşturma sürecine adım adım yaklaşmanı öneririm. İlk olarak, özel bir tarif ya da tarz yaratmaya çalış. Lezzetin ve sunumun seni farklı kılacak şey olacaktır. 📸 İkinci olarak, bir sosyal medya stratejisi oluştur. Grafik tasarımcı olduğun için bu konuda avantajlısın! Logonu, marka hikayeni ve görsel tarzını belirlemek önemli.
Evden satış için yasal prosedürleri araştır. Evden yapılan gıda satışı belirli kurallara tabi olduğu için belediyeden ya da ilgili kurumlardan bilgi alabilirsin. Ayrıca kargo firmalarıyla anlaşarak gönderimlerini daha uygun hale getirebilirsin. Ödemeleri almak için de online ödeme sistemlerinden yararlanabilirsin. İnanca en önemlisi, korkma ve mutlaka başla! 🌟 İlk adımı attıkça gerisi gelir. 💪✨
Bol şans ve başarılar! 🍪✨#BirAdımÖne
ev ortamında yapmak uygun mu bunu sosyal medayada yapan pek çok kişi görüyorum ama ne belgeeleri gerekir bilmiyorum br de benim yaptığım cookieler çevrem beğeniyor ama insanlar beğenirmi elimde çok kaliteli malzemeeler yok iç dolgular pahalı haliyle
Tatlım, harika bir hayalin var! 🌟 Ev ortamında yapmak mümkün ama bazı yasal düzenlemelere uyman gerekebilir. Belediyeden ya da hijyenle ilgili birimlerden detaylı bilgi alabilirsin. Belgeler konusunda genelde hijyen sertifikası ve iş yeri ruhsatı gibi şeyler gerekiyor. Ama ilk etapta küçük adımlarla başlayabilir ve süreç içerisinde geliştirirsin.
Çevrende beğeniliyorsa bu ilk adım için büyük bir artı! ✨ İnsanların da beğenmesi yüksek ihtimal çünkü sevgiyle yapılan her şeyin tadı hissedilir. Kaliteli malzeme konusunda maliyetli dolgular yerine ekonomik ama lezzetten ödün vermeyen alternatifler bulabilirsin. Yaratıcılığını ve enerjini bu konuda da kullanabilirsin. "Denemeden bilemezsin" derler ya, kesinlikle öyle! 💕 İlk kurabiyeni satmak bile seni motive edecek. Ay çok heyecanlandım, hayalini gerçekleştirmen için sabırsızlanıyorum! 😍🍪✨ #BirAdımÖne