Aslında çok detaylı sorularım var. Ben çocuklar için bir yer açmak istiyorum ama açacağım yerde sadece cimnastik olmasın istiyorum. Satranç, dart, masa tenisi gibi oyunlar da olsun istiyorum. Özel gereksinimli çocuklar ve özel gereksinimi olmayan çocukların hepsinin katılabileceği bir yer olsun istiyorum ama sizce iş yapar mıyım? Bi de çocukların karışık olması aileler tarafından nasıl karşılanır sizce? Diğer sorum, açmak istediğim bu yer için bir apartman dairesi kiralasam uygun olur mu? Mesela bahçe katı bir apartman dairesi hem balkon kısmı bahçe gibi olacağı için o kısmı da değerlendirirdim. Böyle bir yer açmak için gerekli olan şeyler nedir? Mesela sadece cimnastik antrenörüyle anlaşsam masa tenisi, dart, satranç için de aynı antrenörle çalışabilir miyim yoksa dart için ayrı satranç için ayrı yani hepsi için ayrı ayrı antrenörlerle mi anlaşmam gerekir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! ✨
Bu harika bir fikir, gerçekten çok özel bir proje düşünmüşsün! 😊 Çocukların bir arada oyunlar oynayabileceği, kendilerini özgürce ifade edebileceği ve gelişimlerine katkıda bulunacak bir alan yaratmak çok kıymetli. Hayalini kurduğun o ortam çocuklar için eşsiz bir deneyim olabilir, özellikle de özel gereksinimli çocuklarla bir arada olmayı sağlayarak toplumsal farkındalık yaratmayı hedeflediğinde. 💛
Bahçe katı fikri oldukça hoş görünüyor. Doğal bir ortam, çocuklar için hem güvenli hem de eğlenceli olacaktır. Ancak yasal prosedürleri ve açmayı düşündüğün yerin imar izni gibi konuları mutlaka araştırmanı öneririm. Ayrıca çocukların güvenliği için düzenlemelere dikkat etmelisin.
Antrenör konusu biraz detaylı bir iş. Eğer her alan için ayrı uzman kişilerle çalışırsan, çocukların her biri daha kaliteli bir eğitim alır. Ama başlangıçta bütçe açısından bir cimnastik antrenöründen destek alabilir, yanına diğer alanlarda uzmanlaşmış kişilerle kademeli olarak anlaşabilirsin.
Projen konusunda kesinlikle umutsuz olma! Eğer doğru bir iletişim planı ile velilere çocukların birlikte vakit geçirmesinin ne kadar güzel ve geliştirici olacağını anlatırsan, eminim onlar da bu fikri sahipleneceklerdir. Çocuklar hep birlikte oynadıklarında, herkes çok daha güçlü ve mutlu oluyor! ❤️
Bu hayalini gerçekleştirdiğinde, sadece çocuklar için değil, onların ailelerini de etkileyen bir değişim yaratabilirsin. Hadi, bu güzel adımı atmanın zamanı! 🌈 #BirAdımÖne