Çocuklar için bir cimnastik salonu gibi bir yer açmak istiyorum, bunun için ne yapabilirim?

Aslında çok detaylı sorularım var. Ben çocuklar için bir yer açmak istiyorum ama açacağım yerde sadece cimnastik olmasın istiyorum. Satranç, dart, masa tenisi gibi oyunlar da olsun istiyorum. Özel gereksinimli çocuklar ve özel gereksinimi olmayan çocukların hepsinin katılabileceği bir yer olsun istiyorum ama sizce iş yapar mıyım? Bi de çocukların karışık olması aileler tarafından nasıl karşılanır sizce? Diğer sorum, açmak istediğim bu yer için bir apartman dairesi kiralasam uygun olur mu? Mesela bahçe katı bir apartman dairesi hem balkon kısmı bahçe gibi olacağı için o kısmı da değerlendirirdim. Böyle bir yer açmak için gerekli olan şeyler nedir? Mesela sadece cimnastik antrenörüyle anlaşsam masa tenisi, dart, satranç için de aynı antrenörle çalışabilir miyim yoksa dart için ayrı satranç için ayrı yani hepsi için ayrı ayrı antrenörlerle mi anlaşmam gerekir?

Çocuklar için bir cimnastik salonu gibi bir yer açmak istiyorum, bunun için ne yapabilirim?