32 yaşındayım hayatımı çöp ettim, yeniden meslek sahibi olmak için çok mu geç kaldım?

Parasal sıkıntılardan dolayı üniversiteye gidemedim o yüzden açıktan okudum. Yaşıtlarım hep öğretmen psikolog sağlıkçı oldu. Bende biraz utangaçlıkta var o da çok etkiliyor iş hayatında aktif olamıyorum. Ayrıca minyonum ve yıllar boyunca insanlar tarafından hiç saygı göremediğimi hissettim yaşımdan küçük gösterdiğim için. Çocuk gibisin kilo al laflarını çok duydum. Neyse 32 yaşındayım, koskoca bir hayatı çöp etmiş gibi hissediyorum. Sosyal medyadan karşıma öğretmenler çıkıyor içim burkuluyor. Kıskançlık gibi düşünmeyin ama imreniyorum benim hayatım neden çöp oldu ben niye böyle başarılı olamıyorum diye. 32 yaşından sonra yeniden okuyun deseniz inanın buna da gücüm yok ama bir yanım da acaba yapabilir miyim diyor. Veya okumakla uğraşmak yerine nasıl meslek sahibi olabilirim hiç fikir gelmiyor aklıma. Param olsa cafe butik falan açardım ama param da yok. Sizce çok mu geç kaldım?

32 yaşındayım hayatımı çöp ettim, yeniden meslek sahibi olmak için çok mu geç kaldım?