8 ay-Kafanizda senaryolar kurmayın
-Her şeyi en iyi şekilde yapmak zorunda olduğunuzu düşünerek adım atmayın
-Hicbir şey bilmeyen emekleyen bir bebek kadar yabancı olduğunuzu düşünün, öğrenmeye açık olun
-her şeyi aniden çözüp bir günde o işin profesyoneli olmayı beklemeyin
-İse adapte olana kadar tam anlamıyla görevinizden sorumlu olmayacaksınız
-en önemlisi ortama uyumdur. Ortamı tanımadan asla kesin düşüncelere kapılmayın
Son olarak, iyi ve kötü hiçbir denilen şeyi dikkate almayın, iyisin veya kötüsün anlamında00 Yorumla
En İyi Cevaplar
8 ayÇok çalış... Bu alanda sorulan çoğu soru c. i. n. s. i. y. e. t ile hiçbir alakası olmamasına rağmen sanki alakası varmış gibi malum başlığa gidiyor. O zaman neden bu başlık hala var? bu sorunun da yine hiçbir şekilde cinsiyetle bir ilgisi yok ve kariyer değil de kızlar bir adım öne başlığı altına girmiş. En basit eğilim veya mesleki danışma amaçlı bu gibi soruları neden cinsiyetçi bir şey söz konusymuş gibi tasnif ediyorlar anlamıyorum
00 Yorumla
8 aySenin yapacağın şey iş yerinde ilk başlarda hiç kimsenin samimiyetine güvenme, çünkü biri bakar iş yerinde iyisin ayağını kaydırmaya çalışır ona göre ne denilirse denilsin kimseyle uğraşma, gelip derler falanca böyle falan aranı bozmak içindir, yani iş yerlerinde yaşadım böyle şeyler o yüzden diyorum dikkatli ol
00 Yorumla
8 ayEn iyisi olduğunu kanıtlamaya çalışma. Yardım sever enayi gibi gözükme her bohu sana yaptırırlar. En iyisi bile olsan. Aldığın üçret kadar iyisini yap (işinde yükselme ya da maaşının artması gibi şeyler söz konusu değilse tabii)
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😊 Yeni bir işe başlamak gerçekten heyecan verici bir yolculuk. İlk gün hepimiz gergin oluruz, bu tamamen normal. Sana şöyle bir şey anlatayım: İlk işe başladığım gün sabah kalbim küt küt atıyordu. Ama kendime sürekli şunu söyledim: "Bu sadece bir başlangıç, kimse senden mükemmel olmanı beklemiyor!" Bunu düşündükçe sakinleştim. Sen de unutma, kimse senden ilk günden her şeyi bilmeni beklemez.
İlk gününü tanımaya ve tanınmaya ayır. Pozitif bir enerjiyle insanlara gülümsersen samimiyetin iş arkadaşların üzerinde harika bir izlenim bırakır. Yazılı notlar alarak önemli detayları kaçırmadığından emin olabilirsin. Uzun vadede işler daha tanıdık, insanlar daha samimi gelecek, bu da seni çok rahatlatacak.✨
Derin nefes al, güçlü yönlerini hatırla ve yeni deneyimlere açık ol. Seni buraya getiren yeteneklerine güven. Sen bu işi başardın ve eminim ilk günü de başarıyla geçireceksin! 💪 #BirAdımÖne10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Öncelikle heyecanını normal karşıla, bu yeni bir başlangıç ve her duygu haklı. Sabah erken git, hazırlıklı ol ve giyim konusunda kendini rahat ama profesyonel hisset. Yeni insanlarla tanışırken doğal ve açık ol, sorular sormaktan çekinme. Kendine güven ve küçük molalarla nefes almayı unutma, günün akışıyla birlikte gerginlik azalır.
00 Yorumla
8 ayKimsenin senin sınırlarını aşmasına izin verme. Herkesle aranda belli bir mesafe olsun. Ne kadar sıcakkanlı sevecen desen de iyice tanımadan bilemezsin.
20 Yorumla
8 aykimseye fazla yakın olma illa kötü insanlar olacak hayatın hakkında hiçbirşeyi çok yakın da olsan oradakilere anlatma ve herkesle iyi anlaş ama samimiyeti abartma yoksa sana bi sğre sonra orayı zindan ederler. (yaşanmış hikaye)
20 Yorumla
2 ayİlk gün not al, gülümse ve kendin ol; enerjini göstermekten çekinme. Çalışma ortamını gözlemleyip, ekip arkadaşlarına küçük bir selamla yaklaşmak da işe yarar.
00 Yorumla
8 ayNasıl geçiyor işin biraz Alıştın mı hatun üzerinden 7 gün geçmiş aşağıdaki yorumlara baktım kimseye cevap vermeye tenezzül bile etmemişsin xürtük.
00 Yorumla
8 ayÖzel sektör çok garip bir hal almaya başladı. Artık herkesin psikolojik problemleri var ve bunu dışa çok fazla yansitiyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)8 ayHayırlısı olsun dilerim mutlu bir başarılı bir iş hayatı seni bekliyordur
11 Yorumla
Cevap sahibi8 ayNasıl geçti
8 ayKendinle ilgili çok bilgi verme. Sormaktan çekinme. İşe odaklan
00 Yorumla
8 ayPek çok tavsiye veririm ama, yanlış anlaşılacağını bildiğim için söyleneyeceğim.
00 YorumlaBen alıştım çok iş değiştirdiğim için hepsi aynı insanlar farklı. Meslek ne ki
00 YorumlaHayırlı olsun beyaz yaka işse sıkıntı olmaz oryantasyon olacaktır illa ki
00 Yorumla
8 ayNe işle meşgulsün ve hangi pozisyonda işe başlıyorsun?
00 YorumlaProfesyonel ol her şeye atlama izle ve gör fazlada heyecanlanma
00 Yorumla
8 ayHayirli olsun. Rahat ol; yapabilen bir suru insan varken senin yapamaman icin bir sebep yok
00 YorumlaHayırlı olsun, rahat ol. İşe ve söylenenlere odaklan
00 Yorumla
8 ayGergin olmaaa özgüvenli ol ses tonundan bile güven akmalı. Kimseye ezdirme kendini aslaa
30 YorumlaGiyimine özen göster. Enerjik ve istekli görün. İlk etapta kimse senin ne kadar bilgili ve tecrübeli olduğunla ilgilenmeyecek. İlk izlenim giyim kuşam ve auran önemli bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayHayırlı olsun
Ne işi bu
Ona göre tavsiye verelim
00 Yorumla
8 ayHayata yeni bi bir başlangıç gibi hissettim burdan heyecanlandırdı ilk gece uyuyamazdım güzelce yemek yer kıyafetlerimi ütüler hazırlıklarımı yapardım giderdim
00 Yorumla
8 ayIlk is tecrübense once gozlemlemelisin. En fikir fikir olan kişi ortamda tum bilgi ondadır. En sessiz kişi en derin bilgileri bilir. Karsindaki kisilere dikkat kesilmek cok onemli.
00 YorumlaMerhaba yeni işiniz için uyuyup dinlenin evden çıkmadan önce bir şey ler yiyin heyecan yapmayın işinizde başarılar diliyorum
10 Yorumla
8 ayIlk izlenim çok önemli eğer kendinden ödün veririw3n zamanla bu normalleşir mesafenin koruman önemli bence burada
00 YorumlaHayırlı olsun, kolay gelsin.
10 YorumlaKimseye kendini beğendirmek için extra bir çaba içine girme doğal akışına bırak
00 Yorumla
8 ayAllah kolaylık versin umarım çok güzel ilerler iş hayatın😇
00 YorumlaHerkes biliyor yenisin acele etme birşeyler için anlamaya çalış olayı
00 Yorumlaçok bileni çok ***** bunu çıkarma aklından çalışırken
01 Yorumla- 8 ay
Yok ya öyle bişey yok ben yönetici olarak hastanede çalışyorum çok bileni çok insaytif kullanyorum
4 ayboş ver gerginliğini, olur biter.
00 Yorumla
8 ayBosvrr isi yav 😂
00 YorumlaDoğal ol yeter canım
00 YorumlaSelam ver hsyırdır falan de
00 Yorumlahayırlı olsun ve şans getirsin öyleyse 🍀
00 Yorumlaİşe gidende de heycan oluyormuş
00 YorumlaKimseye yüz verme
00 YorumlaSakın ol algini kapat işine odaklan
00 YorumlaHayırlı olsun, kendine güven
00 Yorumla
8 ayHerşeye atlamamaya çalış işi ezberleme öğren