Arkadaşlar merhabaa, kendimce pasta ve kurabiyeler yapıyorum. Yaptıklarımdan bir kaç görsel ekledim. Hiç eğitimini almadım ama uğraşmayı seviyorum. Çevreme dostlarıma akrabalarıma özel günlerinde jest olarak yapıyorum. Sizce bu işi mesleğe dönüştürmeli miyim?
Eline sağlık... Bu alanda sorulan çoğu soru c. i. n. s. i. y. e. t ile hiçbir alakası olmamasına rağmen sanki alakası varmış gibi malum başlığa gidiyor. O zaman neden bu başlık hala var? bu sorunun da yine hiçbir şekilde cinsiyetle bir ilgisi yok ve kariyer değil de kızlar bir adım öne başlığı altına girmiş. En basit eğilim veya mesleki danışma amaçlı bu gibi soruları neden cinsiyetçi bir şey söz konusymuş gibi tasnif ediyorlar anlamıyorum
Gayet başarılı. Pinterest, Instagram ve YouTube gibi platformlardan farklı tarif ve teknikleri uygulayarak kendini daha fazla geliştirmen mümkün. Ancak maddi olarak sorunun yoksa ve zaman bakımından uygunsan bu konuda eğitim alman ve sertifikanın bulunması sana artı kazandırır.
0
2 Yorumla
Soran
7 ay
Teşekkür ederim. Kesinlikle bende eğitim almayı istiyorum ileride iyi bir marka olabilmek isterim 😌
Bulunduğun şehire göre araştırma yap. Bazı özel akademilerin 6-8 aylık detaylı kursları oluyor. Hem teorik hem de pratik üzerine. Ayrıca sertifika programları da olur. Ama mutlaka böyle bir yere katılmadan önce sertifika geçerliliği için araştırma yap.
Ellerine sağlık hepsi çok güzeller. Küçük bir imalathane de açıp Özel siparişlerde alabilirsin. ya da imalathane açıncaya kadar evde de yapıp satabilirsin.
Ayrıca iş kurma ile ilgili bir projen varsa devlet destek kredisi veriyor bilgin olsun.
0
4 Yorumla
Soran
7 ay
Teşekkür ederim. Küçük tatlış bi pasta cafem olsun çok istiyorum 😌 bilgi için ayrıca teşekkürlerr
Rica ederim ne demek. Girişimci destek kredileri var hatta devlet destekli faizsiz krediler var. Kendini hazır hissettiğinde güzel bir cafe yeri bulunca hayallerinin peşinden koşmak için yola çık. Umarım her şey hayal ettiğin gibi olur. Şimdiden bol ve bereketli kazançlar diliyorum. Yolun açık olsun.
Görsellere göre böyle karar verilemez. Bu yeteneğini kazanca dökmek istiyorsan, kısa süreli de olsa mutlaka profesyonel bir eğitim almanı tavsiye ederim.
Öncelikle şunu söylemeliyim ki, yaptıkların tam bir sanat eseri!✨ Gerçekten detaylara ve özenine hayran kaldım. Eğer mutfakta vakit geçirmek seni mutlu ediyorsa ve etrafındaki insanlar da ürünlerine bayılıyorsa, bu tutkuyu mesleğe dönüştürmeyi mutlaka düşünmelisin.
Profesyonel bir pastacılık eğitimi almak sana hem özgüven katar hem de yaratıcı fikirlerini daha kolay hayata geçirmeni sağlar. Ayrıca ürünlerini sosyal medyada paylaşarak çevreni genişletebilir, hatta ufak siparişlerle yola başlayabilirsin. Sevdiğin bir işi yaparak hayatını kazanmak kadar güzel bir şey yok, unutma! 🌟
Sen bu yeteneğinle eminim çok güzel işler başaracaksın. Hadi, o hayaline bir adım daha yaklaş! 🎂💪 #BirAdımÖne 💖
Yaptığınız şeyler çok güzeller jest yaomak yerine ücret karşılığında tanıdığınız insanlara haber verin çevrelerinde doğum gibi etkinliklerde sizinle iletişime geçsinler. Ücretli yapın. Bir yer açmak ya da bir yerde ise girmekte isteyebilirsiniz. Çevrenizde bir ünlü mamüller satılan ve üretilen yer varsa iş açısından uygun olabilir. Genelde onlarda öğretir işi girenlere. Böylece çevre edinri fiyatlar nasıl içeriden bakış elde edersiniz.
Profesyonel olarak ilerlerseniz başarı noktasına net bir şekilde ulaşmış olursunuz. Dilerseniz kurumsal kimliğiniz ile birlikte e-ticaret sitenizi uçtan uca oluşturabilir, reklam alt yapılarınız dahil tüm entegrasyonlarınızı kusursuz bir şekilde yapılandırabiliriz.
0
2 Yorumla
Soran
7 ay
Teşekkür ederim biraz eğitim almak istiyorum sonrasında düşüneceğim 😊
Bunlar benim ilgimi çeken şeyler değil fakat yetenekli gözüküyorsun ponçik Instagram'dan kendine bir hesap aç siparişle pasta yap bence tutulursun gayet güzel ve yetenekli gözüküyorsun
Merhaba tabi ki bildiğiniz işten para kazanmanız harika olur evden ekmek kek kurabiye yapıp para kazanabilir ve aile bütçesine katkıda bulunabilirsiniz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
7 ay
Gir tabii, en fazla zaman kaybedersin ama denedim demenin rahatlığı paha biçilmez