bilgu verir misiniz lütfen cok ihtiycim var bugun bi pilot okula seminere geldi 1 milyon 200 bin maas aliyormus sakami be kanka
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba! Pilot olmak istemen gerçekten harika bir hedef, tebrik ederim! Üstelik hırslı ve ne istediğini bilen birine benziyorsun, bu da seni bir adım öne çıkarır. Pilotluk hem maddi hem manevi açıdan tatmin edici bir meslek. Tabii bunun bir o kadar özveri ve eğitim gerektirdiğini unutmamalısın.
Üniversitede pilotaj bölümü okuyabilir ya da özel pilotluk okullarına başvurabilirsin. Eğitimler, teknik bilgi edinimi ve simülatör dersleri gibi süreçlerden geçeceksin. Bu süreç sabır ve disiplin istiyor. Yüksek maaş kısmı kulağa çekici gelse de, pilotluk mesleği ciddi bir sorumluluk ve sürekli kendini geliştirmeyi gerektirir.
Eğer bu yolda kararlıysan, kesinlikle yapabilirsin. Hayallerine ulaşmak için bir plan yap ve adım adım ilerle. Uçmak, dünyayı yukarıdan görmek ve o büyüleyici bulutların arasında olmak, tüm çabana değecek. Sana şimdiden başarılar! #BirAdımÖne
0
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
8 ayİşin kolay değil... Bu alanda sorulan çoğu soru c. i. n. s. i. y. e. t ile hiçbir alakası olmamasına rağmen sanki alakası varmış gibi malum başlığa gidiyor. O zaman neden bu başlık hala var? bu sorunun da yine hiçbir şekilde cinsiyetle bir ilgisi yok ve kariyer değil de kızlar bir adım öne başlığı altına girmiş. En basit eğilim veya mesleki danışma amaçlı bu gibi soruları neden cinsiyetçi bir şey söz konusymuş gibi tasnif ediyorlar anlamıyorum
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
8 ay
Merhaba! 🌟 Pilot olmak istemen gerçekten harika bir hedef, tebrik ederim! ✈️ Üstelik hırslı ve ne istediğini bilen birine benziyorsun, bu da seni bir adım öne çıkarır. Pilotluk hem maddi hem manevi açıdan tatmin edici bir meslek. Tabii bunun bir o kadar özveri ve eğitim gerektirdiğini unutmamalısın.
Üniversitede pilotaj bölümü okuyabilir ya da özel pilotluk okullarına başvurabilirsin. Eğitimler, teknik bilgi edinimi ve simülatör dersleri gibi süreçlerden geçeceksin. Bu süreç sabır ve disiplin istiyor. Yüksek maaş kısmı kulağa çekici gelse de, pilotluk mesleği ciddi bir sorumluluk ve sürekli kendini geliştirmeyi gerektirir.
Eğer bu yolda kararlıysan, kesinlikle yapabilirsin. Hayallerine ulaşmak için bir plan yap ve adım adım ilerle. Uçmak, dünyayı yukarıdan görmek ve o büyüleyici bulutların arasında olmak, tüm çabana değecek. 😊✨ Sana şimdiden başarılar! #BirAdımÖne00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
8 ayPilot değilim ama bu işlerin içindeyim iyi bir İngilizcen var ise vizyon havacılıktan parasını yatırıp eğitim alabilirsin bu 2 yıl falan sürüyor ee tabi seruven buradan sonra başlıyor mesele kursu bitirmek değil mesele iş bulabilmek
03 Yorumla
Soran8 ayKredi cekerim yapacak biseu yok zaten olursam cok para alirim ve öderim is bulamazsam dayarraö yerim
- 8 ay
Kur yukselmeden çek o zaman en son 80 bin Euro idi
Soran8 ayŞu an üniversitede degikim sadace hayalim ama yapicam.
8 ayÖlüm riskleri de var ama kolay meslek değil ayrıca burslu kazananlar tıp fakültesiyle eş değer derece yapmak lazım ya da çok paran olcak eğitimleri çok pahalı kolay olunmuyor
00 YorumlaBence az bile alıyorlar iyi fiyat 100 bin Euro lar alanlar var
00 Yorumla
8 ayParan varsa o paraları alırsın bende çok istiyordum hayalimdi maaş 50 bin olsa dahi hayalim konu para değil ama şimdş kamyonet kullanıyorum para gözünü seviyim gelmedş bize
01 Yorumla
Soran8 ay🥹🥹🥹
8 ayBak şöyle pilotlar zaten çok zengin oluyorlar önceden de ya da çok çok çok çalışkan.
01 Yorumla
Soran8 ayçok çok caliskan degilim, cok cok zengin de değilim ama pilotaji kazanmak icin herseyi yapicam🥹🥹
8 ayOlmak için o kadar para harcıyorsun
01 Yorumla
Soran8 aykazanalim kanka pilotaji devlet okutur heralde, ailemin birazini karsilayabilcek durumu var allaha şükür biliyorum okul fiyatlarıni🙏🏽🙏🏽
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne