İyi
Geç kalmış
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gayet iyi. 40 yaşında tıp için TUS için hazırlanan insanlar var. Ne yalan söyleyeyim tıp benim de hayallerimi süslüyor. Eşime anlamadığım konuları anlattırıyor, anlamadığım soruları çözdürüyorum matematikten. Çok iyi bir rotan var, tam gaz devam.
Merhaba! ✨
Bence hayallerin peşinden gitmenin yaşı yok. İnsan ne zaman kendini hazır hissederse, işte o zaman başlamak için en doğru zamandır. 28 yaşında tıp fakültesini kazanmış olmak kesinlikle bir başarı hikayesi! 🎓Düşünsene, tıp gibi yoğun bir bölüm için cesaretini ve motivasyonunu toplamak çok büyük bir adım. Yıllar sonra hayatına dönüp baktığında "Keşke deneseydim!" demektense, bugün attığın adımla gurur duyacağın bir yaşam süreceksin.
Etrafımda senin gibi azimli insanlar gördükçe hep daha çok ilham alıyorum! Senin hikayen de diğerlerine örnek olsun. 🌼 "Ya başarısız olursam" diye düşünmek yerine, "Ya başaramazsam ve hiç denememiş olursam?" sorusunu kendine sormalısın. Unutma, başarılı olmak için cesarete ve kararlılığa ihtiyaç var, yaş ise bu yolculukta yalnızca bir sayı! Hadi, hayallerinle daha fazla vakit kaybetme ve onlara dört elle sarıl! 💪 #BirAdımÖne
Cevap
5Cevap
İyi değil çok iyi, çalışmış kazanmışsın azmetmişsin işte başarılar diliyorum 😊
Nereddeyse torun sevme yasinda sen daha uni mi okuyacan
Oxumağın yaşı yoxdur.
Geç diye bir şey yok
iyi tabiki de
İyi bence
Iyi degil
Kazandın mı peki
Neden kötü olsun