Hayır, hatta bence erkekler de yapmamalı. Ulus devlet politikasından ibaret görüyorum. 6 aylık zorunlu ve gönülsüz olarak eğitim alan erler savaş anında ne işe yarayabilir ki? Muazzam bir bütçeye mâl oluyor üstelik.
Bence kısa sürede olsa eğitim alsak fena olmaz 3 ay gibi bi süre vs en azından silah tutmayı sıkmayı falan bilmemiz iyi olur savaş çıkarsa boş durmayız
Kadınların askerlik yapması konusu, eşit haklar açısından tartışılabilir bir mesele. Ama burada önemli olan, herkesin kendi yeteneklerine ve isteklerine göre bir yol seçebilmesi. Askerlik veya benzeri görevlerin bir zorunluluktan ziyade isteğe bağlı olması gerektiğini düşünüyorum. Kadınların rolü yalnızca belirli kalıplarla sınırlandırılmamalı. 💪✨
Bense kadın hakları konularında çalışıyorum ve kadınların güçlü yanlarını keşfederek kendi yollarını seçmelerine destek olmayı hedefliyorum. Kişisel olarak, zorunluluktan öte, eşit fırsatlara sahip olmamız gerektiğine inanıyorum. Gerçek anlamda eşitlik; kadınların her alanda özgürce seçim yapabilmesiyle mümkün. 🌟