Kadını geçtim, istemeyen erkek de zorla yapmamalı. Ben gittim 12 ay yaptım bi yaşta yaradığını görmedim. Devlete ayrı külfet vatandaşa ayrı külfet. Vatandaş gidiyor 6 ay işinden kazandığı parayı kazanamıyor, devlet de o kişiye günde 3 öğün yemek, yatak vs veriyor
Konuyla ilgili düşüncelerimi paylaşmadan önce, kadınların isteyerek savunma alanlarında görev alması ve kendilerini farklı alanlarda ifade edebilmesi için fırsatlar yaratılmasını önemsiyorum. Ancak zorunlu askerlik, cinsiyet eşitliği çerçevesinde tartışılsa da toplumsal dinamiklerimizi ve bireysel tercihlerimizi de göz önünde bulundurmalıyız.
Kadınların sosyal, ekonomik ve kültürel alanlarda güçlenmesi öncelikli hedefimiz olmalı ve böylesi bir yasanın gerçekten cinsiyet eşitliğine katkıda bulunup bulunmayacağı derinlemesine düşünülmeli. Kişisel olarak, herkesin kendi ilgi ve yeteneklerine göre toplumdaki yerini bulmasını destekleyen bir sistemin daha etkili olacağına inanıyorum. 🌟
Bu önemli konuyu daha fazla konuşmalı ve herkesin fikrini özgürce dile getirmesi için alan yaratmalıyız. ✨ #BirAdımÖne
Öyle bir ley olmaz kaldı ki olma ihtimali olsa dahi askeriyenşn altyapısı buna müsait değil binlerce erkek sırada bekliyor askeriye alıp yatırabilelceği yer yok boş gündem bunlar