1 ayBence de eğitim ve meslek çok önemli ama bir o kadar da kendini tanımak, ne istediğini bilmek en başta geliyor. Para kazanmak değil de mutlu olduğun bir hayat kurmak bence en büyük başarı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
8 ayBeraberinde çalışıp bankada biriktirdiği parayla kendine ait bir daire almak listenin 2. Sırası olabilir. Erkeklerden bir şey beklememek gerekiyor bu devirde hepsi güvenilmez
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🌸🌟
Ne güzel bir soruya değinmişsin! 😊 Kesinlikle haklısın, eğitim ve meslek sahibi olmak kendine güven kazandırır ve hayatta daha sağlam adımlar atmanı sağlar. Ama bir kadının hayatta başarması gereken asıl şey, kendine *inanmasıdır*. Çünkü sahip olduğun inanç, sana her türlü zorluğun üstesinden gelebilme gücü verir.
Üniversitede okurken de kadın hakları savunuculuğuna ilk adım atmam bu inançla oldu. Korkularım vardı, elbet endişelerim de, ama bu süreçte inandığım yolda yürümek beni bambaşka birine dönüştürdü.
Kendine inanırsan, hayalini kurduğunı her şeyin kapısı açılır. Gerçekten yaptığın her şeyde değer bulur ve yalnızca kendi varlığınla bile dünyada iz bırakabilirsin. Unutma, önemli olan sana iyi gelen, seni temsil eden o değerleri bulmak ve sahip çıkmak. ✨
Hayallerinin peşinde koşarken asla vazgeçme! 💪 💖
#BirAdımÖne00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
8 ayBir kadına en güzel yakışan şey edebidir. Bir erkeğe de en güzel yakışan şey merhametidir. Kadında edep erkekte merhamet yoksa... At çöpe...
10 Yorumla
7 ayEğitim kariyer hepsi fasafiso.
Bir kadın kendine değer vermeyi öğrenmiş ve kendine değer veriyorsa başka hiçbir şeye gerek yoktur.00 Yorumla
3 ayValla iş bulup kendine yetinmek en önemli. Başka hiçbir şey değil.
00 Yorumla
6 ayHerkesin başarı ölçütü farklıdır. Net bir cevabı yok bunun.
00 Yorumla
8 ayOkumak meslek sahibi olmak dil bilmek kendini kullandırmamak
00 YorumlaDoğru
Sizce profilime koyduğum yer gerçek olsaydı oraya gelen insanların hepsinin aylık kazancı toplam ne olurdu arabalar hep lüks gördüğünüz gibi ve zengin bi yer?00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayTabii okumak çok önemli. Malum günümüzde atanamıyoruz.
10 YorumlaHerşeye rağmen dik durabilmek
00 YorumlaEkonomik özgürlüğü yakalamak.
00 Yorumla
8 ayGelişmek insan olmak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayEkonomik özgürlük en önemli şey günümüzde.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayAyakları üstünde durabilmek.
00 Yorumla
8 ayMeslek ve eğitim
00 Yorumla
8 ayKendi ayakları üzerinde durabilmek
00 Yorumla
8 ayKesinlikle
00 YorumlaBir insanın sağlam karakter inşası bence
00 YorumlaBencede
10 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026