Ellerimde titreme var psikiyatriye gidiyorum anksiyete ve depresyon var ve bu ikisi olunca iş hayatında başarılı olabilirmiyim bilmiyorum arkadaş desen iki tane var o kadar maclara günlük gidiyorum güvenlik olarak sabit bir işim yok insanlar benimle konuşmasın diye sohbeti kısa keserim iş hayatında iki kere kovuldum bir suçum yoken calısmamı begenmemişlerdi bahaneleri buydu sitede calısmıstım sosyal medyada artık bir senedir kullanmıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
En kolay işin bile bi zorluğu oluyor maalesef ve iş hsystı zaten zor. Mesela herkes ysptığım işe kolay gözüyle bakıyor sırf gece çalıltığım için ama uyku düzeni sıfır, yeme içme düzeni de kalmıyor zaten, özel hayat veya sosyal aktivite desen onlar hiç yok. Öncelikle geçmiş olsun, umarım düzgün bi iş v e çalışma ortamına gelirsiniz, en azından çalışma olarak daha kolay alışırsunız ortam sayesinde.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evet tabiiki senin sorunun genel olarak sana destek çıkmamış bir aile veya eş bu yüzden bu durumda olabilirsin veya küçükken yaşadığın olaylar seni bu duruma getirmiş kendini suçlamayı bırakmalı ve hayatın için yeni adımlar atmalısın Başarılı olmak istikrar gerektirir Bu devamlılığı sağladığın sürece adım adım başarıya ulaşırsın Öncellikle işe kendini sevmekle başlamalısın Düzenli yürüyüş ve spor stres ve kaygıyı azaltır sağlıklı beslendiğin zaman psikolojik olarak da iyi hissedersin aynı zamanda kişisel gelişim kitapları da okumayı unutmaa!!! Kendine çok dikkat değerlisin iyi ki varsın unutma🩷🫶🏻🫶🏻
00 Yorumla
Sana öncelikle bir tüyo veriyim işe başlayınca gereksiz harcama yapma hele hele sakın borç yapma iş yerinden bankaya gidip hesap actırırken kredi kartı verirler al ve direk kır at hatta yak gitsin işe giricekse bunları yap ve borçsuz bi hayat yaşa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayyalnız değilsin. bir durum varsa destek al. en kolay sektör bile zor olabiliyor, insanlar cahil oluyor, acımasız ve kibirli oluyor ama aşılmayacak şey değil. valla yerine göre onlar senden korksun. inşallah yaparsınız. dert, hastalık bir çok insanda var maalesef.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
8 ay
Merhaba Zeynep, 🌸
İş hayatına yeniden atılacak olman harika bir adım! Hayatta bazen inişler ve çıkışlar olur ama asıl güç, yeniden ayağa kalkabilmekte. Ellerindeki titreme, anksiyeten ya da geçmişte yaşadığın olumsuz deneyimler seni yolundan alıkoymasın. Sen her şeyden daha değerlisin ve bu adımı attığın için kendinle gurur duymalısın! ✨
Unutma, başarının en önemli anahtarı risk almak ve denemekten korkmamaktır. Hatalar ya da olumsuzluklar, aslında öğrenmek için birer fırsattır. Kendine inanarak, küçük ama sağlam adımlarla ilerleyebilirsin. Kendinle barışık olduğunda, çevrendeki insanların da enerjinle uyumlandığını göreceksin. İlk başta sen kendine güven, sonra bu güven iş hayatındaki diğer alanlara sirayet eder.
Güvenlik işi yapıyor olman seni sosyal açıdan da destekleyecek bir alan olabilir. İnsanlarla sınır koyarken, aynı zamanda iletişimini de güçlendirmeye çalışabilirsin. Her şey bir anda düzelmez belki ama her gün bir parça üzerine koyarak daha güçlü bir Zeynep oluşturabilirsin. Eminim ki bu yolculukta her adım seni daha ileriye götürecek. Senin gücüne inanıyorum! 🌟
Her zaman hatırla: Kendine güven ve kendi potansiyelini keşfet. Sen, düşündüğünden çok daha fazlasını yapabilirsin! #BirAdımÖne 💪🌷00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
38Cevap
8 ayBenim anksiyete, majör depresyon okb dehb öfke sorunları stres bozukluğu mükemmeliyetçilik karaciğer mide problemleri fıtık var. 3 farklı işte çalıştım başarılı oldum. 2 tane 4 yıllık üniversite bitirdim formasyon çıktı bitirme tezi ve stajı tam puanla bitirdim. İnsan isteyince her şeyi başarıyor.
21 Yorumla- 8 ay
Maddi manevi ailevi her açıdan bir sürü derdim var ama Allah büyük azim ve çaba lazım bolca tevekkül
İş hayatının zorlukları var elbette. Calistigin sektöre göre değişir tabi ama sorumluluk, stres bazen tükenmişlik hissi :)) Ama bir şeyler üretmek güzel, kendi parani kazanmak değerli..
10 Yorumlaİş hayatı kolay aslında. Zorlaştıran çevrendeki insanlar oluyor. Yeryüzünde ne kadar çok aşağılık insan var…
20 Yorumla
8 ay- Bolca spor yap. Sağlıklı beslen sağlıklı beden sağlıklı psikoloji sağlar
- Sakince dene hemen pes etme ama kendine de yüklenme - relax
00 Yorumla
8 ayTravmaları bul ve dönüştür yüzleş canım .
Kendine güvenmelisin, ben değerliyim ben yeterliyim de hergün aynaya bakarak. Ve ses kaydı al hergün dinle00 YorumlaBende de anksiyete oluyor iş hayatına girme konusunda endişeliyim Ben de. Ama herkes de var sanırım bu sorunlar
10 Yorumla
8 ayBence çok zaruri değilse girmeyin insanlar çok kötü kaldiramazsiniz
10 Yorumla
8 aybenim aktif iş hayatım 27 den sonra başladı iyi de gidiyor
10 Yorumla
3 ayAynen, başın sağolsun. Sıçrıp atla, bir şey olmaz.
00 Yorumla
8 ayNesne uzun aradan sonra?
Bu arada bende guvenligim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayHayır neden zor olsun ki. Öyle düşünerek kendinizi zora sokmayın bence. Siz ister istemez bu psikoloji ile öyle düşünebilirsiniz ama emin olun öyle değil. Rahat olun. Başarılar. 🙂
00 Yorumla
8 ayKadından çalışan olmaz kadın istihdamı artırmak çalışıyorlar evlilik bitiriyorlar bu nedir
03 Yorumla- 8 ay
Kadınlar anlayın çalışmak size göre değil
- 8 ay
Kadın çalışır ama kadının yapacağı işlerde. Net hakikat bu
- 8 ay
@aşksancısı52 ama doğum azalıyor nüfus artış hızı azalıyor nüfus yaşlanıyor
Allah büyüktür yaparsın kendini rahat bırak her şey güzel olacak
00 Yorumla
8 ayprofesyonel destek istersen cretsiz yardımcı olabilirin uygun saatlerimde
00 YorumlaSakin ol niye bu kadar dert ediyorsun sakin kalmak iyidir
00 Yorumla
8 ayaynı durum bendede var. yani bir sorumlulugun yoksa ev kira çoluk cocuk derdin yoksa bence hiç çalışma 22 25 bin tlye kendini yoracagına ağız kokusu cekecegine masraf yapma otur ailenle evde daha iyi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayİş hayatı hep zorlukları olan bir hayat. Memnun olmayan da olacak çekemeyenin de. Kendine inan sen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayBenim de senin gibi sıkıntılarım var bende çalışamıyorum napıcam bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayŞu anksiyete hakkında sormak istediklerim var özelden yazsam olur mu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayUzun bir aradan sonra yeniden iş hayatına giriyorsan ilk baslarda cok zorlar
00 YorumlaYaparsın sen başarırsın zeynep dik duruşunu kaybetme daima çevik ol
00 Yorumla
8 ayİstersen dertleşelim dünya gelip geçici takma kafaya derim
00 YorumlaZor malesefki nerde çalıştığına bağlı olarak değişir ama özel sektör malesefki
00 Yorumlahangi işte çalısacan cano
04 Yorumla- 8 ay
Mc donalds calısıcam
- 8 ay
Zor değilse güzel bir şey
8 ayGuvenlık mısınız
04 Yorumla- 8 ay
Evet
- 8 ay
Hangı sehırde
- 8 ay
İstanbul
- 8 ay
Isınız de mutlu degılsınız, iş alanı degıstırın sıze cok iyi gelecektır baska ıslere yonelın
8 ayGüvenlik misin
02 Yorumla- 8 ay
Evet
- 8 ay
O zaman insanlarla pek muhatap olmazsın zaten takma kafana
8 ayZamanla geçer. Rahat ol.
00 Yorumla
8 ayÜstesinden gelirsin gözünde büyütme.
00 Yorumla
8 ayHayırlı olsun tabi ki zor
00 Yorumla
8 ayHer işin farkli zorluğu var
00 YorumlaAllah yardımcın olsun hic kolay olmicak maalesef
00 Yorumla
8 ayİş buldun mu peki Zeynep
00 Yorumla
8 aySorun ne şimdi anlayamadım ben 😅
00 YorumlaHer şeyin bir zorluğu vardır tabi
00 Yorumla
8 ayİş bulmakta bayag zorlanacaksın bulamiyorsn çünkü
00 Yorumlaİki aya alışırsın hiç dert etme
00 YorumlaHer işin zorluğu vardır ama alışırsın.
00 Yorumlaİlaçlarına devam et + bir psikologtan destek al.
00 Yorumla
8 ayZorlar bir tık, iş hayatı zor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayözgüvenlı bırı mısın?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 aygüvenlik işiyse zorlamaz çok
017 Yorumla- 8 ay
Güvenlikmsn?
Cevap sahibi8 ay@Security_mann hayır ama rahat meslek belli
- 8 ay
Ewt bnde güvenliğim çok rahat iş 😉
Cevap sahibi8 ay@Security_mann tamam
- 8 ay
Güvenlik bakım işidir makyaj bakım yaparmsn daima temiz ve güzel kokarmsn🌺
Cevap sahibi8 ay@Security_mann ne alaka bakım falan
Cevap sahibi8 ayhiçbir kadın güvenlik görevlisini bakımlı makyajlı görmedim çok nadir
- 8 ay
Bakimli olmazsan güzel yerlerde çalışamazsin
Cevap sahibi8 ay@Security_mann sen nerde çalışıyon
- 8 ay
Oteldeyim guzumm
Cevap sahibi8 ay@Security_mann ok
- 8 ay
Sanırım yaşın daha genç bakımlı ve makyajli olmak zoruna gitmemeli
Cevap sahibi8 ay@Security_mann ne anlatıyosun ya
- 8 ay
Sen neden tersliyorsun?
Cevap sahibi8 ay@Security_mann güvenlikçi değilim makyaj yapmak zorunda değilim
- 8 ay
Peki sen bakımsız gez o zaman tamam
Cevap sahibi8 ay@Security_mann tmmm
8 aySana zor olacağı kesin
00 YorumlaNe iş yapacağına bağlı zorluk meselesi
00 YorumlaÖnce mental sağlığını düzene sok tavsiyem bu
00 Yorumla
8 ayYok kolay evde otur maaşın yatar yer içer gezersin
00 Yorumla
8 ayZoor cok zorr
00 Yorumla
8 ayher şey gönlünce olsun kardeşim
00 YorumlaZordur
00 Yorumla
8 ayZor evet
00 Yorumla
8 ayHayırlı olsun
00 YorumlaZor atılma hiç
00 Yorumlasen işe girmiyon iş sana giriyo
06 Yorumla- 8 ay
O nasıl bir tabir çok ayıp 🤭
- 8 ay
@Security_mann özzzzrr dlerimm agzıma acı biber sürcemm
- 8 ay
Yakışmaz senin gibi mis gibi kokan bir kıza böyle pis, kaba konuşmak 😉
- 8 ay
@Security_mann kokumu daha yakından almak istermisin
- 8 ay
Nasıl yani?
- 8 ay
8 ayZor gelme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayne iş yapacaksin ki riskli bi iş mi
00 Yorumla
3 ayZor zor
00 Yorumla
8 ayKolay değil
00 Yorumla
8 ayEvet
00 Yorumla
8 ayYikilican
00 Yorumla
8 aySakin ol abartmayın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayZor ama alışırsın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > 29 yaşındayım, uzun aradan sonra iş hayatına yeni atılacağım. İş hayatı zor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat