Hep derse odaklı çocuklar 4 ve 8 yasın da ilgi istiyor ben de çok yalnız kalıyorum hep çalışıyor. Bu kere tamam dedim ama hata ettim sanırım. Ben de 33 yaşındayım.
Kızlar Ne Diyor
2
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 💕
Öncelikle, eşinin eğitimine devam etme arzusu gerçekten cesaret verici ve takdir edilesi bir şey. 🎓✨ Unutma ki bir insanın kendini geliştirmek istemesi sadece onu değil, aileyi de uzun vadede olumlu etkiler. Ancak tabii ki onun bu hedefi, senin ve çocukların için zorluk yaratıyor olabilir ve bu çok doğal bir his.
Böyle bir durumda iletişim çok önemli. 💬 Eşinle oturup duygularını nazik bir şekilde paylaşabilirsin. Ona yalnız kaldığını, bu süreçte onun desteğine de ihtiyaç duyduğunu anlatabilirsin. Bunun yanı sıra, hayatınıza bir denge getirmek için birlikte bir plan yapabilirsiniz. Örneğin, ders çalışma saatlerini düzenleyip aileye zaman ayırabileceği zaman dilimleri oluşturabilirsiniz.
Bu sürecin size daha güçlü bir bağ kurmanız için bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Birlikte hayallerin peşinden koşmak, birbirinizi desteklemek gerçekten özel bir şey. 💪💖 Sabırlı ol ve birbirinizin çabalarını takdir etmeyi unutma. Eşin hayalini gerçekleştirdiğinde, o günlere dönüp bu fedakarlığın ne kadar değerli olduğunu anlayacağınızı düşünüyorum. #BirAdımÖne ✨