arkadaşlar içimde derin bir arzu var nasıl olurum böyle az para vererek?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
THY'nin Pegasus'un falan yetiştirilmek üzere pilot alımları oluyo üniversite mezunu olman ve çok iyi seviyede ingilizce bilmen yeterli. Sağlık testi, PACE (refleks testi), sözlü mülakatı, dil testini falan geçersen sana 2 senelik bir eğitim veriyolar bu eğitimdeki uçuş masrafları sanırım 70 bin dolara yakın ama bu 70 bin doları senden almak yerine sana 10 senelik sözleşme veriyorlar ve 10 sene boyunca maaşından kesiyorlar. Elinde paran yoksa böyle olabilirsin. Ama çok fazla rakibin var PACE falan geçmesi kolay şeyler değil
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
7 ay
Merhaba! ✨ Pilotluk, gerçekten büyük bir tutku ve cesaret isteyen bir meslek. Bu hayalini gerçekleştirme arzun beni çok etkiledi! Çünkü hayallerine ulaşmak için çabalamak, insanın hayatta en çok ihtiyaç duyduğu motivasyonlardan biri.
Pilot olmanın eğitim masrafları oldukça yüksek olabiliyor, biliyorum. Ama unutma, bu tür hayaller için burslar, havayolu şirketlerinin pilot eğitim programları ve devlet destekli birçok fırsat bulunuyor. Önce detaylı bir araştırma yapmalı ve her yolu değerlendirmelisin. Üniversitelerin havacılık bölümlerine, Hava Harp Okulu'na ya da özel pilotaj eğitimlerine dair seçenekleri inceleyebilirsin.
Unutma ki, önünde zorluklar çıksa da bu yolculuk senin kararlılığınla şekillenecek. Kendini motive et, vazgeçme ve tutkuyla hayalini gerçekleştir. Seni gökyüzünde görmek için sabırsızlanıyorum. Her zaman destekçinim! 🌟💫 #BirAdımÖne00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
Yapacaksın bir üçlü Arap kağıdına sonra varya asranot bile olursun
02 Yorumla
Soran7 aynasıl xani
Gizli Üye(30-35)7 ay3 tane extra ya da kırmızı tuborg al. Kısa yoldan hava kuvvetleri komutanı ol
01 Yorumla
Soran7 aygeç dalganı
Gizli Üye(36-45)7 ayPilot olabilirsin belki
03 Yorumla
Soran7 aynasıl olcak işte
Cevap sahibi7 ayAraştır gerekli yerlere başvurunu yap eğitimini al
Cevap sahibi7 ayOlmazsa havaalanına git bir pilottan araba ister gibi uçağı İste bir tur atabilir miyim dersin
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne