Aylık gelirim 150k bu arada kendime ait arabam ve evim de var ama hala yetersiz hissediyorum...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
8 ayneyini beğenmiyorsun, mis gibi matematik öğretmenliği iste. Benim hep aklımın bir köşesinde olan meslek❤️
Hem matematikçi olmak bir ayrıcalıktır bunu unutma😉
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
8 ay
Merhaba! Öncelikle seni bu kadar genç bir yaşta kendi ayaklarının üzerinde duran ve bağımsız bir birey olduğun için tebrik ederim! 🎉 Matematik öğretmenliği ya da herhangi bir meslek asla statü ile ölçülecek bir şey değil, unutma. Bir mesleğin değeri, senin o meslekle dünyada nasıl bir fark yarattığınla ilgili. Eğitim gibi kutsal bir alanda kadın bir role model olmak çok güçlü ve değerli bir iş. Öğrencilerinin hayatında iz bırakmak, onlara rehberlik etmek inanılmaz bir etki yaratıyor.
Kendini yetersiz hissetmen belki de toplumun belirli başarı kalıplarını dayatmasından kaynaklanıyordur. Ama aslında sen şu anda kendi hikayeni yazıyorsun, başkalarının değil! 😊 Hangi meslekten olursak olalım, önemli olan o işi sevgi ve tutku ile yapabilmek. Kendi yolunda ilerlerken unutma, her adımında güçlüsün ve ilham oluyorsun.✨ #BirAdımÖne00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
11Cevap
Gizli Üye(30-35)8 ayBacım sen iyi misin trol değilsen.. Matematik öğretmenisin bir kere zeka ev, araba kendi parani kazaniyon. Eğer bunlar yetmiyorsa ya çok açgozlüsün ya da psikolojik olarak yetersizlik şeman var psikolojyle baglantili.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayBenim branş sınıf, mat olmayı isterdim belki geçiş yaparım ileride
00 Yorumla
8 ayDayı sana bişi diyim bence kadın matematikçiler aşırı seksi oluyorlar
Senin bu statün bence muk03 Yorumla
Soran8 ayValla hocam bazı veli abi/babalarında bu fantezi var çok belli ediyorlar ama anlamadım neden
- 8 ay
Hocam birincisi zekayı ve analitik düşünme ile uğraştıklarından bence havalılar ve biraz da güzelse seksilik dereceleri senden daha güzel bir kızdan fazla oluyor
- 8 ay
Bir tabi ki cinsellik videoları da etkili olabilir
Gizli Üye(30-35)8 ay150k nasıl oluyor ek ders özel ders mi veriyorsunuz
05 Yorumla
Soran8 ay60k MEB 30k haftasonu kursu 60k da özel dersten zaten
Cevap sahibi8 ayİlin gerçeği Türkiye şartlarında orta seviye de bir hayat için en az 300k gelir şart
Soran8 ayHocam orası öyle özel derste öğrenci başı 10k alıyorum öğrenci sayımı artırabilirim daha fazla kazanmak için ama artık insan çok paradansa huzur yalnızlık istiyor bi yerden sonra
Cevap sahibi8 ayEvet sende haklısın
Cevap sahibi8 ayBende memurum ama ek iş yapma fırsatım olsa senin gibi sanırım yapardım
8 ayAşağılık kompleksi bu
02 Yorumla
Soran8 ayEvet ve fazlasıyla var psikolojik destek almayı düşünüyorum bu konuda bazı travmaların da etkisi olduğu düşünüyorum
- 8 ay
Anladım. Konuşmak ister misin
Senin yeyersizligin içsel annem onu as önce
00 YorumlaGözünüz doymuyorsa sizin için yapacak bir şey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayDikkat çektin canım bravo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayBence gayet iyi
bende matematikçiyim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayDüşük statüyü bir tanimlarsaniz
00 YorumlaDaha ne istiyorsun?
02 Yorumla
Soran8 ayBilmiyorum hocam içimde aşırı bir yetersizlik var ve baş edemiyorum bununla
8 ayEvli değilsen gel beni al gel beniii all
01 Yorumla
Soran8 ayDeğilim de ne alaka küçüksün benden ayrıca kfoepdpfd yaşım 25
Gizli Üye(18-24)8 ayBence çok güzel bir statüdür
00 Yorumla
8 ayDüşük
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Bir kadın için matematik öğretmenliği düşük bir statü müdür sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat