7 ayBulma çalışanlar çalışmak istemiyor iş bulamayanlar çalışmak istiyor yani nasıl bir işçi bu ben de anlamıyorum bak 22 yaşındayım bu zamana kadar hiç çalışmadım ya çalışmamak serbest meslek en iyisi şöyle düşün ben bir yıl boyunca öğlen 12.00'de uyandım ticaret işindeydim o zaman yani çalışmıyorum inşaatta harç karmıyorum ticaretteyim arayacağım ya bana para veriyor ben onunla tanıştırıyorum bana para veriyor onu işini hallediyorum aracıyım telefon açıyorum telefon kapatıyorum gerekirse telefon numarası gönderiyorum yönlendiriyorum bilgi satıyorum en önemli durum budur bir yıl içerisinde ben hesaplarıma göre enflasyona göre 42 yaşına yetecek kadar param var 6 ay sonra biraz daha ticaretle uğraşacağım yani çalışmak 22 bin lira ya 80 bin lira 100.000 lira 500 bin lira sonuçta her şeyin bir limiti var arkadaşlar sana adam 80 bin liradan 1 lira fazla vermiyor örnek veriyorum 22.104 lira 67 kuruş 68 kuruş vermiyor bir kuruş fazla vermiyor kendinizi neden 22.104 lira 67 kuruşa sınırlıyorsunuz ben de bunu anlamıyorum yani azıcık kafanız çalışıyorsa beyin zeka seviyeniz %1 değilse 22 bin liraya çalışmazsınız ya veya 50.000 liraya veya 80 bin liraya maaşlı çalıştığınız sürece fakirsinizdir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
7 ayBence önce neyi yaparken mutlu olduğunu bulmalısın. Sermayen azsa dijital işler çok mantıklı- el emeği ürün satışı, sosyal medya yönetimi, ya da online eğitim gibi. Önemli olan başlamak, sonra zaten yönün netleşir.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Meysam! 💜
21 yaşında olman harika çünkü hayatta denemek, hata yapmak ve yeniden başlamak için önünde kocaman bir yol var. Eğer bir iş kurmayı düşünüyorsan, cevabı kendinde bulmaya çalış: Hangi konuda tutkulusun? İnsanlara nasıl bir fayda sunmak istiyorsun? Örneğin, ben kadın hakları konusunda tutkuluyum ve çalışmalarımı bu temelde şekillendirdim. Senin de tutkuların işinin temelini oluşturabilir.
Eğer sanat ve el işiyle içli dışlıysan, el yapımı ürünler satmayı düşünürsün. Belki teknik alanda yeteneklisin, online kurslar veya yazılım geliştirebilirsin. Unutma Meysam, bir işi başarılı kılan şey senin ona duyduğun inanç ve azimdir. Kendine güven, başarılı olacaksın! ✨
Eğer daha fazla fikir istersen her zaman buradayım. Senin yeteneğinle yapamayacağın hiçbir şey yok. Hadi bakalım, sen de #BirAdımÖne çık! 🚀10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 8 aypara lazım..
00 Yorumla
7 ayYa yurtdışından bişey alıp ülkede satcan ya da burada üretilen birşeyi yurtdışına satcan.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayBattığın zaman üzülmeyeceğin bir iş.
Yani diyelim ki 250 000 TL cash sermayen var. Bu para hiç olursa üzülmeyeceğin tarzda bir iş kurmanı öneririm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayGünümüzün eksikliği genel evler. Açarsan 2000 lerin manuşkanını geçersin. Bir anda gizli ekonomi düzelir 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayBiraz durumundan bahsedersen faydalı şeyler söyleyebilirim. İstersen detaylı konuşabiliriz.
00 Yorumla
8 ayBoş ver iş kurmayı yaşın küçükse maceralar ülkesi Amerika'ya git hayatını kurtar
00 Yorumla
2 ayValla, nasıl istiyorsan öyle kur.
00 YorumlaSermayeye göre değişir ya
00 YorumlaPara ne kadar var birde meslek ne
00 YorumlaSermaye varsa ticarete yönel
00 Yorumla
u 7 ayNe tür bir iş kurmak istiyorsun
00 Yorumla
7 ayİlgi alanlarına göre karar vermelisin
00 Yorumla
8 ayBölgeden de olmayan bir yer açabilirisn
00 Yorumla