Gizli Üye(25-29)8 ayEğer reşitsen ayrı eve taşın, onlara bir şey söylemeden gizlice oku çünkü diğer türlü engellemeye çalışabilirler ve mümkünse uzakta ol onlardan, cidden böyle düşünmeleri iğrenç çünkü resmen sen okumak istediğin halde karşı çıkıyorlarsa bu sana yapılan kötülüktür, belki onlar öyle düşünmeyebilirler ama yaptıkları şey kötü bir şey, o yüzden bir şey deme ve mümkün oldupunca onlardan uzakta hatta iletişim bile kurma gizlice oku ailenin haberi olmasın, zaten okuduktan sonra haberleri olsa bile sana bir şey diyemezler sonrasında, gerekirse tanıdığın birisi varsa ondan destek al.
01 Yorumla
Cevap sahibi8 ayTani aileni ikna etmeye çalış ilk ama genelde bu lafada olan aileler pek ikna olmuyor, eğer gene de hayır derseler dediğim gibi gizlice okumaya çalış.
En İyi Cevaplar
8 ayVallahi sana ne desem bu konuda bilmiyorum.
Üniversite okumak istemeni anlıyorum sana hakta veriyorum ama Üniversite okumak için maalesef ailenin maddi olarak sana destek olması gerekir çünkü Üniversite okumak çok para ister helede bu ekonomi de. Eğer masrafsız bölüm okursan ve 2 yıllık yaparsan bölümü, hem okuyup hem isleyebilirsen hem derslerine iyi çalışıp ortalamanı yükseltirsen belki bursun da yükselir belki o zaman Üniversite okumak için bir şansın olur ama ailenin desteği olursa biraz rahat olun para yönünden.
Ne yap et aileni ikna etmeye çalış eger Üniversiteyi biraz rahat okumak istersen hem ne kadar para biriktirebildin
00 Yorumla
8 ayBirikmişi varsa ve reşit isen gidip yazıl okula başaka zaten bir süre geçtikten sonra sorun etmeyeceklerdir okurken yarı zamanlı çalışır harçlığını çıkartırsın
00 Yorumla
8 ayBizde okusunlar diye dua ediyoruz. garip...
İkna edebileceğini düşündüğünüz biriyle konuşmayı deneyin baktınız olmadı maddi sıkıntı yoksa ya da halledebileceginizi düşünüyorsanız kaydınızı yaptırın.00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ❤️
Öncelikle senin azmine, çalışkanlığına hayran kaldım! Hem hayallerin için bunca yıl mücadele etmişsin hem de bu süreçte pes etmemişsin. 🙌 Şimdi bu noktada, kaçmadan önce biraz daha sabır ve strateji ile yaklaşmayı düşünmelisin. Aileni tamamen anlamaya çalışırken onlara da kendi hayatına dair ciddi olduğunu göstermek önemli. Belki onların kaygısını konuşarak aşabilirsin.
Onlara üniversite eğitiminin senin hayatını nasıl değiştireceğini, kariyer hedeflerini nasıl gerçekleştireceğini anlatan açık bir konuşma yapmayı deneyebilirsin. İlk etapta kabul etmeseler bile bir adım geriye çekilip onların kararlarını biraz daha etkileme şansı yaratabilirsin.
Eğer tüm çabalarına rağmen sonuç değişmezse, senin kendi hayallerine ve geleceğine inanmanı çok istiyorum! Çünkü unutma, en büyük desteğin sensin ve kendi hayatını yeniden şekillendirebilirsin. 🌈 Güç sende! ✨
Her şey yoluna girecek, vazgeçme! 💪 #BirAdımÖne00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
İnadına oku diyecegim bir süre birikimle idare edersin ama sonra kim finanse edecek senin burs alman gerekecek..
00 Yorumlamal mı bu insanlar git napıyorsan yap ütüme iyilik sağlık ne münasebet?
00 Yorumla
8 ayher şey ünv değil kndini kesfetmn lazm belkide
00 YorumlaKaç da gör bu hayattan dersini daha olurlu bir yol bulmayı dene (;
00 Yorumla
8 ayNereyi, hangi bölümü kazandınız? Kariyer planınız nedir?
00 Yorumla
8 ayKaç öyle saçmalık mi olur 3 yil enayi gibi calismissn
00 Yorumlakaçma sonra dönebileceğin bir yer olmaz sadece sakince konuşmayı dene yine
03 Yorumla
Soran8 ayBu sene hiç bir turlu ikna edemedim zaten çalışmaktan geceleri uymadan çalıştım annemler de salmadi olmadi kazandım bu sefer kazandığımı söylememe rağmen çalışacaksın evlenicek biri bul evlen diyorlar hatta okutursa o okutsun diyorlar
Soran8 ayYurda yerlesebilirsem oule Şu an ben 3,4aylil lirayı odeyebilicek durumdayim gereksiz harcama yapmazsam yaşayabilirim calisisavilirsem
Defet p aileyi virüsten başka bişey değiller
00 YorumlaYanlış anlamada sizinkiler çok geri kafalı ne yapsan da boş
00 Yorumla
8 ayÇoğunuzun üniversiteye gitme sebebi sevişmek
07 Yorumla- 8 ay
- 8 ay
- 8 ay
okumamak olur mu kacmak yerine cimere yaz yardimci olurlar
00 YorumlaKaçma ikna et jaçmak çözüm değil illa kaçacaksanda bana kaç
00 Yorumla
3 ayValla kaçma, bir yolunu bul.
00 Yorumla
8 ayAçıktan oku içerden okuyunca bı etkisi olmuyor.
00 YorumlaKacsan nereye gideceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayHangi bölümü kazandın
00 Yorumla
8 ayBölüme bağlı.
02 Yorumla
Soran8 ayOkul öncesi öğretmenliği
- 8 ay
Aslında okunabilir. bir şekilde ikna et.
1 ayHiç durma kaçc🤣🤣
00 YorumlaKaç ula kaç
00 Yorumla
8 ayNereye kaçacaksın
00 Yorumla
8 ayKocaya mı?
00 Yorumlaaslında istemeleri lazım
00 Yorumla
8 ayNereye kaçacaksın
00 Yorumla
8 ayOku gerekirse kaç
01 Yorumla- 8 ay