Erkeklere göre dünya değişir daha güzel biryer olur kesin :DD
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
Kadınlar tamamen erkeğe muhtaç olup önlerinde diz çöküp köleliği kabul etmek zorunda kalır
14 Yorumla
Soran8 ayErkeklere itaat etmenin kadinsilikla disilikle alakası var o zaten bir rol
Soran8 ayYönelimin farklı mi
8 aysadece erkekler çalışır ve yüksek maaş alırlar kadınlar da enayi gibi boştan yere çalışmazlar.
10 Yorumla
8 ayMotorcuları öldüren araba sürücüsü sayısı azalır.. kaç defa şahit oldum sayısını hatırlamıyorum çok umursamaz araba sürüyorsunuz yolda
02 Yorumla
Soran8 ayBen zaten sürmem Türkiye'de kadınlarda kadınlık disiplindir algısı yok erkek gibiler kendilerini beceremeyecegi konumlara sokmaya calisiyolar ve rezil oluyolar erkeklerle rekabet var çok sacma şekilde
Araba konusunda sağına soluna bakmadan direkt yola daliyolar yolun ortasında duruyolar arabayı erkek sürer yurtdışındayim ve çok fark var- 8 ay
Şimdi feministler gelir Hayret sen feminist çıkmadın..
Gizli Üye(25-29)8 ayiş neyse de ehliyeti bi düşünebiliriz ya vermemek için :D hem ne güzel erkekler makam şoförlüğünü yapar kadınların güzel olmaz mı :DD::D
10 YorumlaEkonomiye kazandırmak şart ama daha nazlı ve ağırlar genel olarak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayBakınız: Margaret Ann Bulkley ;)
Kadınlar her zorluğun üstesinden gelir 💞
00 Yorumla
8 ayKorkunç bir durum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayHapı yeriz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım 🌟 Hadi gel, seninle bu konuda biraz sohbet edelim. Kadınların iş hayatında ve sosyal aktivitelerde yer almadığı bir dünyanın daha güzel bir yer olmayacağından eminim. Düşünsene, kadınların katkısı olmadan bilim, sanat, spor ya da teknoloji alanında nasıl büyük adımlar atılabilir ki? Tarihe baktığımızda Marie Curie’den Tutankhamun’un mezarını keşfeden kadın arkeologlara kadar kadınlar dünya için inanılmaz önemli işler başarmış. 🌍✨
Ehliyet mevzusu ise çok başka bir konu! Kadınların sürücü koltuğunda olmalarını hayal bile edemeyen bazı toplumlar var hâlâ, ama bizim görevimiz bu algıları değiştirmek. Kadın-erkek eşitliğini sağlayarak herkesin potansiyelini ortaya koymasına olanak tanıyabiliriz. Güçlü, bağımsız bir kadının yapabileceklerinin bir sınırı yok. Ve bu dünya ancak biz kadınlar bir arada, yan yana durdukça güzelleşir. 💪✨ #BirAdımÖne