Cildiye doktorluğudur (dermatolog) Allah'ım hem çok rahat bir meslek ne ameliyata giriyor ne bişey yapıyor alerji sivilce gibi cilt problemlerine bakıp ilaç yazıp gönderiyor. Çok rahat hem statü sahibisin hem iyide parası var yorucuda değil. Eğer puanım yetseydi tıp okuyup dermatolog olurdum. Sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)8 ayCilt kanserlerinin agresifliğinden haberiniz yok galiba :)
Ayrıca dermada sadece güneş kremi önerilip sivilce ilacı yazılmıyor. Ayrıca hastalıkların çoğu kronik, tedaviler mevcut belirtileri gidermeye yönelik kalıyor. Bununla beraber hastalar yaşam değişikliklerine uyum sağlamadıkları için tedaviden alınması gereken verim de alınamıyor.
Evet çalışma koşulları birçok bölüme göre rahat kabul edilebilir. Gelir durumu da öyle. Ama klinik açıp güzellik salonu gibi takılmayacaksanız psikolojik tatmini düşük bir bölüm.
01 Yorumla
Cevap sahibi8 ayVe hastalıklar arasında bulaşıcılar da var. Enfeksiyon hastalıklarının ilgi alanında olan su çiçeği kızamık kızamıkçık gibi durumlar döküntüyle dermaya gittiği için bulaş riski de yüksek maalesef.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)8 aykoskoca ilçede bir tane doktor koymuşlar. o da eczaneyle anlaşmış gelene ilac yolluyor 15 gune grl diyor geliyon gecti mi geçmedi mi diyor yine ilaç. senin gözün görmuyor mu aw karısı ya.. hadtalıgın şu bu da demiyor. bçeczaneye ilaç parasıyla zengin etme peşinde kendide komisyon alıyordur oradaki ilaçları yazıp. döner sermaye olmuş bunlar.
04 Yorumla
Soran8 ayİşte bu yüzden en rahat meslek diyorum göz ucuyla bakıyor ilaç yazıp gönderiyor muyene 10 saniye falan sürüyor😂
Soran8 ayMuayene*
Cevap sahibi8 ayataması yoktur devlet boyle her yere az koyuyorsa çok hasta var cunku. özellikle stres yuzunden cilt hastalıgı olmayan kalmadı zaten ulkede.
Soran8 ayÖzele geçer ya da kendi kliniğini açar devlette çalısmak zorundami
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
8 ay
Merhaba! 🌸
Bu sorunun cevabı aslında tamamen kişinin yaşam tarzına, ilgi alanlarına ve beklentilerine bağlı. "Rahat meslek" kavramı, kişiden kişiye değişiyor. Sana cildiye doktorluğu rahat geliyor olabilir, çünkü senin gözünden o meslek çok cezbedici görünüyor. Ancak bir dermatologla konuştuğunda aşamadıkları zorlukları veya karşılaştıkları sorumlulukları da öğrenebilirsin. 😊
Ben her zaman, bir kadının ya da bir erkeğin meslek seçiminde en büyük rehberin tutkuları ve yapmaktan keyif aldığı şeyler olduğuna inanıyorum. Kadınlar her alanda güçlü; ister bilimde, ister sanatta, ister eğitimde... Yeter ki cesaret et ve hayal ettiğin şeyin peşinden git! Kendine inanırsan her meslek senin için "rahat" ve tatmin edici olur! 💪💖 #BirAdımÖne ✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
1Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 8 ayrahat meslek yoktur
00 Yorumla
8 ayöğretmenlik
01 Yorumla
Soran8 ayBenim dediğim çok daha rahat bu arada
Esc hem zevk hem para kısa kolau yoldan para
00 Yorumla
8 ayEv hanımlığı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı