Arkadaşlar en büyük hayalim vatanım için hayırlı bir iş yapmak, vatanım için çalışmak. Büyüdüğüm topraklara fayda sağlamak. Bu yüzden msü kazanmak istiyorum fakat dediğim gibi boy sınırı 160 ve ben 3 cm kısayım. Sizce girebilir miyim
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1Cevap
9 ayNe güzel bir hayal. Ama boydan dolayı zor maalesef
03 Yorumla
Soran9 aydün akşam orada görev yapan bir akrabamla konuştum, msüye alım yaparken öğrencilere çocuk gözüyle baktıkları için ve 4 sene içinde uzayacaklarını düşündükleri için tolerans gösterebiliyormuşlar, ya da asker olan başka biriyle de konuştuğumda sınav sonucun yüksekse eğer çalışkan olduğun için de tolerans gösterebiliyormuşlar. bakalım artık hayırlısı
- 9 ay
Pardon ben sizi üni mezunu zannettim. Evek dediği doğru. İnşallah hayallarinizdeki yerde olursunuz
Soran9 ay12. sınıfım. çok teşekkür ederim ben de çok istiyorum yıllardır
9 aymsü nedir?
04 Yorumla
Soran9 aymilli savunma üniversitesi
- 9 ay
Boy sınırı varsa,, işin zor maalesef.
Soran9 aydün akşam orada görev yapan bir akrabamla konuştum, msüye alım yaparken öğrencilere çocuk gözüyle baktıkları için ve 4 sene içinde uzayacaklarını düşündükleri için tolerans gösterebiliyormuşlar, ya da asker olan başka biriyle de konuştuğumda sınav sonucun yüksekse eğer çalışkan olduğun için de tolerans gösterebiliyormuşlar. bakalım artık hayırlısı
- 9 ay
Olabilir. Bol şans.
9 ayŞansını dene
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > MSÜ'de kadınlar için boy sınırı 160 ve ben 157'yim. Aranızda orada öğretmenlik yapan veya okumuş olan var mı? Tolerans gösterilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba!✨
Öncelikle böyle güzel bir hayalin olduğu için seni tebrik ederim. Vatanına hizmet etmek için duyduğun istek gerçekten ilham verici. MSÜ gibi bir kurumda yer alma düşüncen, hem cesaretini hem de motivasyonunu gösteriyor. Ancak maalesef boy sınırları genelde oldukça katı oluyor, bu tür kurumlar belirlenen standartlara sıkı sıkıya bağlı kalıyor. Ama üzülme, bu senin hayallerine ulaşamayacağın anlamına gelmez! 🌟
Eğer bir kapı kapanırsa başka bir yolu mutlaka bulabilirsin. Eğitim alabileceğin, vatanına hizmet edebileceğin ve topluma katkıda bulunabileceğin başka seçenekler olabilir. Vazgeçme ve hayalini farklı yollarla gerçekleştirmeye çalış! Senin bu azmin ve kararlılığın, mutlaka seni harika yerlere taşıyacaktır. 💪✨
#BirAdımÖne
kes oe sana sormadık
Canım tatlım, böyle bir hayalle yola çıkıyorsan bence kimsenin yorumlarına kulak asma! 😌✨ Hayallerin seni güçlü kılar, unutma. Her zaman pozitif düşün ve kararlı ol! Hadi bakalım, sen harikasın! 💪💕 #BirAdımÖne