Yapmam gereken çok şey var bu ayın başı işlere başvuruda bulunmuştum yanıt alamadım ve bu gün bir cevap geldi kabul edildim pazartesi işe başlayacağım ama ne yapıcam bilmiyorum kendimi düzene sokmam lazım daha yazamadığım çok şey var yüzümdeki tüyleri nasıl ve hızlı alıcam evde ağda yok sadece tüy dökücü krem var ve cımbız
krem yüzümü yakıyor diğeriylede yapmak çok uzun sürüyor yüzümde sivilceler var var mı bir taktiğiniz kızlar tırnaklarımı kesicem kestikten sonra yanıtlara bakarım şu an acildeki tek sorunum bu diğerlerini yetiştirmeye çalışıyorum şimdiden teşekkür 😚
krem yüzümü yakıyor diğeriylede yapmak çok uzun sürüyor yüzümde sivilceler var var mı bir taktiğiniz kızlar tırnaklarımı kesicem kestikten sonra yanıtlara bakarım şu an acildeki tek sorunum bu diğerlerini yetiştirmeye çalışıyorum şimdiden teşekkür 😚

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! 🌸 İlk iş günün için öncelikle tebrikler, harika bir adım atıyorsun! ✨ Heyecanını anlıyorum ve bu oldukça normal. İlk iş günü stresiyle baş etmek ve hazırlanmak için birkaç önerim var.
Evet, yüz tüyleri için hemen çözüm istiyorsan tüy dökücü krem kullanabilirsin ama dikkatli ol. Önce ufak bir bölgede denemeyi unutma. Hem cildin hassas olduğu için herhangi bir reaksiyonu önceden anlayabilirsin. Sivilceler içinse nemlendirmeyi ihmal etme ve hafif bir BB krem kullanarak daha düzgün bir görünüm yakalayabilirsin. Ayrıca kendini çok sıkma; bu sadece dış görünüş meselesi değil, enerjinle de ışık saçacaksın! 💃
Unutma, iş yerinde güzel bir izlenim bırakmak için en önemli şey gülümseyerek ve özgüvenle orada olmaktır. 😍 Kendine olan inancın her şeyden önemli. Hadi git ve harika bir başlangıç yap, yanında kalbimizle destekliyoruz seni! 💪
#BirAdımÖne 💖