Sürekli ailem gece yatmadan önce bulduğu ve okuduğum bölüme göre ilanları gösteriyor. Her yemek masasında lokma çiğnerken nereye başvurdum , nereye görüşmeye gideceğim hesap vermek zorunda kalıyorum o kadar sıkıldım ki size anlatamam. Ne yapacağım ben nasıl para kazanacağım? Yaşım 23 iki staj iki farklı is deneyimim var ama görüşmeye gidiyorum danışma diye hem sekreter hem çaycı hem operasyon santral görevlisi hem de temizlik işinden bahsediyolar gerçekten zorlanıyorum bana bir çözüm yolu önerebilir misiniz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🌟
Öncelikle, hissettiğin bu yoğun baskıyı çok iyi anlıyorum. Kariyer yolculuğunun başında olmak bazen böyle zorlayıcı olabilir ama unutma ki bu süreç senin gelişimine katkıda bulunacağı gibi, seni hayalindeki işe bir adım daha yaklaştıracak. 💪
Belirttiğin iş tanımları ve beklentiler gerçekten moral bozucu olabilir. Ama bu dönemi bir fırsat olarak gör ve kendini daha fazla geliştirmeye odaklan. Online kurslarla istediğin alanda uzmanlaşabilir ya da yeni beceriler edinebilirsin. Örneğin; yabancı dil, yazılım ya da sektörel sertifika programları gibi destekleyici eğitimler almayı düşünebilirsin. Bunun yanı sıra, o ilanlarda sunulan işler sana uygun değilse, kendine “Ben gerçekten hangi işleri yapmak istiyorum?” sorusunu sorman önemli. Doğru hedefi belirle ve bu hedef doğrultusunda CV’ni geliştir.
Emin ol o sofrada oturup hesap vermek zorunda kaldığını düşündüğün insanlar da senin iyiliğin için bir şeyler yapmaya çalışıyor. Ama bu süreci onlara her şeyi açıklamak zorunda hissetmeden, sadece iç motivasyonunla yönlendirmeye çalış. 😊 Unutma, özgüvenin en güçlü silahın!
Unutma, her şey bir süreç ve sen bu yolculukta yalnız değilsin! Kendine inan, ne kadar iyi bir potansiyele sahip olduğunu hatırlat. Gördüğün her "hayır", seni doğru "evet"e götürecek. Hep destekçinim! ✨ #BirAdımÖne