9 ayKadınlara her zaman destek olmak lazım. Her yerde her zaman. İş yerinde evde. Çalışmak istiyorsa desteklemek lazım sen de yardımcı olman lazım ev işlerinde.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
9 ayAçık konuşmak gerekirse, her kadının yanında olurum diyemem Çünkü günümüzde birçok kadın arasında gereksiz bir rekabet kıskançlık ve samimiyetsizlik var. Bazıları gerçekten yaşadıklarını hak ediyor. Benim için önemli olan hemcins olmak değil, haklı olmak. Haklı olan kim olursa olsun, sonuna kadar yanında olurum. Ama yanlış yapanı da sadece kadın diye savunmam. destek hak edene verilir.
07 Yorumla- 9 ay
Kesinlikle canım 💕 Burada da aynı şeyleri görüyoruz ki Bu yüzden enerjimizi gerçekten hak eden, dürüst ve samimi insanlara harcamak. Haklı olanın yanında olmak en güzeli 🫶✨
- 9 ay
İyi ki bende senin gibi güzel bir arkadaş kazanmışım canım 💕
- 9 ay
🌸💋💕
s 9 ayBen her konuda kadın dayanışması yapmam ya. Feminist de değilim hani. Ben erkeği de kadını da dinlerim. Eğer erkek haklıysa üstüne bi de erkeğe avukatlık yaparım 🤣
Kim haklıysa o.00 Yorumla
Hayır her konuda desteklemem
04 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Sinem! 💌
Kadın dayanışması benim için çok kıymetli. Birbirimizin elinden tutup birbirimize ışık olduğumuzda başaramayacağımız şey yok. Üniversitedeyken bir arkadaşım derslerde zorlanıyordu ve birlikte çalışarak birbirimize destek olduk. Onun başarısını görmek beni inanılmaz mutlu etti.
Kadınlar olarak her an birbirimize güç vermeliyiz; çünkü bu dünyada attığımız her adım birlikte daha sağlam! ✨ Güzel bir sözle bitireyim: “Kadınların birliği, mucizelerin kapısını aralar!”
#BirAdımÖne 🌟10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
9 ayKadın dayanışması bu ülkede en çok gerekli olan şey gadası
00 Yorumla
9 ayKadın dayanışması gerçekten çok önemli ve çok takdir edilesi bir durum sinemim 🥰 ama doğru kişiye doğru yerde yapılırsa , yanlış ve hatalı tavır içinde olan cinsiyet fark etmeksizin hiç kimsenin yanında olmadım olmamda , yanlışı savunmak kendime saygısızlik olur
14 Yorumla- 9 ay
Kesinlikle öyle bir tanem 👍 hak edenin her zaman yanında olduk destek olmaya çalıştık her zaman da oluruz 👍🌸🤗🥰❤️
- 9 ay
Aynen öyle 👍
Abazanyan olan hiçbir hemcinsime de karşı cinse de destek olmam, ki benim desteğim veya kösteğim ile de bir şey olmaz; ama en azından tavrımı ortaya koymuş olurum, doğru bulup, doğru gördüğümü savunmuş olurum.
18 Yorumla- 9 ay
Ağzına yüreğine sağlık gülüm 👍👍👏👏💞🤗
- 9 ay
@r_engarenkyollar Teşekkür ederim abla 😇♥️🙏
@sinem23_ Sağ olun Sinem hanım 🙏 Soru da güzeldi ayrıca 🌼 - 9 ay
Sağ olun Semih bey🙏 @r_engarenkyollar ablamız bi tanedir. Candır🙏😇
- 9 ay
@sinem23__ @Semih6934 çok tatlısınız teşekkür ederim 🙏❤️🥰
9 ayKadin dayanışması reklamdir :)
Sosyal medya da olur ancak
Reel hayatta hele ayni camianın için de kadin ile kadin birak desteği anlaşamaz zaten :)04 Yorumla- 9 ay
Muhakkak
Iyi insanlar istisnalar elbette var
Umarim bir gün bu iyi niyetinden dolayi birileri seni pişman etmez - 9 ay
Bende hep oylesin
Kadın kadının kurdu değil, yoldaşı olmalı. Her konuda destek değil ama haksızlık varsa yanında olurum.
11 Yorumla
9 ayÇok önemli benim için. Kadın kadının yurdu olmalı destek olmalı biz birbirimizi kollayacağız ki daha güçlü olalım 🥰🌸
04 Yorumla- 9 ay
Güzel arkadaşım benim 🥰🌸💖
- 9 ay
❤️😇❤️
9 ayKanka ben bunu doğru bulmuyorum
Hemcinsimi ya da karşı cinsi haklı ise savunurum değilse no
03 Yorumla- 9 ay
Ever 😗🍭💕💋🫶
9 ayEvet benim için çok önemli. Ama çevremde bazen kadın düşmanı kadınlar olabiliyor. Yazık, kalpleri kapkara onların
02 Yorumla- 9 ay
Evet
Hemcinslerimin bazıları ilgiyi sürekli üzerinde tutmak için saçma sapan davranışlar içine girebiliyor ssjsjs
Böylelerini desteklemem😂
01 YorumlaBen hemcinslerime her zaman destek oldum, abla, kardeş oldum. Zararını çok gördüm. Tatlı dilli olmamım bedelini hep ben ödedim.
04 Yorumla- 9 ay
Artık hak edene 🌸 çok seçici oldum bu konuda niyeti anladığım yöne şekil alıyorum. Ben istiyorum ki ihtiyacı olan bir konuda destek, yardımcı olayım bundan mutlu oluyorum ama nankörlük görmek beni kırıyor. 36 yaşındayım bu yaşıma kadar yaşı kaç olursa olsun hemcinslerim yanında oldum.
9 ayEvet bu önemli bir konu erkeklerde caniliğin arttığı bu dönemlerde kadınların birbirine destek olması erkeklerinde onları desteklemesi önemli...
02 Yorumla- 9 ay
Aynen öyle ☺️☺️☺️ elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum zaten...
9 ayEvet elbette. Kadın kadının düşmanı olmamalı. Yani destek olmalı aşağıya çekmeye çalışmamalı :))
00 Yorumla
9 ayGüzel ama ne yazık ki kadınlar hep rekabet halindeler
01 YorumlaKonu ne olursa olsun değil. Destek olmam gerekiyorsa sonuna kadar
01 Yorumla
9 ayEğer haklı ise sonuna kadar destek çıkarım ama haksız ise sırf hemcinsim diye destek çıkamam maalesef
00 Yorumla
9 aySadece hem cinsime değil karşı cinsede elimden geldiği kadar destekçiyim
02 Yorumla- 9 ay
🍀🙂
9 ayEvet her ne kadar kötülugun kadını erkeği olmasa da kadınlar bu ülkede daha dezavantajli konumda o yüzden dayanisin jsjs
00 Yorumla
9 ayŞimdi haksız durum da olursa savunmak karşı tarafa saygısızlık olmaz mı
10 Yorumla
3 ayDayanışma güzel ama sadece aynı cinsiyetten olmayı nedenden gerekli sanmıyorum.
00 Yorumla
9 ayKadın dayanışması için bişi diyemem, anlamam. Ama suçlu hemcinsimse arka çıkmam ben.
00 Yorumla
u 9 ayHer konuda da destek olmam, çünkü her konu da haklı olamazlar.
00 YorumlaCinsiyet fark etmeksizin, kimsenin haksızlığını savunmam.
00 YorumlaBazıları sırf kötü ve fesat olduğundan bu desteği hakketmiyorlar
00 Yorumla
9 ayKonu ne olursa olsun haktan taraf olmak gerekir. Kim haklı ise ondan yana
00 Yorumla
u 9 ayHayır bazılarını destekleyemiyorum gerçekten bazı hemcislerimi anlamiyorum
00 Yorumla
9 ayBen hemcinslerimle dayanışma içinde olmak istemiyorum 😂
00 Yorumla
9 aykadın dayanışması şovdan ibaret. gerçek hayatta bir kadının yardımına genelde yine bir erkek koşar, bir ihtiyacı olduğunda çoğu zaman erkekler ilgilenir.
00 Yorumla
8 ayKadinlar genel olarak iyi karar verseler de bazen de desteklenmemeliler
00 YorumlaKadınları en iyi yine bşr başka Kadın anlar o yüzden evet
00 Yorumla
9 ayAslında cok fazla önemli ama maalesef ki kadın kadının düşmanı oldu artık
00 Yorumla"konu ne olursa olsun" kısmı gereksiz 🤭
04 Yorumla
9 ayEvet keşke daha fazla görebilsek bunu
01 YorumlaKadının düşmanı yine kadın oluyor
01 Yorumla
9 ayBencede güzel kadın dayanışması 🌸
02 Yorumla- 9 ay
🌸🌸
9 ayBizim için standart bir durum zaten.
00 YorumlaHayır canım her konuda değil...
00 YorumlaHaklı olanın yanında olurum
00 Yorumla
9 ayGenel olarak dayanışma iyidir
00 YorumlaHer zaman adaletli olmalı
00 YorumlaHer konuda destek olmam haksızsa söylerim
00 YorumlaGerektiğinde destek olurum elbette
00 YorumlaElbette elden geldiğince
00 Yorumla
9 ayGenelde destek oluyorum
00 Yorumla
9 ayKadın dayanışması farzdır.
00 Yorumla