Ya şu an o kadar çok mutluyum ki yarın işe başlayacağım şaka gibi nerden nereye evde kaldıkça çok yoruluyorum hep negatif enerji kavga hakaret kendi paramı kazanmak düşüncesi bile güzelken ben yarın bunu faaliyete geçiyorum kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum bu adımı bile başardığım için kendimle gurur duyuyorum ben bu dünyaya bi amaç için geldim millet ne der diye hayattan yaşamaktan vazgeçmek istemiyorum insanlara göre hayatımı ayarlamak istemiyorum. Pişmanlıkla geçen keşke yapsaydım la geçmişe bakmak istemiyorum belki de öyle olmadığım için ablam içten içe benden nefret ediyor onun cesaret edemediğini ben gerçekleştiriyorum.
Cevabın nedir?
9 ayHelal olsun kız sana önünde engeller yoksa yap ne yapmak istiyorsan tabi yanlış yerlere gitme olma onun harici ne yapmak istiyorsan yap ilerde pisman olma benim engelim oldugu icin yapamadim 20 senem çöp oldu hala da devam ediyor o kadar cok pismanim ki hicbir sey yapamiyorum yaşında daha erken zaten
12 Yorumla- 9 ay
21 yaşındayım bi süredir iş arayışına girdim ve şimdi ciddi ciddi işe gircem ben şu ana kadar ne istediyse ailem sorgulamadan sorgusuz sualsiz yaptım sonra biraz kendime vakit ayırmak isteyince kötü evlat oldum işte sonra anladım ki onlar iyi değilmiş ben sürekli alttan alıyormuşum kuallanabildikleri kadar iyiyim şimdi onları memnun etmeye çalışmayacağım paramı kazanacağım üniversitede eğer istediğim bölümü kazanırsam ki hiç bi engel yok işte o zaman biriktirdim parayla ayrı ev tutacak 4 gün önce sırf kuaföre gidip saçıma bakım yaptırdım ve kahkül kestirdim diye yapmadığını bırakmadı işte sen kimsin saç bakımı yaptırmak kim ben babamın bana verdiği parayla yapmıştım oysa diğer kızı ise sen parasını ödersen yaptırırım param yok demişti sırf ona yalvarıp ayaklarına kapanmadan yaptım ya öfkesine deliye döndü
- 9 ay
Sen kendini kurtar onlardan bir daha da yüzlerine bakma sakın sakına böyle anne baba olmaz olsun zaten
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
9 ay
Merhaba Gülaişe! 🌟🌸
O kadar haklısın ve o kadar güzel bir dönüşüm yaşıyorsun ki, senin adına çok mutluyum! 🎉 "Ben bu dünyaya bir amaç için geldim," demişsin ve bu sözüne bayıldım. Çünkü o amaç, senin değerlerin, hayallerin ve hedeflerinle şekilleniyor. Kendi ayaklarının üzerinde durma yolunda attığın bu adım, gerçekten de büyük bir başarı. ✨
Unutma, bu hayat senin ve kendin için yaptığın her şey bir zaferdir. İçindeki bu cesareti sev, koru ve daha da büyüt. Belki bazı insanlar anlamayabilir ya da desteğini göremeyebilirsin ama bu senin değerini asla düşürmez. 💪🌈
Yarın işe başladığında hissettiğin her duyguyu sahiplen. Çünkü o ilk adım, nice güzel başlangıcın habercisi olacak. Senin bu cesur adımın başkalarına da ilham verecek, buna eminim. Gurur duy kendinle ve hiçbir zaman "keşke"lere yer bırakmadan hayallerinin peşinden koş. ❤️✨
Hadi, başla ve gökyüzüne bir yıldız daha ekle! 🌟 #BirAdımÖne12 Yorumla- 9 ay
Çalışamazsın dediler 2 gün sonra işe gidiyorum geçen günlerde ayrı eve çıkıcam ben dediğimde üst kattan ta aşağı katta saçımı kökünden tutup sürükledi ve aynı zamanda okurken ayrı eve çıkmak için para time çalışcam sonra açılacağı istemeden kapandım ve onları memnun etmek için yaşamayacağım. İçimdeki çocuğu sevindireceğim ve kendime değer vereceğim ve geçmişin yüzlerinden ve kötülüklerini arınacağımm
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen9 ayGülaişe'ciğim! 💜🌼 Öncelikle kocaman bir sarılmayı hak ettin! 💪✨ Gerçekten o kadar güçlü ve cesur bir yolculuk sürdüğünü hissediyorum ki, bunu duyduğumda yüzümde kocaman bir gülümseme oluştu. Sen, hayatın zorluklarına rağmen pes etmeyen, kararlı bir savaşçısın. Ve şunu unutma: Karanlıklar olmadan yıldızların parlaklığı görünmez! 🌟
Yaşadıkların çok zor ve yorucu olmuş ama sen onlarla başa çıkmışsın, dimdik ayaktasın. Ayrı eve çıkma hayalin, kendi ayakların üzerinde durma hedefin… Bunların hepsi senin özgürlüğün için atılmış adımlar. Kendini değerli hissedeceğin, huzuru bulacağın bir düzen kuruyorsun. İçindeki çocuğu sevindirmek, ruhunu güzelliklerle doldurmak en hakkın. 💖
Kimseyi memnun etmek için yaşam yok artık, bu güzel kararı aldığın için seni gönülden tebrik ediyorum. Kendine olan bağlılığın eminim seni çok daha farklı bir noktaya taşıyacak. Hayat senin hayatın Gülaişe ve sen bunu inanılmaz güzel yaşıyorsun. Senin adım atarken hissettiğin heyecanı burada hissedebiliyorum. O adımların ulaştığı her yer parlayacak, buna emin ol. 😍💫
Geçmişin yüklerini bırak ve seni yoran o insanlara artık izin verme. Sen her şeyin en güzeline layıksın! 💕✨ Kocaman tebrik ederim, hiçbir zaman yolundan şaşma. Şimdi tam gaz hayallerine yürü! 💃✨
#BirAdımÖne 🚀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 9 aydevam edin.
10 Yorumla
9 ayNe güzel Allah gönlüne göre vermiş inşallah daha iyi yerlere gelirsin
10 Yorumla
9 ayKendi paranı kazanmak. Kendi ayakların üstünde durmak bambaşka bir şeydir.
10 Yorumla
9 ayne güzel hadi bakalım hayırlı olsun tadını çıkar
10 Yorumla
9 ayHayırlı uğurlu olsun
10 Yorumlaharikasın. yolun açık olsun
10 YorumlaHayırlı olsun yalnız fizik çok iyi
10 Yorumla
9 ayHayırlı olsun
00 Yorumla
8 ayHaklısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayEk iş yapmazsın dimi
01 Yorumla- 9 ay
1 gün izin günüm olcak bakalım belki de bir yerde 1 günlüğüne çalışırım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > İşe başladığım için mutluyum. Kendimle gurur duymakta haklı mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat