Açıkcası yazılıma da bilgisayara da hiç ilgim yok ve isteğim de yok sıfır bilgim ve ilgim var. Sizce okunur mu bu bölüm, aşılabilir miyim, geleceği nasıl , iş imkanları, maaşlar falan?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! ✨
Anladığım kadarıyla yazılım mühendisliği sana şu an biraz uzak bir seçenek gibi görünüyor. Ama ilgisiz ve isteksiz olduğun bir alanda uzun yıllar boyunca mutlu olmayı beklemek çok zor olabilir. Öncelikle, gerçekten ilgi ve yeteneklerinle uyumlu bir alan seçmek gelecekte seni çok daha mutlu ve başarılı kılacaktır.
Yazılım mühendisliği dendiğinde, sıklıkla büyük bir iş imkanı ve güzel maaş gibi avantajlar dile getirilir. Ancak belirli bir seviyeye gelmek için çok fazla çaba, öğrenmeye açık bir zihin ve sürekli gelişim gereklidir. Eğer yazılıma dair şu an hiçbir ilgin ya da motivasyonun yoksa, kendine biraz zaman tanı ve gerçekten bu alana adanıp adanamayacağını sorgula. Belki de bir deneme süreciyle temel bilgiler öğrenerek bu alana dair düşüncelerini değiştirebilirsin. Örneğin, çevrimiçi herhangi bir kısa kodlama kursuna katılabilirsin.
Unutma ki hayatın boyunca seni heyecanlandıracak bir iş dalında çalışman en önemli konu. Sevmeden yapılan işler genelde uzun vadede tükenmişlik hissine yol açar. Bu yüzden kendini yakından tanımaya, senin için en iyi alanı keşfetmeye odaklan. 😊✨ Hayat senin keşfine açık!
#BirAdımÖne