Arkadaşlar ben evliyim 34 yaşındayım üç yıl önce evlendim eşim benden 14 yaş büyük kendi işi var ve sağ olsun beni o şirkette sigortalı yaptı ama şöyle bir sorunumuz var nedense benim evde sürekli olarak temizlik yapmamı istiyor sevildiğini öyle hissediyor yani bir çeşit anne sevgisi gibi annesini kaybetti küçükken aslında eşim bana destek oluyor kredi kartım var param var nakit sigortam var çalışmak istememin tek sebebi ev temizliğinde kaçmak artık sağlığımın düzelmesi
ama benim çok ciddi sağlık sorunlarım oluşmaya başladı ayak tabanlarım çok ama çok ağrıyor lenflerimde iltihaplanma olmuş doktor diyor ki dinlen eşimin durumu ortalama derecede iyi ama temizlikçi çağırmıyor benden bekliyor dediğim gibi destek olayım yardım edeyim diyor ama ne kadar olabilir ki iki gün destek olur üçüncü gün bırakır ayda bir kere kadın çağıralım dedim fixlemeye gerek yok dedi ya arkadaşlar destek görmediğimi düşünüyorum destek olsa suratına asıyor suratını mı asıyorsun desem hayır asmıyorum diyor geçmişte temizlik konusundan bir çok kere kavga ettik ve benden ayrılmaya boşanmaya çalıştı ama ben çalışmıyorum onu seviyorum ama böyle olsun da istemiyorumacaba diyorum çalışma hayatına girip bu durumdan kurtulsam mı ama çalışsam da yine benden bekleyecek çünkü ona göre kadın temizlik yapar daha önce ben öğretmenliğe dönüş yapacağımı soyledigim zaman bundan 1.02 yıl önce o zaman evde temizliği kim yapacak demişti
benim normalde mesleğim anaokulu öğretmenliği pek yapmadım mesleğimi ama Anaokulu öğretmeni olarak çalışsam yine ayakta duracağım ve yine ağrı çekeceğim o yüzden onu da yapaöam
benim ayakta durmamam gerekiyormuş İltihaplanma oluyormuş ayak tabanlarımda evlendikten sonra sağlığımı kaybettim adeta yani uzun lafın kısası acaba diyorum bir yerde danışma olarak mı çalışsam bu beni evdekinden daha fazla yorar mı?
şu an psikoloğa gidiyoruz ikimiz aynı psikoloğa ama ayrı zamanlarda gidiyoruz psikolog çok iyi beni anlıyor bana destek oluyor belki ben çalıştığım zaman ev temizliğini birlikte yapmamız konusunda ikna eder onu
bilmiyorum arkadaşlar ne yapacağım bilmiyorum sağlığım gün geçtikçe elimden gidiyor mahvoldum 34 yaşındayım 50 yaşıma gelince ne halde olacağımı bilmiyorum bazı kadınlar nasıl yapıyor nasıl başarıyor bunca şeyiayaklarımın tabanları o kadar ağrıyor ki şu anda bile agridan açıdan uyuyamıyorum ben

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer