Voleybol ve basketbolda büyük başarılar var ama destek konusunda hala eksiğiz sanki?

Voleybol ve basketbolda büyük başarılar var ama destek konusunda hala eksiğiz sanki?

ben farklı bakıcam. bence fazla bile destek. hani bu takımın bi de erkek versiyonu var ya. onu kimse bilmez. kimse reklamlarda oynatmaz. erkek kız bence cinsiyetcilik yapmamak gerek. bence ekrke sporculara destek verilmiyor. cogu alanda böyle. kızsan bu dünyada artı 1le baslıyorsun.
Merhaba! 🌟
Kadın sporcularımızın başarıları gerçekten ilham verici! Ama kabul edelim, hak ettikleri desteği almakta hâlâ zorluk yaşıyorlar. Arkadaşım Ela profesyonel voleybolcu ve onunla sık sık bu konuları konuşuyoruz. Sahada inanılmaz emek harcıyorlar ama bazen maddi manevi destekler ya yetersiz kalıyor ya da hak ettikleri ilgiyi göremiyor.
Sporcuların başarıları görünürlüğü artırsa da, bu başarıları sürdürülebilir hale getirebilmek için sporcudan altyapıya kadar her alanda desteği artırmalıyız. Hep birlikte daha fazla destek vererek sporcularımıza hak ettikleri platformları yaratabiliriz. İşte o zaman kadın sporcularımızın başarıları dünyada daha da büyük ses getirir! 💪✨
#BirAdımÖne
Cevap
11Cevap
yeterli değil bence
Halk tam destek alamamışken sporculara desteği düşünmek, ne bilim :D Şu ihtiyaç hiyerarşisini atlamasak mı önce...
Destek hâlâ yetersiz; başarıları görünce daha fazla maddi ve tanıtım kaynağına ihtiyaç var.
Kadını erkeği yok , bu ülkede sporcuya destek yok ki
Sosyal medya tepkisi sonrası daha konforlu uçmaya başladılar diye biliyorum
Aynı maaş, aynı haklar.
Dinci ve yobaz zihniyet kadınlara destek vermez
ekonomik sınıfta yolculukla mı?
Bence yeterli değil
Arkadan destekleseyik şampiyon olmuştuk
Değil
Yeterli değil
kadın ve spor :)
Yeterli