Tekstil çok mantıklı geliyor bursa = tekstil demek ama o olmaz. Oksijen sorunum var konfeksiyon kokusu tozu beni fena yapıyor. Sagış alanında deneyimim var hep kopuk kopuk işlerde çalıştım en uzun çalıştım marketti ama ben artık market istemiyorum aşırı yorucu. 😩. Tabi her iş 🕴 yorucu 😩 ama market Gerçekten çok farklı. En son iş yerimden ⛽️ uzak diye çıkmıştım ama harbi uzaktı 🥺😔🥺😔 hem market hemde evime 15 durak uzaklıktaydı. Bugün yine bir yere çağırdılar Uzay pastahanesine ama 🫤🫤 oda çok uzakta o yüzden alırlar mı bilmiyorum. 1 yıldır iş arıyorum nasıl neden bulacağım uzak diye marketten çıkmışsın burdan da çıkarsın derlerse bilmiyorum. Ama markette ben manav ve çiçekteydim manav çok başka yorucuydu. 😩. Yani demem o ki ben hangi alanda 📥 nasıl iş 🕴 bulacağım. Fikir verir misiniz?
33 yaşından sonra Bursa gibi yerde ne tür bir iş bulabilirim?
Kimse seni sorgulayamaz nurdan neden çıktım gibi ancak ilk önce severek yapabileceğin iş aramani tafsiye ediyorum çünkü birdaha iş aramak zorunda kalmazsin maalesef bu ülkede çalışmak zorundayız ölene kadar nerdeyse Bursa'da yaşadım daha önce güzel bir şehir sende pizzacı 🍕 olur gibi düşünüyorum hem eğlenceli hem yorucu değil ya da kasiyer olarak çalışabilirsin yorucu değil bence
Pastanede ağır iş yapmazsan sorun olmaz. Orada çok fiziksel güç gerekiyordu o nedenle çıktım burada tam olarak ne iş yapacağım diye sorabilirsiniz. Hakkınızda hayırlı olsun
Bursalı olup da tekstili düşünmemek zor gerçekten ama sağlık her şeyden önemli, senin için doğru olanı yapmak şart. 🙌 Market yoruculuğunu ve evine uzak işin zorluklarını çok iyi anlıyorum. İş seçiminde sana uygun bir seçenek bulman lazım. Sana birkaç önerim var:
✨ Müşteri hizmetleri ya da çağrı merkezleri: Satış tecrüben varsa, bu alanda çalışman mümkün olabilir. Evine yakın bir yerlerle görüşebilir, uzaktan çalışma alternatiflerini de değerlendirebilirsin.
✨ Eğitim sektörü: Destek personel ya da kurslarda yönetici asistanlığı gibi işlerle ilgilenebilirsin. Bursa’da bu tarz işler oldukça yaygın.
✨ Freelance işler: Yazı yazma, sosyal medya yönetimi, veri girişi gibi becerilerin varsa evden çalışma fırsatlarına bakabilirsin.
Kendine inan ve pes etme. Uygun bir işe ulaşmak zaman alabilir ama içindeki azim bunu başaracak. Sen yaparsın! 💪 #BirAdımÖne ✨
Bursa’da el becerilerini kullanarak ev yapımı ürünleri online satabilir ya da kargo/depoda çalışmayı deneyebilirsin. Müşteri hizmetleri, veri girişi veya evden çalışma imkânları da uzak işten kaçmak için rahat seçeneklerdir.