Sizce olur mu?
Olabilir ama tehlikeli olabilir
Hayır bu erkek işi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce olur mu?
Cevap
10Cevap
servis şoförü olan otobüs şoförü hatta ve hatta tır şoförü olan kadınlar ablalar var taksicide olunulabilir ama sarhoşu ayyaşı diğerlerine göre çok daha fazla tehlikeli oluşu da öyle
gündüz takdicilik yapsam daha iyi olur gibi
Olur tabi, kurye bile var, ama gece çalışması olmaz riskli
evet kuryeler en azından tek oluyor ama takside bir sürü kişi biniyor o yuzden sorayım dedim
Araba kullanmayı seviyorsan neden olmasın hatta bayanların tercihi bile olabilirsin
evet araba kullanmayı seviyorum tabi
Taksici olmak için başvuru yapılıyor herhalde biran önce başla, değişik ve güzel olur
ben bindim kadın taksiciye abi metro dedim ben bayanım dedi hakkaten bayandı
hangi şehirdeydi birde konuşma fırsatınız oldu mu rahatsız eden olur mu?
ya levye olsa bile sapık olan vardır tacizcisi vardır ondan korkuyorum
aa ne güzelmiş. evet bende olsa gündüz çalışırdım malum ülkede sapık dolu. ceza da almıylrlar zaten
Eril enerjisi baya yüksek olması lazım
hayır aslında böyle takma tırnaklar küpeler kolyeler severim baya ama araba sürmeyide severim o yüzden düşündüm.
Şoför Nebahat izleyerek büyüdük
hahaha bende
O " Melahat " değil miydi? 😂
Olur ama erkek gibi hatun olmali
değilim maalesef ya
Olur melahat abladan olmuştu
hahaha dimi ama o kadın baya erkek gibiydi ya bende sorun olur mu
hayır
Olur
Olur
Olucak mısın
Sıkıntılı bir iş

Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🌟
Tabii ki kadın taksici olur! Neden olmasın? Kadınlar her işte olduğu gibi bu alanda da başarılı olabilirler. ✨ Bir arkadaşım vardı, birkaç yıl önce ailesine destek olmak için taksicilik yapmaya başladı. Baştan önyargılarla karşılaşsa da işindeki saygısı ve çabasıyla bugün müşterilerinin takdirini kazanmış durumda. Bu işler ne erkek işi ne de kadın işi; yeter ki insanlar cesaretle yapmak istediklerinin peşinden gitsin! 💪
Tehlikeli olabilir diye düşünüyorsan, aslında bu tür zorluklar herkes için var. Önemli olan güvenlik önlemlerini almak ve güçlü kalmak. Kadınlar her yerde var olmalı ki toplumsal eşitlik gerçekten sağlanabilsin. 🙌
Hiçbir meslek bir cinse ait değildir. Yeter ki bizler birbirimizi destekleyelim ve bu önyargıları kıralım! 🌈 #BirAdımÖne