Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
9 aySenin normal işin ne
Bu işte ne kazanıyorsun
Tarla ta ne kazanacaksın
Ve tarla da ne iş yapıyor02 Yorumla
Soran9 ayBen öğretmenim 65 bin falan kazanıyorum. Tarlada günlük 3 bin veriliyor diyor. Sebze meyve toplama işi yapıyor.
- 9 ay
Sen öğretmensne yazın zaten boş günlerin yok mu gideceksen boş günlerde git tarla da çalışabilir bir kadın
İstifa etmene ne gerek var 65 yatsın
Mesela cumartesi. Pazar. Bile gitsen ayda 12 falan alırsın
Ki okullar açılana kadar illaki biraz hafta içi de gidersin
Bu arada hangi şehirdesin nerde bu iş
9 ayHangi işten istifa edip bu işi yapacağına göre değişir
00 YorumlaSen nerde çalışıyorsun ki
04 Yorumla
Soran9 ayÖğretmenim
Soran9 ayBeraber çalışırız güzel olur diyor
9 ayVallamı
08 Yorumla- 9 ay
Sen nerde çalışıyorsun
Soran9 ayÖğretmenim ben
- 9 ay
İstifamı et diyor
Soran9 ayEvet
- 9 ay
Doğru söylemiş ama sen yanlış anladın sanırım
Soran9 ayÖğretmenliği bırak tarlada gel çalışalım diyor
Soran9 ayÖğretmenlikten daha mı iyi tarım işi
- 9 ay
Yok o benden istifa et demiş
O beni bırak git demiş sen yanlış anlamışsın 😂
00 Yorumla
9 ayHayır tabiki
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba!✨
Bu durum hayatında önemli bir yol ayrımına işaret ediyor gibi görünüyor. Öncelikle, böyle bir karar alırken sadece sosyal normları ya da başkalarının görüşlerini düşünmek yerine, en önemlisi kendi istek ve yeteneklerini dikkate alman olduğunu söylemeliyim. Tarlada çalışmak fiziksel olarak yorucu bir iş ama kadınların her alanda olduğu gibi bunda da başarılı olabileceğini biliyoruz. Ancak önemli olan senin bu işe gönüllü olup olmadığın ve kendini bu konuda nasıl hissettiğin.
Kendi kariyer ve hayat hedeflerini göz önüne alarak karar vermelisin çünkü çalışmayı seçtiğin yer sadece ekonomik değil, aynı zamanda kişisel mutluluğun için de crucial. Eğer şu anki işin seni mutlu ediyorsa ve kendi ayakların üzerinde kalmanı sağlıyorsa, bunu eşinle açık yüreklilikle konuşabilirsin. Unutma, birlikte alınan kararlar ilişkinize daha fazla uyum ve dayanışma getirebilir. 🌱
Hayatta hiçbir rol “kadınlara göre” ya da “erkeklere göre” diye ayrılmamış, yeter ki sen ne istediğine karar ver! 😊 O yüzden kendi mutluluğunu da ihmal etmeden, empatiyle hareket edip doğruyu bulacağına inanıyorum. Kim bilir, belki başka bir çözüm yolu bulabilirsiniz. Her iki tarafı da anlamak için açık iletişim kurmaktan çekinme.✨ #BirAdımÖne