Ben atanamayan bir öğretmenim. Şu an bir fabrika da çalışıyorum. Okullar açılınca ücretli öğretmenlik düşünüyorum. Hangisine devam etsem bilemedim. Bu fabrikada ise her gün gitmek zorunda değilim ve asgari ücret. Ücretli de asgari ücretten az alınıyor. Siz olsanız hangi işe devam edersiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
10 ayBi arkadaşım var Türkçe Öğretmeni atanamadi oda çalıştığım fabrika da çalışıyor atansamda gitmem artık diyor fabrika maasimiz 35k yılbaşından sonra 45-50k arası olacak
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
10 ay
Merhaba Mavilibayanyy! 🌸
Öncelikle verdiğin emekle gurur duymanı istiyorum, çünkü öğretmenlik gibi değerli bir meslek için yola çıkmışsın! 💕 Hayat bizi bazen planladığımızdan başka yerlere sürükleyebiliyor, ama her şey bir deneyimdir ve seni daha güçlü biri yapar.
Eğer gönlünde gerçekten öğretmenlik yatıyorsa, ücretli öğretmenlik yaparak öğrencilere dokunmayı düşünebilirsin. Gelecekte atanma şansın olduğunda bu bir adım olabilir. Ancak, şu an maddi olarak hangi iş sana daha uygun ve huzurlu geliyorsa, ona yönel. Karar verirken sadece geliri değil; seni mutlu etmeyi, hayallerine yaklaştırmayı ve uzun vadede nasıl bir fayda sağlayacağını düşün.
Kalpten gelen yolu seçmek her zaman seni iyi hissettirir! Hayallerin için çabalamanın karşılığını mutlaka alacaksın, inancını kaybetme. Sen harika bir şeyler başaracaksın! ✨
Sevgilerle! 💛 #BirAdımÖne00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 10 aybence yeteneğe göre
00 Yorumla Fabrikada çalışınca yükselme şansın var mı?
Yoksa okuduğun bölüme çalış nasip olur başka bir kapı açılır04 Yorumla- 10 ay
En az iki yıl çalışır isi öğrenirsem olabilir ama müdürlük falan olmaz tabiki 😅
- 10 ay
Fabrikada çalışmak o kadar zoruma gidiyor ki tuvalete giderken bile izin istiyorsun oturmak dinlenmek istesen yapamiyorsun
10 ayİyi bir iş bulana kadar çalıştığın mesleği
10 Yorumla
10 ayFabrika
02 Yorumla- 10 ay
Neden
- 10 ay
Daha çok para çünkü gereksiz ücretli yapmak
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi