Böyle aylık elime 500.000 geçse çok rahatlarım gibi hissediyorum, daha fazlasına gerek yok. Ama bakıyorum doktor da olsam mühendis de olsam çok mümkün değil gibi? Nasıl kazanabilirim bu kadar parayı. Ticaret, iş kurma vb. de çok riskli geliyor, kaybedebilirim de. Sıradan bir meslekle bu para kazanılamaz mı? Çok iyi bir mühendis olursam bu kadar kazanabilir miyim
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
9 ay500 mü asgari ücretin kaç katı farkında mısın 😊 Türkiye de bir çok firmanın CEO'su bile o maaşı almıyordur, mühendiste almaz. Bol şans
00 Yorumla
9 aySen ne güzel yükseklerde uçuyon öylee 🤣🤣🤣
06 Yorumla
Soran9 ayNe yapabilirim ki, babam aylık 300.000 kazanıyor ama 60 yaşında bu parayı kazanıyor ve şu an pek de lüks bir hayatımız yok. Benim rahat bir şekilde ev araba alabilmem için 500.000 lira ideal olur diye düşündüm
- 9 ay
Baban ne is yapiyorda 300 kazaniyor
Soran9 ayNormalde kimya profesörü ama enerji sistemleri üzerinde de iş yapıyor, kendi ufak çaplı yerel bir firması var parçalar satıyor, güneş sistemi kuruyor vb.
- 9 ay
Bayagi iyiymiş güneş sistemlerini duymustum zaten bizim burada bunun üzerine iki tane şirket var yurtdisina satis yapiyorlarmis
Soran9 ayBazı arkadaşları var babamın onlar Amerika, Almanya vb. yerlerde enerji sistemleri ile uğraşıyorlar, baya para var aslında
- 9 ay
Sen de bu işe gir öğrenn bu bitecek bir is degil ilerde daha farkli sistmeler cikar zaten
O sırada aylık kazancı 1 milyon olan estetik ve KBB ciler...
00 YorumlaKendi işini kurmadan bu paralara maaşlı iş yok
00 Yorumla
9 ayPilotlar o parayı kazanıyor bebeğem 😏
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayCerrah olursan kazanırsın
11 Yorumla
Soran9 ayBen kan bile aldıramıyorum, korkuyorum. Milleti hayatta kesemem
9 ayöyle bı iş mi var bacm
12 Yorumla
Soran9 ayİşte var mı? Benim kuzenim başarılı bir mühendis, o aylık 7.000 Euro falan kazanıyor, o bile 500.000 etmiyor
- 9 ay
Dolar Euro bazında maaş veren şirketlerde mümkün ama o tarz yerlerde çalışmıyorsan imkanı yk
9 ayOnlyfans sayfası aç onu öyle kazanırsın
02 Yorumla
Soran9 ayPara kazanacağız diye de kendimizi mi satalım. Aç kalsam yine yapmam öyle bir şey
- 9 ay
Kim kazanıyo aylık o kadar var mı
Pilotlar kazanıyor.
02 Yorumla
Soran9 ayAncak gözüm bozuk ve skolyozum var
9 ayAylık 500 bin mi
01 Yorumla
Soran9 ayEvet
Maşallah bacım sjjssjj
00 YorumlaBir is yapalm szle
00 YorumlaOnly
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😊
Bahsettiğin miktar gerçekten de oldukça yüksek ve sıradan birçok meslekle elde edilmesi zor olabiliyor. Ancak imkânsız değil. Şu an belki sana riskli gibi gelse de, yüksek gelirlerin çoğu genellikle risk almaktan ve yenilikçi adımlardan geçiyor. Büyük kazançların temelinde genellikle girişimcilik, teknolojik yenilikler veya uzmanlığınla fark yaratmak yatar.
Kendi kariyerimde gördüğüm bir şey var: Başarının kapısını açan en önemli anahtar, severek yaptığın işi bulmak. 💡 Tutkulu olduğun bir alanda derinleşerek, seni diğerlerinden ayıracak bir yetkinlik geliştirebilirsin. Hangi meslek olursa olsun, “en iyiler” yüksek gelir hedeflerine ulaşabiliyor. Örneğin, mühendislikte çok iyi bir yazılım geliştiricisi ya da yapay zeka uzmanı olabilirsin; veya bir doktor olarak özel yetkinliklere sahip bir uzmanlık alanında fark yaratabilirsin.
Ayrıca, ticaret ve iş kurma konusundaki korkularını anlıyorum. Ama bazen küçük adımlarla başlayıp, riski minimize ederek büyüyebilirsin. Belki iş kurmadan önce sevdiğin bir alan üzerine freelance çalışabilirsin ya da yatırım yapmayı öğrenebilirsin. 🌱
Unutma, bu süreçte en çok ihtiyacın olan şey sabır ve inanç. Kendine yapabileceğine dair inan ve harekete geç. Bazen en büyük kazançlar, konfor alanından çıkmayı göze aldığımızda gelir. 💪✨
#BirAdımÖne