Hiçbir işe kabul edilmedin. Ne böyle oluyor?

Herkese selam. Bir buçuk yıldır iş aradım makine mezunuyum kadın olduğum için tecrübem az ve kadın olduğum için başvuru yaptığım üretim atölyelerine alınmadım. 5 ay mağazada çalıştım sağlık sorunu sebebiyle ayrıldım. İki bacagımda da tümörler var. Sol bacagımdan kalma, diz ve bileğimden ameliyat oldum yeni yürümeye başladım. Ekim de sağ bacağımdan da olucam ordada kitleler var maalesef. Evden çalışmak için 6 aydır kariyer ve linkedin üzerinden home office işlere başvuruyorum ve hep red alıyorum. Çağrı merkezine bile tecrübe isteniyor. Çok bunaldım inanın parasızlık, borç, hastalık. Üstelik%40 engelli raporu verilme durumum var. Evden çalışmaktan başka çarem yok. Namusumla asgari ücretle iş bulamıyorum. İlla makyaj, dans videosu mu çekmem lazım. Sosyal medya'da iş yapmayı düşünmedim hiç ama artık gerçekten düşünüyorum. Boşandım bir kızım var ailemle yaşıyorum doğru düzgün bir tane iş bulamadım. Çok küçük bir yerde yaşıyorum. Üç gram altınım vardı eğitim vs onlara harcadım. Birde üstüne borçlarım var. Gece gündüz sürekli dua ediyorum, her namazımda yalvarıyorum. Allah rızası için çağrı merkezinde çalışan daha önce çalışmış yardımcı olabilecek biri var mı?

Hiçbir işe kabul edilmedin. Ne böyle oluyor?