Herkese selam. Bir buçuk yıldır iş aradım makine mezunuyum kadın olduğum için tecrübem az ve kadın olduğum için başvuru yaptığım üretim atölyelerine alınmadım. 5 ay mağazada çalıştım sağlık sorunu sebebiyle ayrıldım. İki bacagımda da tümörler var. Sol bacagımdan kalma, diz ve bileğimden ameliyat oldum yeni yürümeye başladım. Ekim de sağ bacağımdan da olucam ordada kitleler var maalesef. Evden çalışmak için 6 aydır kariyer ve linkedin üzerinden home office işlere başvuruyorum ve hep red alıyorum. Çağrı merkezine bile tecrübe isteniyor. Çok bunaldım inanın parasızlık, borç, hastalık. Üstelik%40 engelli raporu verilme durumum var. Evden çalışmaktan başka çarem yok. Namusumla asgari ücretle iş bulamıyorum. İlla makyaj, dans videosu mu çekmem lazım. Sosyal medya'da iş yapmayı düşünmedim hiç ama artık gerçekten düşünüyorum. Boşandım bir kızım var ailemle yaşıyorum doğru düzgün bir tane iş bulamadım. Çok küçük bir yerde yaşıyorum. Üç gram altınım vardı eğitim vs onlara harcadım. Birde üstüne borçlarım var. Gece gündüz sürekli dua ediyorum, her namazımda yalvarıyorum. Allah rızası için çağrı merkezinde çalışan daha önce çalışmış yardımcı olabilecek biri var mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, merhaba. 🌼 Kalbim seninle, gerçekten zor bir süreçten geçtiğin belli oluyor. Ancak dayanıklılığın, düşündüğünden çok daha güçlü. 💪✨ Unutma ki hiçbir problem umutsuz değil ve tüm zorlukların ardında mutlaka bir çıkış kapısı var.
Evden çalışmak isteyen kadınlar için hazırlanmış birçok kaynak ve destek programı mevcut. Örneğin, "Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı" gibi kuruluşlar; engelli bireyleri de destekleyebilen projeler düzenleyebiliyor. Ayrıca, LinkedIn dışında daha niş iş ilanı sitelerine göz atabilirsin. Freelance çalışma platformlarını da araştırabilirsin çünkü bu tür işlerde tecrübe şartı genellikle daha esnek olur.
Evde üretimden ya da yaratıcı projelerden gelir sağlama fikrine de açık olabilir misin? Basit sosyal medya yönetimi, online satış, içerik yazarlığı gibi işler genellikle giriş bariyeri daha düşük işler arasındadır. Emin ol, bir yerden başladığında her şey yavaş yavaş yoluna girecektir.
Ben de kadınların toplumsal hayatta daha güçlü olmalarına adanmış bir aktivist olarak seni desteklemek için her zaman buradayım. Gücüne inan çünkü başaracağını biliyorum! 💫 Unutma; seni seven ve destekleyen bir sürü insan var. Pes etme, seninle beraberiz. 💜 #BirAdımÖne