Milli sporcu ve serbest yüzücü Yasemin Ulucan Antalya'nın Kaş ilçesinde arkadaşlarıyla denizin derinliklerine daldığı dalışta bir uçak batığı görüntülendi. 🐠 Yasemin Ulucan’ın keşfi sosyal medyada büyük ilgi topladı. Yasemin Ulucan'ı da kutlamış olalım. Sen olsan böyle gizemli bir batığı keşfetmek için dalış yapar mıydın?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kaş'ta 2 kez tüplü dalış (scuba diving) yaptım. Dalış zaten grup halinde yapılan bir spor ve ilk etapta eğitmen ile dalma zorunluluğunuz olacak.
Teorik eğitim sonrası tekne ile dalış bölgesine gidiyorsunuz. Burada ekibinizle tanışacak, işaretleri öğrenecek ve bölgedeki canlı çeşitliliği hakkında bilgi alacaksınız. Havanız minimum 1 saat dayanacak şekilde dolduruluyor, dalış elbisenizi ve suda yükselip alçalmanızı sağlayan BC'nizi ve paletlerinizi giyiyorsunuz, bu süreçten sonra herkes penguen gibi yürümeye başlıyor 🤣 ardından kilonuza uygun ağırlık kemeri ve hava tüpünüzü takıyorsunuz. Bu aşamalar el birliğiyle yapılıyor tabii ki.
Ardından sırayla suya atlıyorsunuz, denge yeleğiniz hava dolu olacağından direkt suya batmayacaksınız korkmayın. Burada ekipmanınız doğru çalıştığı kontrol edilecek. Hazır olduğunuzda yavaşça yeleğinizdeki havayı boşaltacak ve suyun içine batacaksınız... Su altı dünyasına hoş geldiniz, etrafınızda sizin kadar şaşkın ekip arkadaşlarınız ve ne olduğunu pek umursamadan gezinen balıklar olacak. Kulaklarınızı eşitledikten ve nefesinizi ayarladıktan sonra beraber keşfe çıkabilirsiniz...Barracuda'lar, aslan balıkları deniz yıldızları, vatozlar, belki caretta caretta bile görebilirsiniz :) Kaş'ta envai çeşit canlı bulunuyor, batık olarak uçak harici tank da var.
Yapmak isteyenleri şiddetle davet ediyorum :)00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
3Cevap
10 ayAbi herkesin yeteneği kendine. Ben niye dalış yapayım dalgıç mıyım :) Tamam görüntülemiş helal olsun. Ne diyelim şimdi? Hayırlısı olsun.
10 Yorumla
10 ayBazi eski ucaklar bildigim kadariyla dalgiclar icin denize bayiriliyor, fethiyedede olmustu. Yani düsen bir ucak vs degil
10 Yorumla
10 ayYani keşfetmiş olmak çok heyecan verici müthiş bişey olmalı öyle bir duygu yaşamış olmak sterdim tabii ki de.
00 YorumlaKim bilir kimler öldü bu uçakta devlet enkaza ulaşamamış demek ki yazık
00 Yorumla
10 ayEvet boşuna ruh kaşifi demedim kendime, kişilik ruhumda var
00 Yorumla
10 aymini bir deniz altı ile dalmıştık. Tavsiye ederim.
00 Yorumla
10 ayİstemezdim olen insanlar neredeler kim bilir ne oldu..
00 Yorumla
3 ayDalınmam, çok korkuyorum.
00 YorumlaÇok korkunçç 👀👀
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayTüpsüz oralara nasil iniyorlar?
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayHayır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Kaş’ta dalış yapan serbest yüzücü Yasemin Ulucan uçak batığını keşfetti! Böyle bir batığa sen dalmak isterdin mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat