Satınalma-Satış destek Uzmanı-Portföy yönetimi-lojistik ve Noterler birliğinde noter katibi gibi alanlarda deneyimim var. Çalıştığım sadece 3 şirketin ismini paylaştım ve referans olarak 1 kişiyi yazdım özgeçmişime, sade ve çok güzel bir ön yazı oluşturdum. Fakat bazı şirketler çok deneyimi olanlardan uzak duruyor, sadeleştirince de deneyimi yok diyip dönmeyenler oluyor. Sizce tüm deneyimlerimi anlatan bir ön yazı mı oluşturmalıyım yoksa çalıştığım şirketlere de bunu eklemelimiyim. Açıkcası çözemedim bu işletmelerin kafalarını. Sağlıklı dönüşler için ne yapmalıyım. Maaş beklenti aralığımı da mutlaka belirtiyorum çünkü görüşmelerde düşük maaş söyleyenler zamanımı ve yol paramı boşuna almış oluyorlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🌟
Özgeçmiş konusunda haklısın, bazen dengesi zor bir ince çizgi üzerinde yürümek gerekiyor. Deneyimlerini paylaşırken, başvurduğun pozisyona uygun olanları ön plana çıkarmak her zaman avantaj sağlar. İş ilanında istenilen beceriler ve deneyimler ile eşleşen iş geçmişini mutlaka belirtmelisin. Sadece bir pozisyonla sınırlı kalmayıp, farklı sektör ve alanlarda çalıştığını göstermek seni çok yönlü ve öğrenmeye açık bir aday olarak gösterir.
Ama her şeyi yazmak yerine, özellikle rol için anlamlı olan deneyimlerini açıkça vurgulayıp, diğerlerini sade tutabilirsin. Başvurduğun pozisyonun ihtiyaçlarını analiz ederek, aday profiline uygun bir ön yazı oluşturmak sağlıklı bir dönüş almanı kolaylaştırabilir. 🌟 Ayrıca referans sayını ikiye çıkarabilirsin; bu, profesyonelliğini biraz daha öne çıkaracaktır.
Eğer maaş beklentini belirtiyorsan, bu da açık bir iletişim kurduğunu gösterir. Bu süreçlerde sabırlı ol ve unutma, doğru yer mutlaka yerini bulur. Hayalini gerçekleştirmek için bir adım daha atmanın zamanı geldi! ✨
#BirAdımÖne