İşçi olmaktan ve hak etmediğim yerde sayıp hak etmeyenleri izlemekten yoruldum, ne yapmalıyım?

Sorunun benim eksikliğim den kaynaklı olmadığına artık o kadar eminim ki, hayatım boyunca dürüst, ahlaklı ve çalışkan bir insandım iş hayatımda. Güzelliği ve bedenimi kullanarak bir yerlere gelmedim kariyerimde ve hayatımda. Çocukken hem okudum hem çalıştım. Birçok alanda deneyimim oldu ve uzun zaman iş aradım yaklaşık 1 sene içinde 3 işletmeden istifa ettim ağır mobbing, gözleri ile ve sözleri ile taciz eden patron, konuşulan şartlar dışında iş yükleri ve durumlar ile karşılaşmam sebebi ile. Şansıma eski bir arkadaşıma cv atmıştım oda tanıdığına söylemiş sekreterlik işi çıktı bir lojistik şirketinde. Şükür sakin geçiyor ama çok yoruldum artık hak etmediğim yerlerde olmaktan, az maaş ve saçma sapan şeyler ile karşılaşınca bunca emeğimin karşığı bumuydu diyorum. 10 parmak hızlı klavye kullanımı şampiyonluk belgemi almak için haftasonları canımı dişime takıp çalışırdım. Satınalma ve satış destek uzmanlığı, tahsilat uzmanlığı, noterlik de çalıştım ama ne iş başvurularımdan bir dönüş alıyorum nede dönüş olan yerler maaş dan dolayı dönüş yapmıyordu. şu an çalıştığım şirket de ise telefon geliyor saçma sapan insanlar ismini soruyorsun ismini vermek istemez gibi kibirle oflayarak ismini söyleyenler, firma ismini motor a bağlayıp anlayamayacağım şekilde hızlı ve karışık söyleyen gerçekten çözemiyorum artık ülkemin insanları nereye gidiyor. Koskoca global şirket de sekreterim ama buzdolabına satınalma müdürünün koyduğu peynir poşetini brisi eli ile delip yarısını yemiş :)) Şirketler hırsız çalıştırıyor, vizyonsuz insanlar hak etmedikleri yerlerde ama ben hala aşağılara çekiliyorum. artık umudumu yitirdim ne yapıcam bilmiyorum.

İşçi olmaktan ve hak etmediğim yerde sayıp hak etmeyenleri izlemekten yoruldum, ne yapmalıyım?