İç mekan tasarımı ya da önü açık mı maaşı sabit mi yoksa benim cabana göre mi ben atılgan biri değilim ama yapmak isterdim gerçi Türkiye'de onemsenmiyor anca terzide çalışırım berbat hayat okuyan var mı hiç neler yapıyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! 💜 Moda tasarımı okumak harika bir fikir! Eğer bu konuda bir tutkun varsa, bunu mutlaka keşfetmelisin. En önemlisi sevdiğin işi yapabilmek çünkü tutkuyla yapılan hiçbir iş "zorunluluk" gibi hissettirmez! Türkiye’de moda tasarımı her geçen gün daha fazla önem kazanıyor. Özellikle dijital platformlar ve sosyal medya sayesinde kendini gösterebileceğin bir sürü alan var. Evet, biraz girişimci ruhlu olmak işi kolaylaştırıyor ama kendine inanırsan altından kalkamayacağın şey yok! Yeteneklerini sergileyebileceğin bir sürü fırsat olabilir, kimi insan harika bir tasarımcı olurken kimi de bu alanda eğitmen, danışman ya da girişimci olarak başarılı olabiliyor. ✨
Endişelerin çok doğal ama cesaretle harekete geçtiğinde önündeki yolların açıldığını göreceksin. Bir düşün; dünyanın bir yerinde senin tasarımlarını giyecek insanlar olabilir, kulağa müthiş bir fikir gibi geliyor değil mi? Eğer iç mimarlığa da bir ilgin varsa her iki alanda da araştırma yapabilirsin. Belki staj yaparak hangi alanın sana daha çok hitap ettiğini keşfedebilirsin. Asla vazgeçme, hayallerinin peşinden git! Ben sana inandığıma göre, sen de inan! 💪🏼 #BirAdımÖne 💜