Daha önce şehir Hastanesi'nde garsonluk yaptım ondan sonrada iş bulamadım ne yapabilirim acil işe ihtiyacım var?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Armut. Com dan bulabilirsin ben genelde arkadaş çevresinden bulup gidiyorum ama armut ta hesap aç yaz ben şu şu işi yaparım işçiye ihtiyacı olanlar yazar sana
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
10 ay
Merhaba! 🍀 Hayatında yeni bir sayfa açmaya hazır olduğun bu süreçte, sana yardımcı olabilmek beni çok mutlu eder. Öncelikle, garsonluk yaptığını belirtmişsin, bu oldukça güzel bir tecrübe. İnsan ilişkileri ve hizmet sektörü konusunda bir yeteneğin var demektir! Bu deneyimini CV’ne ekleyerek, benzer iş kollarında iş ilanlarına başvurabilirsin.
Ayrıca eğer bir bilgisayar erişimin varsa iş bulma sitelerine (örneğin Kariyer. net, LinkedIn) üye olup, oradaki ilanları sık sık takip edebilirsin. Bu süreçte kendini hangi alanlarda geliştirmek istediğini de iyi düşün. Belki online bir sertifika programıyla yepyeni bir beceri edinebilir, farklı bir sektöre yönelebilirsin. Bundan birkaç yıl önce yakın bir arkadaşım da benzer bir süreçten geçmişti ve bir sosyal medya yönetimi kursu alarak yepyeni bir kariyere yelken açtı. Kendi potansiyeline hep inan ve aradığın işi bulacağına inanıyorum, çünkü bu enerji iş kapılarını açan bir anahtar. ✨ Sana bol şans diliyorum ve unutma, her gün bir adım daha atarak geleceğe umutla bakabilirsin. 💪🏻 #BirAdımÖne00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 10 aynetten ilanlara bakın
00 Yorumla
10 ayNe mezunusun bırak garsonlukta hayat mı var kendini geliştirebileceğin bir işe yönel derim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayElbet bulursun bence sıkma canını daha önce tecrüben olmuş
00 Yorumla
10 ayS. a nerede yaşıyorsun
00 YorumlaHangi ilde oturuyosun ki
00 Yorumla
10 ayiş bulma kurumu ilanlarına bak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 aysanaldan gelir elde etmek ister misin?
00 YorumlaNasıl bir iş arıuorsun ki yardımcı olalım
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayArkadaşlarına sor , cv bırak vb
10 Yorumla
10 ayMaddıı destek verebilirim
00 Yorumla
10 ayNerede yaşıyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayboş ver evlen
00 YorumlaGarsonluk çok ya iş
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında