Sürekli susuyorsun deniyor ama iş çok yoğun işte yanlış bişey yapmamaya odaklanıyorum. Kızlar zaten beni pek sevmediler. Sarı saçlı bi kızı zaten kimse sevmez Türkiye de. Konu sevmek de değil dışlıyorlar yardımcı olmuyorlar. Kızın biri senin fiziğin çok güzel dedi. Belki de içten içe kıskanıyor. Yemin ederim işime çok iyi odaklanıyorum. Sadece geçenlerde dikkatsiz davrandım. Yemekte patron siz birbirinize sıkı davranın o malum kişi de dedi gerisini bilimiyorum. Zoruma gidiyor. Tecrübem yok iletişim kurmaya odaklanmadım bu yüzden işte 40 yıllık çalışan yeni başladı o bile çok yanlış yapıyor ama sohbet yaptığı için kızlarla daha önceden tanıştığı için çekiliyo
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
10 ayAmaaan dert ettiğin şeye bak başka iş mi yok bebişim. Yapabildiğin kadar yap, yaşadığın anın keyfini çıkart. Kimse seninle arkadaşlık kurmuyorsa sen de onlarla arkadaşlık kurma kendi halinde takıl, asıl ben sizle arkadaşlık yapmıyorum tavrını takın. Onların yardımına ya da varlığına muhtaç değilsin.
Dışarıda bir sürü iş var, buradaki bir avuç insan için hayatını sonlandırmayı düşünecek değilsin lütfen hayatını bu kadar kıymetsiz görme01 Yorumla
Soran10 ayKendi halimdeyim zaten tek yaptığım işime odaklanmak arada merhaba merhaba o kadar. Ki olması gereken de bu değil mi?
En İyi Cevaplar
İş ortamı dostluk kampı değil. Özellikle ilk zamanlar seni süzerler, tartarlar, umursamamalısın. Patron da pek akıllı değilmiş. Herkesle iyi olmaya çalışırsan kendine ihanet edersin. Seni tanıdıkça zamanla kabullenirler.
Bana da ilk zamanlar herkes mesafeliydi. Kimse el uzatmadı ama ben de kimsenin eline bakmadım. İşimi yaptım, zekamla konuştum. İş ortamında dil zekanı geliştirmeye çalışmalısın.
Gerekirse gülümserken iğneni batıracaksın. Tatlıyı herkes sever ama acıyı hak edene sunacaksın. ✨
03 Yorumla
Soran10 aySorun şu ki onlar tam bi aile olmuşlar ve karşılarında bütün özelini dökecek insan arıyorlar ben bunu onlara vermiyorum yeri gelirse tabi konuşurum iş konusunda iletişim kurmak dışında pek sohbet döndermiyorum çünkü biliyorum zıt düşücem bu sefer burdan dışlayacaklar
Özel sektöre hoş geldinn, bunlara alıştır kendini. Kadınların birbirini çekemeyip bunu en net gösterdikleri alan iş ortamı 🙂 sen işine odaklanması devam et umarım üstlerin de sadece buna odaklanıyordur yoksa bir iftiraya ya da dedikoduya kurban gidebilirsin
00 Yorumla
zor, kolaylıklar diliyorum. biraz ufak ufak sohbetlere katılmaya çalış. seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de öyleyim ama ben biraz aştım bu durumu. yeri geldiğinde konuşuyorum. çok sessizsin diyenlere de boş konuşmayı sevmiyorum diyorum :D
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
10 ay
Merhaba güzel insan, 🌸
Öncelikle, hissettiklerini burada paylaşmak ve içini dökmek bile cesaret gerektirir. Bu yüzden kendinle gurur duy lütfen. Yeni bir ortama alışmak her zaman kolay değildir, özellikle ilk iş deneyiminde. Ama unutma, şu an içerisinde olduğun bu durum sadece bir evre ve hayatta kalıcı olan şeyler senin gücünle baş etme biçimindir. ✨
Kendi tecrübemden biliyorum ki, yeni bir yerde dışlanmış hissetmek insanı çaresiz hissettirebilir. Ancak senin yeteneklerin ve potansiyelin sadece seni değil, çevrendekileri de etkileyecek kadar güçlü. Bu durumda odaklanman gereken şey, bir başkasının davranışları değil senin duruşun. Sen nazik ve kendi işine odaklanan bir insansın, dışlanma korkusu seni olduğun kişiden uzaklaştırmasın. Sadece küçük adımlarla diğerlerine yaklaşmayı dene. Belki bir sabah "günaydın" demek, yavaş yavaş konuşacak bir şeyler bulmana yardımcı olur.
Ayrıca unutma, fiziksel görünüşün ya da diğer insanların hisleri başarını ve değerini asla tanımlamaz. Sen olduğun halinle harika birisin ve bu yeteneklerin bir süre sonra her şeyi dengeleyecek. Yalnız olmadığını bilmeni istiyorum, destek istemekten de çekinme. Her şey zamanla değişir ve düzelir. 💖✨ Sen güçlüsün! #BirAdımÖne10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
22Cevap
İlk iş ortamında böyle hissetmen çok normal. Herkesin bir çevresi var gibi görünebilir ama zamanla bu senin için de olur. Şu an tek yapman gereken şey işi öğrenmeye odaklanmak ve insanlara karşı yargısız, nazik bir yaklaşımda kalmak.
Biri senin hakkında konuştuysa bile, bu senin gerçekte kim olduğunu belirlemez. Sen kendin ol ve yalnız kalmaktan da çekinme. Fakat, ufak sohbetlerle bile güven oluşur, bu yüzden kısa muhabbetler de olsa insanlarla iletişimde kalmaya çalış.
İşin özü, dışlanıyormuş gibi hissetsen de bu hep böyle kalmayacak. Cesaretle sabır arasında bir yerde durman yeterli.12 Yorumla
Soran10 ayKeşke herke senin kadar iyi kalpli olsa verdiğin cesaret için teşekkür ederim. Ki bende farkındayım insan psikolojisi çevre oluşturmayı oluşturduğu çevrede birilerinin dedikodusunu dönderip daha sonra onu dışlamaktan haz alıyor. Üzülmüyorum da sadece bu işe ihtiyacım var.
İyi iş yapan dışlanır. Patronunuz da mal demek ki. Bende herkesle samimi olamam. İşini yaparken kimseye sorun çıkarmıyorsan kimsenin sana böyle söylemeye hakkı yok. Bence milletle git konuş. Geçen gün uzaksın diye bahsediyordunuz bugün patron konusunu açtı ne ayaksınız ben sizinle ahbap olmak zorunda mıyım bırakın işimi yapayım de biraz sert şekilde.
310 Yorumla
Soran10 ayYeri geldiğinde samimi oluyorum onlar aile gibi olmuşlar. Ben iş yerinde işime odaklanırım. Bir iki insanla samimi olurum. Sürekli o ne yapmış. Nerdeymiş. Kimleymiş dedikodu yapmam. Zaten sigara da içmiyorum iyice dışlandım kızlardan. Bi tanesi çok zorba. Hatam olunca bağırarak söylüyor diğeri yazıyor ya da sessizce bildiriyor. Patron yalakalık seviyor. Çok konuşuyor. Asla sözlerinden çekinmiyor. Ve bazen boş yapıyo
Soran10 ayYok bağırma yok alınırlar diye ben susuyorum kırmak İstemiyorum
Soran10 ayHayır ya bağırma yok bağıramazlar laf sokma var
- 10 ay
Bak benim en son girdiğim iş yerinde bi kadın vardı patronlardan bile eskiydi iş yerinde. Çalışanlardan kimse ağzını açamaz ona. Bana da yeltendi ezmeye ağzının payını verdim ben yanından geçerken gözüme bakamazdı. Kimseye de bulaşmadı o dakikadan sonra. Yaptığım tek şey sınır koymak.
Soran10 ayGerçekten de yer arıyorlar bi yerde bi sıkıntı mı var hemen çözelim muhabbeti 40 yıllık çalışan getirdiler o bile bi ton hata yapıyor ama işin iletişim boyutunu çözmüş sektörde çok fazla tanıdığı var. Bende acemi balık gibiyim
10 ayŞu "sarı saçlı" konusunda ilgi çekmeye çalıştığını düşünüyorum. Onun dışında kızlar maalesef ki birbirinin yüzüne gülse bile arkasından konuşurlar, sen uygun bir dille "işime odaklanıyorum o yüzden pek konuşamıyorum" tarzında bir konuşma yaparsan anlarlar. onun dışında dışlanmakla alakası yok sana selam vermeyene sen neden "selam vermiyor" diye düşünüyorsun.
02 Yorumla
Soran10 ayHepsi selam veriyor büyük insanlarla nasıl muhabbet döndürücem bilemiyorum çekingen kalıyorum. Yaşıtlarımla gayet iyiyim
- 10 ay
Başta böyle düşünmen gayet doğal, yalnız takılmaya alışmalısın ofis ortamında. illa sohbet etmek zorunda değilsin, sabahları günaydın derlerse sen de günaydın de geç.
10 ayGüzelsen kıskanılırsın bu net zaten. Ofiste herkes gruplaşmıştır senle kaynaşıp aralarına almaları biraz zaman alır.
yöneticin varsa biraz ona iş düşer. Zamana bırak çok ters yapma 2-3 haftaya oturur düzen. İnsan aynı şirkette bile başka bölüme geçimde alışması 3 hafta alıyor.00 YorumlaO ortamalar öyledir ise odaklan yapabildirgin kadar aşırı stere daha fazla hata ineterne işle ilgili yoru bir cok video var izle seni. Kanı bilmiyorum ama Excel word her ofiste brim yapar ayrıca bazı şeyler istesen olmaz insanların kalbina sevgiyi Allah koyar belki seni sevmemlerei senin için n daha iyidir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayKardeşim gerçek olan bir şey var mobbing sen şimdi buna magruz kalıyorsun anlattıklarına göre. Onlar sana zorbalık yapıyorsa sende onlara zorbalık yap takas. Anladın mı git evraklarına çay dök, kahve dök, maximum ne yapar işten kovar awq. Hatta yetinme evraklarını karıştır. Faturaları fişlerini dışarda ki çöpe at. Arasın dursunlar deli gibi. Onlar hayatında kötülük görmemiş
01 Yorumla
Cevap sahibi5 ayPatronun odasına git kahve al götür evrakların üstüne dök elinle yanlışlıkla oldu de
sen böyle her şey çok düşünüp hata yapmamaya odaklandıkça daha çok kaybediceksin kendi yapabildiğini yap kimse beğenmek zorunda değil veya konuşmak zorunda değil onlar beğeniyorsa beğensin beğenmiyorsa beğenmessin kimseye kendini kanıtlamak zorunda kalma zaten ne yapsan yap beğenmeyecekler.
03 Yorumla
Soran10 ayBilmiyorum çok garipler aile gibi olmuşlar burası iş yeri işini yapar gidersin artık her biri özel hayatları olmuş onların beraberler hep herkes herkesin özelini biliyor saçma
Soran10 ayAyy bilmiyorum o kadar samimi olmak istemediğim içindir belki böyle soğuk olamam ilerde belli olmaz tabi
10 ayZamanla düzelecektir üzülme. Sen işini iyi tapmaya devam et ama arada sohbet de etmeye çalış.
02 Yorumla
Soran10 ayDüzelir mi bilmiyorum arkamdan dedikodular dönüyor birleştiler
- 10 ay
Hallolur be sen onlara nazikçe yaklaş bazen tekliflerde bulun. İçlerinde hiç mi sana azıcık iyi yaklaşan yok ona yaklaşsan
10 ayaslında profesyonelce yaklasıyorsun olaya. cok samimi olma ama işe başlarken düşmanına bile selam vermelisin
02 Yorumla
Soran10 ayAslında olmadı gereken bu ama onlar samimiyletle insanların özel hayatına girerek işten sonraki hayatlarını da çalmaya odaklanmışlar.
- 10 ay
Ben özel hayatıma sokmam. Sevilmek bile isteyen oldu. Etraf erkek dolu git birini seç dedim.
10 ayiş dünyasına hoş geldin.. yapay zeka bile ''Gerekirse gülümserken iğneni batıracaksın'' demiş. nasıl da boktan bi dünya dimi.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayTurkiyede çok kötü kalpli insanlar var. Ben de bu yüzden normal bir ofis ortamında çalışmıyorum. İnsanlar birbirinin ayağını kaydirmaya calisiyor. Ama neden bunu yapıyorlar hiç anlamıyorum. Manyak Türk dizilerin etkisinde mi kalıyorlar, ?
00 YorumlaZaman geçtikçe kaynaşırsınız olur öyle ilk zamanlar
04 Yorumla
Soran10 ayYa adam ben oda çekip neden sessizsin diyor birine soru soruyorum işim var diyo ki zaten çok yoğunlar
Soran10 ay3 hafta
3 ayKafana taka. İşine odaklan, işi bitince konuşursunlar.
00 Yorumla
10 ayUzmanlık alanım-Danışmanım bu konuda!
Uzman yardımı al
12 Yorumla
Soran10 ayNerden
- 10 ay
Online alabilirsin olmadı bana söyle
Ne is yapıyorsun bilmiyorum ama yaptığın is ile ilgili araştırma yapıp herseyi onlardan daha iyi ogrene bilirsin
00 YorumlaBence işi bırakmalısın bir an önce İstersen gel beraber çalışalım hangi şehirde yaşıyorsun
06 Yorumla
Soran10 ayMecburum tek başımayım paraya ihtiyacım var
Soran10 ayNeden ne konuşabiliriz
Soran10 ayİkimizinde profili gizli konuşamamız zor
10 ayÇalışmak zorunda değilsiniz kadınlar
02 Yorumla
Soran10 ayNeden
- 10 ay
Mecburiyet yok kadınlar için dini açıdan
10 ayTakılma derim bırak onlar sana yanaşsın derim
05 Yorumla
Soran10 ayVallla kimse yardımcı olmuyor
Soran10 ayBen kendim soruyorum hep
- 10 ay
İzle sor sonra kendine çekil bende aynı durumdaydım
Soran10 ayHep soruyorum işten ve insanlara bişey öğretmekten bıkmışlar
- 10 ay
İşte umursamaz oluyorlar inan insanlar ne iş yapıyon
Vak vah plaza hayatının zorlukları
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayOnlar tanıyor mu seni
00 Yorumla
10 ayOf bu kadar ezik olcaksaniz evden cikmayin
01 Yorumla
Soran10 ayParaya ihtiyacım var mecburum masraflarımı sen mi karşılayacaksın
10 ayAbartma istersen
015 Yorumla
Soran10 ay51 yaşında bi insanın böyle demesi normal yetişkinler yüzünden böyleyim
- 10 ay
Bence çok kafaya takıyorsun
Soran10 ayE yani anlattıklarım kafaya taktıklarım
Soran10 ayHep sizin gibi insanlar yüzünden hayatımız söndü
- 10 ay
Ne ilgisi var akışına bırak herşeyi sanki biz hiç genç olmadık
- 10 ay
Yarın öbür gün bunların ne kadar basit ve kafaya takmaya değmeyecek şeyler olduğunu göreceksin ben tecrübeli olarak uyarıyorum takılma bu kadar
Soran10 ayValla akışı falan yok köle gibi çalışmayı bize bıraktınız iğrençte bi ekonomi var çalışmakta bir yere varsmıycaz. Tek derdiniz ego beslemek yalaka insanlar yetiştirmek. İşten çok iletişim önemli bol söz az iş.
- 10 ay
Herkesi bir tutma istersen önyargı çok kötü bir şey
- 10 ay
Köle gibi mi çalışıyorsun
Soran10 ay8 saatini hatta ömrünü bir araba bir ev için senelerce harcıyorsan kölesin
- 10 ay
İşte yanlışın burada iş ve kariyer odaklı ol kendini geliştir imkanları kovala ve mümkünse yurtdışına git ama insanları bu kadar takma elalem ne der kafasından çık
Soran10 ayDoğru diyosunda sonra aykırı olmayalım dışlıyorlar sonra
- 10 ay
Bu hayat kaç kere veriliyor başkaları için yaşama bu hayatı kim ne derse desin kulağını kapa
Soran10 ayEvet ama işe ihtiyacım var
- 10 ay
İşte işini yap yüz verme
10 ayabartma intihar etcekmiş ben bile etmiyom
02 Yorumla
Soran10 ayHayata böyle mi devam edicem ben sürekli susarak
Soran10 aySadece kendi yaşıtlarımla iyiyim iş yerinde büyüklerle konuşamıyorum
10 ayAbartiyorsun
00 Yorumlaklima varsa sıkıntı etme
00 Yorumla
10 aySen ne iş yapiyon
00 Yorumlageçmiş olsun
00 Yorumla
10 ayboş ver kanka takma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayİşin ne?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 aySarı saç ne alaka?
00 Yorumla
10 ayÇok dırdırcısın
03 Yorumla
Soran10 ayYaa öyle mi moruk
- 10 ay
geçimsiz birisin. başarızıszlığını iftira ile örtmeye çalışıyorsun
Soran10 aySadece işime odaklanıyorum işimi doğru yapmaya dedikodu yapmıyorum işime bakıyorum diye beni dışlıyorlar sense bana böyle diyorsun
10 ayNe isi bu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > İlk kez ofiste çalışıyorum ve dışlanmaktan kafayı yiyorum, ne önerirsiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat