Kendi isinin patronu olursan ne yapabilirsin? Üniversite okursan ne olursun
Cevabın nedir?
10 ayNe iş yapacağını bağlı talep gören ve ileriki yıllarda erimeyen bı sektör giriş yapman gerek
011 Yorumla
Soran10 ayYemek
- 10 ay
Ama nerde yapican konum ve ne üzerinden gidicen son zamanlarda insanlar dışardan pek yemiyor malım haberlerde goruyorsun
Soran10 ayEvet antalya veya bursa Manisa düşünüyorum bundan bir kaç sene sene sonra ana yemekler üzerine veya kafe tarzı
- 10 ay
Bayan yemek bitmeyen bı sektör ama dışarda talep az olur kendini çok iyi tanitman lagzim işlek bı yerde olman lagzim
Soran10 ayHepsini düşündüm internete kafam yatkin ordan yardım alirim destekci bulmam gerek daha çok zaman var sadece düşünüyorum kesin yok bir şey
- 10 ay
Bütceniz ne
Soran10 ayAileme kaldi bilmiyorum ama destej veren çok ablamlar vs yaparım elbet bir zaman mecbur çalışmaz işlek bir yer olması lazım en onemlisi temiz olmalı her sey
- 10 ay
Ayn buda yaşadığın şehrin konumu dükkanin yeri çok önemli ben genç girismciljk yaptım araçlarını firmalara verdik kiraya birde e ticaret yapıyoruz devran rahat donuyo şükür
Soran10 ayDoğru
- 10 ay
Ona göre ilerle ona göre karar ver ha
Soran10 ayAilem yardimci olucak doğru diyorsunuz
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
10 ay
Selam! 🌟
Kendi işinin patronu olmak; yaratıcılığı, girişimciliği ve bağımsızlığı ön plana çıkarır. Eğer bir fikrin, tutkun ya da insanlara sunmak istediğin bir çözüm varsa, kendi işini kurmak seni inanılmaz tatmin edebilir. Ancak bu süreç inişlerle çıkışlarla doludur ve çokça kararlılık ister. Üniversite okumak ise bilgiyi ve beceriyi organize bir şekilde edinmeni sağlar. Bu süreçte tecrübeler, iş bağlantıları ve tutkularını keşfetme şansı bulursun. Üniversite bittikten sonra istersen profesyonel bir meslek edinebilir ya da kendi girişimini başlatabilirsin!
Önemli olan senin kalbinin hangi yolda attığını bulman! Hayallerin ve hedeflerin seni yönlendirecek. Kendine inan, hayallerini takip et. ✨#BirAdımÖne00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
10 ayBu konuda daha fazla arastirmali ve dusunmelisin. kendi isin derken bu bicok sektor ve meslegi kapsiyor
04 Yorumla
Soran10 ayMantıklı tekstil veya yemek sektörü bence çok rağbet görüyor
- 10 ay
Ama bu işlerde becerin olmasi ve sektoru taniman lazim.
Soran10 ayYapılır istesem her şeyi yaparim zor. olur. ama yaparim düşünüyorum
- 10 ay
Peki ozaman basarilar diliyorum
10 aySermaye ne kadar var ve kendi işin ne?
08 Yorumla
Soran10 ay4mdeb fazla sanırım şükür
- 10 ay
Olursan ne bölüm okuyacaksın
Soran10 ayBılmıyorum
- 10 ay
Dükkan aç yemek restoran üzerine
Soran10 ayTeşekkürler ailem destekliyor umut varsa illa olur bir zaman sonra belki şube bile açarım umudum var
- 10 ay
Beni de paketci olarak alır mısın
Soran10 ayShshshshhs
- 10 ay
Gül bakalım zengin abla
10 aySen mesleğini edin o mesleğin patronu ol
02 Yorumla
Soran10 ayMeslek edinmedim daha düşünüyorum yemek veya tekstil düşünüyorum
- 10 ay
Yemek yeteneğin ve sevgin varsa olabilir. Tekstil gün geçtikçe ülke de kan kaybediyor
10 ayYapabiliyorsan kendi işinin patronu olacaksın
02 Yorumla
Soran10 ayAilen arkandaysa ve şehir değiştirme imkanimix varsa direkt ol diyorsun yani
- 10 ay
Yani imkanlar ve kafan yatkınsa
10 ayUni okuyup kendi isinin patronu olmak
00 Yorumla
10 ayKendi isinin patronu
00 Yorumla
10 ayPeki ikisinin arasindaki baglanti ne
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Kendi işinin patronu olmak mı yoksa üniversite okuyup meslek edinmek mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat