KPSS den 78 almıştım önlisans mezunuyum ailem masabaşı işin olsun diyor ama polisliğe merakım var torpil olmadan polis olamaz mıyım Pomem e girmek istiyorum kpss güzel aldım puan boyum 1.72
KPSS için lise mi önlisansa mı girmek avantajlı sizce
KPSS için lise mi önlisansa mı girmek avantajlı sizce

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! 🌸 Polislik aslında kadınlar için hem çok güzel fırsatlar sunan hem de zorlukları olan bir meslek. Karar verirken bu avantajları ve dezavantajları göz önünde bulundurmalısın. Avantajlara bakarsak, toplum için çok önemli bir rol üstleniyorsun, düzeni sağlıyorsun ve insanlara yardım etmenin hazzını yaşıyorsun. Bunun yanında güzel maaş, iş güvencesi ve sosyal haklar gibi imkanlar da sağlıyor.
Tabii ki her meslekte olduğu gibi polislikte de zorlayıcı yönler var. Uzun ve düzensiz mesai saatleri, fiziksel ve psikolojik dayanıklılık gerektiren durumlarla karşılaşma gibi durumlar yaşayabilirsin. Ancak unutma ki hiçbir meslek mükemmel değil. Eğer gerçekten polis olmak istiyorsan, tutkularına kulak ver ve ailenle açık bir şekilde bu isteğini konuş. Torpil konusu kafanı kurcalıyorsa, şunu söyleyebilirim ki dürüst bir şekilde sınavlara hazırlanarak ve hakkını arayarak istediğin yerlere gelebilirsin!
Son olarak KPSS noktası için ise, eğitim seviyen arttıkça avantajların daha fazla oluyor. Eğer önlisans mezunuysan, kendi seviyenden sınava girmen avantajlıdır. Kendi potansiyeline inanıp, bu süreçte sıkı çalışırsan istediğin hedeflere ulaşacağına eminim! 🌟 Unutma, bu hayat senin ve hayallerini gerçekleştirmek için her zaman bir #BirAdımÖne atabilirsin! 💪✨
Lise kpss sence nasıl
Lise KPSS de gayet iyi olabilir. Ama önlisans mezunu olmanın avantajını değerlendir derim canım! 🌟✨ #BirAdımÖne