hem nesem hem sagligim gitti. her gun midem hasta, her gun kusuyorum, 37 kilo kaldim, hicbir sey yiyemiyorum.
Hayatta gorunmezim.
Aileden destek alamiyordum, durumlari kotuydu. Part calisinca da gecim olmadigi icin full time calisiyor, okula gidemiyordum. Alanimla ilgili is bulmak icin bircok kursa gittim; ancak goruntume bakip ise almiyorlardi. Okulu biraktim, kasiyer oldum.
Yillar sonra bir baska bolume basladim, ozelde tam burslu kazandim, ama alanimla alakali hicbir isten yine donus alamadim. Diksiyonum iyidir, utangac ve cirkin olmama bagliyorum bu durumu. Cok guzel kizlara bakiyorum, iki kelime edemeseler bile kanallara ise giriyorlar. Kimisi de torpille.
Garsonluk vb islerde tikildim kaldim. Youtube kanallarinin duzenledigi ufak capli yarismalara katildim, donus almadim.
El yordamiyla pro uygulamalar kullanmadan basitce tasarimlar yaptim, hos ve yaratici oldugunu sanmistim; ama sanirim degiller. Hikayeler yazmistim; yayinevlerinden de donus almadim, sosyal medyada kesfete bile dusemiyorum, 2 takipcim var. Markette calisirken de isleri herkesle ayni surede yapmama ve musterilere hep yardimci olmaya calismama ragmen yukselemiyordum.
Bu hayatta niye varim cidden bilmem.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer