Kızlar Bir Adım Öne 27 yaşına girdim, kariyer anlamında çok ilerleyemedim. Tavsiyeniz var mı? (Sayfa 2) Cryptix00 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 415 Yapay Zekaya Sor 27 yaşına girdim, kariyer anlamında çok ilerleyemedim. Tavsiyeniz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 19 kişi beğendi
cahcah Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 101% 11 ay Beyaz yakalilarin derdi bu yapacak bir şey yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 11 ay Biraz kivirirsan düz olmaz 1 1 Yorumla GözlemciÜyee 11 ay Komik geldi Yorumla
PrinceJokeR Takip Et Xper 2 Yaş: 28 11 ay Bişey olmaz su akar yolunu bulur 🫢 0 2 Yorumla aliiii3458 11 ay Onu bunu bırakta reis sen nasıl 27 sin benden 6 yaş büyüksün ben 27 duruyorum 🤣🤣🤣 Yorumla PrinceJokeR 11 ay 😂😂 nasıl oldu bu yaaa diyenlere kimseyi hayatıma almadım diyorum kafayı hiç bir şeye takma 😉 Yorumla
DedeSalih Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 11 ay Patronla aşk üçgeni. 0 4 Yorumla hiccgerekyok 11 ay Terbiyesiz Yorumla DedeSalih 11 ay Gerçekler. Yorumla hiccgerekyok 11 ay Ama genelleme yanlış. Ona bakacak olursan ne mide bulandıran olaylar dönüyor. Kimin şeyi kimin şeyinde belli değil. Ama çok düzgün insanlarda var işinde gucunde ekmeğinde Yorumla DedeSalih 11 ay Kimse işinde gücünde düzgün insan yok demedi. Yorumla
Bandiban Takip Et Yoda Yaş: 31 11 ay Evlen 0 2 Yorumla Cryptix00 11 ay Yok Yorumla iremdemirr61 11 ay 🙄🙄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
Ne olmak istiyordun ki
Beyaz yakalilarin derdi bu yapacak bir şey yok
Canım ülkenin yarısı öyle zaten
Oda olur yaa kasmamak lazım bence
Bulunduğun konumu değiştir
Biraz kivirirsan düz olmaz
Komik geldi
Sen gene iyisin. Bizde o da yok.
Tam olarak ne iş yapıyorsun sen
Ben beyaz yakalı bile olamadım
Biz 36 yaşında hâlâ keten yakalıyız takma kafana
Şükret işin var ben 27 yaşım işsizim
Yine iyisin benim o bile yok
Olsun hamdolsun bugünlere deyiniz
maalesef mesai yok tatil yok ham maaş kötü
Öyle dümdüz devam et boş ver
Bir hedef belirle
Chef ol
Yeni bir iş yeni bir firma
hiçbir şey için geç değildir
dümdüz devam
Bişe olmaz
Gelecek mavi yakada
Nedir mesleğin
Bişey olmaz su akar yolunu bulur 🫢
Onu bunu bırakta reis sen nasıl 27 sin benden 6 yaş büyüksün ben 27 duruyorum 🤣🤣🤣
😂😂 nasıl oldu bu yaaa diyenlere kimseyi hayatıma almadım diyorum kafayı hiç bir şeye takma 😉
ewlen bnce
Önce ne iş yaptığınızı bilmek gerekiyor
Evlendin mi peki
Var seni benim şirketin sekreteri yapım
Bana sorarsan evlenmeyi tercih edebilirsun
ne iş yapıyorsun
Neler yaptın
Patronla aşk üçgeni.
Terbiyesiz
Gerçekler.
Ama genelleme yanlış. Ona bakacak olursan ne mide bulandıran olaylar dönüyor. Kimin şeyi kimin şeyinde belli değil. Ama çok düzgün insanlarda var işinde gucunde ekmeğinde
Kimse işinde gücünde düzgün insan yok demedi.
Evlen ya boş ver kariyeri
Benim yakam bile yok
Yatırım yap sende
kasiyer ol
Ona da şükür
Evlen
Only fans düşünür müsğn
Düz yaka?
Evlen belki kısmetin açılır
Üni oku mesela
Evlen
Daha çok çalış