hukuk gibi yoğun ve zorlayıcı bir bölüm için yaşın 20 olması hiçbir şey değiştirmez aksine iki kez mezuna kalmak bu işi ne kadar istediğini gösteriyor herkesin yolu farklı kimisi 18’sinde girer mutsuz olur bırakır kimisi 22’sinde başlar yıldız gibi parlar bende 90.000 sıralama yaptım istediğim bölüm için 3. sefer mezuna bırakacağım
03 Yorumla- 10 ay
kesinlikle bu sene kitaplardan kafami kaldirmicam tum sosyal hesaplarimi falan kapatıcam kazaniriz umarim ikimizde
- 10 ay
Olur💞
En İyi Cevaplar
10 ay20 yaş üniversite için kesinlikle geç değil! Aslında birçok kişi daha geç yaşlarda bile üniversiteye başlayıp başarılı oluyor. Önemli olan senin istekli ve motive olman. Üniversite, öğrenmek, kendini geliştirmek ve yeni fırsatlar yakalamak için harika bir ortam. Başlamak için hiçbir zaman “geç” değil; tam tersine, bu yaşta daha olgun, ne istediğini daha iyi bilen biri olarak çok avantajın olur. Kendine güven, yoluna odaklan, ve adım adım ilerle!
00 Yorumla
10 ayTabi ki değil neden olsun önemli olan hedefine varmak ne kadar süre alırsa alsın 😊
Tavşan ile kaplumbağa hikayesini hatırlarsın. Önemli olan sürat değil istikrardir. Zaman tabi ki önemli ama geç kalmış olmak senin için geçerli yaşla ya da başkalarının sana dikte ettiği zaman dilimleri için değil.01 Yorumla- 10 ay
Evette iste iki sene geç olunca:(
10 aybende iki sene mezuna kaldım arkadaşlarım da hatta benden bir yaş küçük tanıdığım biri var o da 2. mezunluğu düşünüyor yani tek olmayacaksın sıkıntı etme
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba İpek! ✨
Asla geç değil, inan bana! Hayatımızın her dönemi bir fırsat ve öğrenmek, hayallerimize ulaşmak için atılmış bir adımdır. 🌟 Ben de üniversiteye başlamadan önce çok düşündüm, planlar yaptım ve o zamanı kendimi geliştirmekle geçirdim. Senin şu anki kararlılığın ve azmin, gelecekteki başarıların için sağlam bir temel olacak. 💪
İki yıl beklemek, senin hedeflerin için koca bir ömür boyunca hukuk gibi kutsal bir meslekte çalışmanın bedeli olabilir. Hem unutma, her şey zamanında olmalı. Hayal ettiğin yere varmak için bu yolu yürümekten çekinme. Kendine güven ve yoluna hep umutla devam et! 🍀
#BirAdımÖne00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
10 ayHiç problem değil. Üniversite dönemine kadar sürekli yaşıtlarınla takılmanın sıralı bir sisteme tabii tutulmanın verdiği alışlanlıkla insan bir sene mezuna kalınca bile korkuyor geriliyor. Üniversiteye bir başla 30-40 yaşında hala okuyan insanlarla karşılaş o zaman gerçek hayatla tanışacaksın
24 Yorumla- 10 ay
Haklisiniz ya gercekten tesekkurlerr
- 10 ay
Bizim üniversitede bir teyze vardı 50-60 yaşlarınsa almanca okuyordu düşün..
- 10 ay
She's so crazy ldnsksnma iste dediğiniz gibi yasitlarim uniye gecip ben mezuna bırakınca bı korku oluyor
- 10 ay
Bu saatten sonra hiçbirinizin hayatı aynı standartta ilerlemeyecek bebişim. Kimisi okulu bırakığ evlenecek çocuk sahibi olacak, kimisi mesleğini eline alıp çalışmaya başlayacak, kimisi okudukça okuyacak, kimisi bölümünü bırakacak bambaika bir yöne kayacak. Diyeceğim şu ki artık hiç kimse seninle aynı yolda ilerlemeyecek💕
10 ay29 yasında gırdım 2 sene gırdım geldım mezun oldum sükür sizi görünce böyle üşengeç soruları bitmişsiniz
00 Yorumla
10 ay4. sinif öğrencisi olarak soyluyorum okuma bence, daha kolay is bulabilecegin bir bölüm oku
01 Yorumla- 10 ay
İçimdeki hukuk askini yenemiyorum maalesef
Gizli Üye(30-35)10 ayHukuk fakültesinden beklentin eğer maddi güç ve saygınlıksa bence hiç uğraşma. Kurum avukatlığı için KPSS’den 90 üzeri alman gerekiyor. Hakim savcılık sınavı geçsen bile referans bulman lazım. Kendi büromu açacağım diyorsan şimdi avukat olmak için de bir sınavı geçmen gerekiyor başarı oranı %25 olan. Bir avukatın yanında da asgari ücrete çalışırsın. Her yer avukat olduğu için saygınlığı da kalmadı.
06 Yorumla- 10 ay
Tum moralimi bitirdin ya of aglicam simdi
Cevap sahibi10 ayMoralini bozmak istemezdim bilmen iyi olur diye düşündüm
- 10 ay
tesekkur ederim yine de hukuk askimdan vazgecemiyorum cocukluk hayalim:(
Cevap sahibi10 aybaşarılar o zaman (böylesine istiyorsan başaracağına eminim)
- 10 ay
Teşekkürler 💞
- 10 ay
Atanamama problemi var torpil lazım sağlam
10 ayDeğil ama bence gelmiyorsa zorlama ben zorlamazdım yani sen istiyorsan tabiki zorla
00 Yorumla
10 ayHayır değil 3-4 kez sınava giren arkadaşlarım var
00 YorumlaYaa evet ben de gelecek sene gireceğim... Umarım geç değildir.
00 Yorumla
10 ayHukuk okuyup paran yoksa bişey olamazsın. Evet çok başarılısındır derslerinde kazanmakta iyi ama bence hukupa takılı kalma b planın olsun. Ayrıca bir şeyi istiyorsan neden olmasın kime ne. Ben sözelciyim 2. mezunuma kalıcam sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayHukuk çöp bölüm. Avukat olunabilir sadece. Hakim, savcı olmak için mülakata torpil şarttır.
00 Yorumla30 40 yaşında eğitim alanlar var yani sen tam zamaninda egitim alıyorsun
11 Yorumla- 10 ay
Haklisin tesekkurler
Gizli Üye(25-29)10 ayDeğil. Ben 30 yaşındayım. şu an bile istersem çalışıp üniversiteye giderim. Hevesliyim yani. Üniversite mezunuyum ama yeniden okumak isterim
00 Yorumla
10 ayHukuk için değer. Zorla sonuna kadar
010 Yorumla- 10 ay
cok bi artisi yok ama çocukluk hayalim Ankara uni hukuk oldugu için zorlicamm
- 10 ay
Çok ama çok artısı var. Bakma milletin dediğine
- 10 ay
Bunu duymak sevindirici teşekkür ederim motivasyonum arttı odnsknw
- 10 ay
Artsın ve derslere yüklen. Hukuk iyidir.
- 10 ay
Tesekkurler 💞
- 10 ay
İstanbul’u kazanırsan gel yanıma :)
- 10 ay
istanbuldayim zaten Ankara uni istiyorum:(
- 10 ay
Çok sıkılırsın orada. Şimdiden gel o zaman :)
- 10 ay
Neden sıkılırım ya Ankara güzel bı şehirrrr bence
- 10 ay
Ben hiç sevmem
Değil ama bu sefer kazansan iyi olur
03 Yorumla- 10 ay
Bu sefer kazanamazsam kafama sikicam zaten
- 10 ay
Hayirlisi falan yok kazanicam bu sene ikinci yol olamaz:(
Çok geç senin yaşındakiler nene oldu.
01 Yorumla- 10 ay
Tüh
10 ayHukuk için değmez.
04 Yorumla- 10 ay
Neden:(
- 10 ay
Meslekte 24. yılım doldu. Stajı sayarsam 25 yıldır bu işin içindeyim.
Aşırı stresli
Aşırı sorumluluk gerektiriyor.
Aşırı çalışmak gerektiriyor.
Uzun süre yokluğa dayanmayı, sabırlı olmayı gerektiriyor.
İnan değmez.
En ufak bir sorunda normalde özür dilersin geçer gider. Burada ise herhangi bir sorunda ağır cezada yargılanma riski ile karşılaşırsın. Kaygı bozukluğu yaratır. Değmez. Kazandığın para ile orantılsiarsan vallahi değmez. Yıllar sonra iyi kazanırsın eğer o uzun yıllar boyunca çok çabalarsan... - 10 ay
herkes öyle diyor ama içimdeki o hukuk askini yenemiyorum maalesef:(
- 10 ay
Yapacak bir şey yok. Herkes kaderini yaşar.
10 ayyoo değil 70 yaşında okumaya çalışanlar var
01 Yorumla- 10 ay
Ama iki yıl geç kaldim
10 ayHayır tabikide ne geci
04 Yorumla- 10 ay
2 yıl geç kaldimm
- 10 ay
Sıkıntı yok sen ünv. Gitki göreceksin 40 yaşında insanlar geliyor
- 10 ay
yani o da doğru teşekkürler
- 10 ay
Rica ederim
Değil tabi boş bölüm okumaktansa
02 Yorumla- 10 ay
aslında boş bölüm gelmiyor ama ben 24'umde o cubbeyi giyen bir avukat olmak için 19umda ikinci kez mezuna birakicam
2 ayValla geç değil, başvur.
00 YorumlaDalgamı geciyon 40 okuyan var
00 Yorumla
10 ayçok mu iyi çevren var?
00 Yorumla
10 ayYoookk üni her yaşta okunulabilir
00 YorumlaHayır tam zamanı
00 YorumlaGeç değil be daha yeni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayhayır geç değil okumanın yaşımı var
00 YorumlaBende ikinci kez kalıyorum değer
06 Yorumla- 10 ay
Ne istiyorsun hukuk mu sende
- 10 ay
Seninki daha zormus kazaniriz umarim ben cubbeyi sende beyaz önlüğü giyersin basarilarr
- 10 ay
sakın pes etme ikimizde basaricaz cok iyi hukukcu ve tipci olucaz inaniyorum
Geç değil
01 Yorumla- 10 ay
Bı tik gec
Gerek yok
01 Yorumla- 10 ay
Neye gerek yok
10 aydeğil
03 Yorumla- 10 ay
2 yıl geç kaldım 😭
- 10 ay
18 yaşımda üniversiteye başladım, birçok arkadaşım +23 yaşındaydı, hazırlığı olan 5 senelik bir fakülteydi bir de, otur hesabını sen yap
- 10 ay
Seni cok kiskandim ya of ben niye ilk sene kazanamadim aglicam simdi
9 ayHayır tabii ki. Okumanın yaşı olmaz.
00 YorumlaDegil
00 Yorumla
10 ayHayir
00 YorumlaDeğil
00 Yorumla
10 ayGeç değil
00 YorumlaDeğil
00 Yorumlahayır değil
00 Yorumlagidilir
00 Yorumla
10 ayHayır
00 Yorumla
10 ayYok erken
00 Yorumla
10 ayDeegil
00 Yorumla
10 ayDeğil
00 YorumlaGeç değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ay23 yaşına geliyorum e ben napim o zaman
06 Yorumla- 10 ay
Hukuk mu istiyorsun sende
Cevap sahibi10 ayyok mühendislikti
Cevap sahibi10 aybilgisayar
- 10 ay
umarim kazanirsin ya
Cevap sahibi10 ayBilmiyorum ya gelirdi de gidip doğuda yazacağıma yazmadım. Seneye de olmazsa ben ybs falan yazarım yüksek puanlı
- 10 ay
Aynisi ya ben istanbuldayim Ankara hukuk istiyorum bu sene deli gibi calisalim 26 bizim yilimiz olucakk just believe it
Değmez
15 Yorumla- 10 ay
Nedenn
- 10 ay
Uni okumadan ne kariyeri
- 10 ay
Yook
10 ayDegil
01 Yorumla- 10 ay
Geec
Hayır
00 Yorumla