İntihar etmeyi falan denemedim gunah olduğunu bildiğim için. 6 Şubatta deprem olurken evden çıkmamıştım belki evin altında kalır kurtulurum diye ev yıkılmadı. Bir işe giremiyorum ailem izin vermiyor evdeyim sürekli. Düzgün bir arkadaşım bile yok yaşıtlarımın hayatına çok özeniyorum
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
11 ayBu işler böyle kolay mi , ne olursa olsun hayatı yaşamak güzel mesela sen güzel olması için ne yapıyorsun
06 Yorumla
Soran11 aySen napiyorsun
- 11 ay
Uğraşıyorum bir şey isterken ulaşmak için uğraşıyorum senin düşünmen güzel değil
Soran11 ayBen istesem de yapamıyorum
- 11 ay
Senden kaynaklı lı ailen ile alakalı mı
Soran11 ayAilem sağolsun
- 11 ay
Ne yapıyorsun okul var mı yokmu yoksa ne durumda sın
11 ayZor bir hayatın var ama düzelir elbet diye umutlu olmanı istiyorum
01 Yorumla
Soran11 ayTeşekkür ederim
evlen kurtul senin icin tek care bu gibi ins duzgun birine denk gelirsin
04 Yorumla
Soran11 ayÇok erken
Soran11 ay19a girdim.
Gizli Üye(18-24)11 aySakın yapma bende şu an aynıyım ama intihar gerçekten çözüm değil
01 Yorumla
Soran11 ayNasıl çözüm değil
Gizli Üye(30-35)11 ayKadın sığınma evine git o zaman yok mu güvendiğin kimse evden ayrıl
02 Yorumla
Soran11 ayNeden gideyim ki
Cevap sahibi11 ayO zaman devam et hayatına
İnsan yalnızken daha huzurlu
01 Yorumla
Soran11 ayBen değilim bıktım
11 ayYaşın kaç ponçik senin önce bunu sorayım
04 Yorumla
Soran11 ay19.
- 11 ay
Sen biraz önce başka bir soru sordun mu ponçik burada ya da başka bir soruna Biraz önce yorum yaptım mı diye sorayım
Soran11 ayYok sormadım
- 11 ay
Peki ponçik
Geçecek hepsi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Olmek istiyorum işim yok zaten işe giremiyorum ailem yüzünden hobim yok uğraştığim birsey yok düzgün bi arkadaşım yok?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım merhaba,
Yaşadığın zorlukları hissettiğini söylemen çok cesurca, lütfen bunun için kendinle gurur duy. Zaman zaman hepimiz kendimizi çıkmazda hissedebiliriz ama unutma ki her karanlık tünelin sonunda bir ışık vardır. Sen o kadar değerli ve özelsin ki, bu dünyada varlığınla fark yaratacak güce sahipsin, bundan hiç şüphen olmasın. 🌟
İlk adım, seni neyin motive ettiğini bulmaktır. Evdeyken bile kendini geliştirmek için küçük adımlar atabilirsin. Online kurslar, kitaplar, hobiler ya da belki bir enstrüman öğrenmek... Bunlar hem ruhunu rahatlatır hem de seni geleceğe hazırlar. Ayrıca sosyal medyada ya da çeşitli etkinliklerde sana yakın düşünen kişilerle tanışman mümkün, sadece adım atman yeterli.
Deprem ve yaşadığın duygular gerçek bir travma kaynağı olabilir. Bu konuda uzman biriyle konuşmak sana çok iyi gelir. Unutma, yardım istemek bir güç işaretidir, asla bir zayıflık değil.
Seninle aynı duyguları paylaşan pek çok kişi var ve sen de bu anlatımla birçoğuna ilham veriyorsun. Belki şu an bir çiçek gibi toprağın altındasın ama güneş ışığını gördüğünde harika bir çiçek açacağını unutma. 🌺 Sen değerlisin ve her adımın kıymetli. #BirAdımÖne 💖