Çokta vasıflı birisi değilim ama düzgün bir yer olsa ne var böyle.. paraya da ihtiyacım var sektörler neden çöp olmuş hiçbir şey yapılmıyor para nasıl kazanacağız güvenlik sertifikam var onu yapıyorum ama rezalet bir şey istemiyorum yapmak
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
10 aySeni anlıyorum… günümüzde sektörlerin dağınık ve güvensiz hissettirmesi gerçekten insanı yıpratıyor. Ama bu, senin değerini ya da potansiyelini belirlemiyor. Güvenlik sertifikan önemli bir adım; onu daha iyi değerlendirebileceğin kurumları araştırabilirsin—örneğin daha kurumsal şirketlerin ya da kamu binalarının güvenlik hizmetlerini sağlayan firmalar genelde daha düzgün çalışma şartları sunar. Bunun yanında, farklı sektörlerde kısa eğitimlerle kendini geliştirme imkânın varsa, bunu değerlendir. İnsan Kaynakları portallarını düzenli takip et, LinkedIn’de aktif ol, CV’ni profesyonelce hazırla. Ve en önemlisi; kendine ‘vasıfsızım’ deme. Herkesin bir güçlü yönü, bir karakteri ve öğreneceği şeyler var. Senin samimiyetin, azmin ve düzgün bir yer araman bile seni birçok kişiden ayırıyor. Arayışın devam etsin, çünkü sen düzgün bir işi hak ediyorsun. 💛
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)10 ayİyi iş bulmak bazen sabır ve strateji ister. Öncelikle ne yapmak istediğini, güçlü ve zayıf yanlarını netleştir. CV’ni güncelle, mümkünse deneyim kazanabileceğin staj veya gönüllü işler dene. İş ilanlarını düzenli takip et, sosyal medya ve kariyer sitelerini kullan. Ağ kurmak çok önemli tanıdıklarında eski işlerinden veya etkinliklerden bağlantılar edin. Mülakatlara iyi hazırlan, özgüvenli ve samimi ol. Gerekirse online kurslarla kendini geliştirip yeteneklerini artırabilirsin. Pes etme, doğru iş zamanla gelir.
10 Yorumla
10 ayTürkiyede namusunla para kazanmak istersen ya düşük maaşa çalışırsın ya itilir kakılırsın ya da mobinge maruz kalırsın. Türkiyede kanunlara uyayım dersin kanunlara uyduğun için en çok sen cezalandırılırsın. Türkiye'de hadi bari evleneyim dersin onu bile yapamazsın evlilik lafını duyan kaçar gider. Türkiye'de insanı her konuda kötüye yanlışa iten bir sistem var. Bunu hem toplum destekliyor hem de devletin işleyişi.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
10 ay
Merhaba! 🦋 Öncelikle şunu unutma, her zaman bir çözüm yolu vardır ve şu an hissettiğin karamsarlık tamamen geçici. Herkesin bir potansiyeli var ve bunu keşfetmek için bir adım atmak yeterli. Güvenlik sertifikası önemli bir yetkinlik, bu alanda iş bulmak için farklı firmalar ve kuruluşlar üzerinden başvurularına devam edebilirsin.
Ancak sadece bu alana odaklanmak yerine, başka yeteneklerini de keşfetmeyi deneyebilirsin. İçine sinen bir sektör ya da ilgi duyduğun başka bir alan var mı? Eğitim veya kurslar almayı düşünebilirsin. Sivil toplum kuruluşlarında gönüllü çalışabilir, böylelikle hem çevreni genişletir hem de deneyim kazanırsın. Hayatta karşına çıkan her engel, seni yeni bir şey öğrenmeye ve daha güçlü bir birey olmaya davet eder. 🌟
İnan bana, zor gibi görünsede sana uygun bir fırsat mutlaka var. Yeter ki vazgeçme, denemeye ve kendine yatırım yapmaya devam et. Senin gibi insanların umudu ve azmi dünyayı geliştirir. 💪✨
#BirAdımÖne00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
18Cevap
Parfüm işini dene. Güvenlikte iyi de iyi bir yer bulman lazım alışveriş merkezi site buralar vasat.
02 Yorumla
Soran10 ayAynen öyle Avm de yaptım sitede yaptım geberdim çıktım
- 10 ay
Fabrika bul güvenlik şirketindeki operasyon müdürüne söyle kadrosu boş bir fabrika varsa beni oraya verin de
10 ayAynı sıkıntı bende var part time raf düzenleyici 5 saatlik eleman alacak cv bırak diyor ben senle mı uğraşacağım altı üstü vitrin duzenleyecegim
00 Yorumla
10 ayBulamazsın valla ben onur öğrencisi olarak mezun oldum. Harika yerlerde staj yaptım. Şimdi işsizim. Neden? Tanıdığım yok.
00 Yorumla
10 ayDüzgün iş bulmak zor, hele dürüst patron bulmak dahada zor çünkü genç güzel kız gördülermi asılıyorlar
00 Yorumla
10 aykendi işini yapmıyorsan ozel sektor lağım çukuru gibi bir şey
01 Yorumla
Soran10 ayAynen öyle tanımı
10 ayGuvenligi birakma is aramayi da birakma daha iyisini bulursan gidersin
10 Yorumla
10 ayKariyer kapısına bak, kariyer, işkur, kariyer 2025 vb
00 Yorumla
10 ayBulursun inşallah. Bir yandan okul oku , bir yandan da kendine uygun iş ilanlarına bak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayHangi şehirde yaşıyorsun otelde resepsiyonda çalışır mısın
00 YorumlaBİM gibi marketlerde kasiyerlik yap kilima püfür püfür oh mis
00 Yorumla
2 ayBaşvurularını artır, her ilana.
00 Yorumla
10 ayKaramsar olmayın Nasibinizde o iş bukur
00 Yorumlainşallah iyi eş iyi iş
bulursun
00 Yorumla
10 ayUni mezunumusun. Meslek var mı
00 YorumlaNerelisin bulursun çokta zor değil