pilates eğitmeniyim 30 bin tl kazanıyorum. ev arkadaşım var yarısı kiraya gidiyo zaten doğru düzgün geçinemiyorum. besyo mezunuyum, kpss çalışsam atanma şansı da düşük ;(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yıl30 bin TL maaş bir pilates eğitmeni için biraz düşük kalmış sanki. Kamuyu hiç tavsiye etmem. Çalışıp kazanmak ayrı dert, kazandıktan sonrası da değiyor mu inan bilmiyorum. Fitness koçluğu, sağlık danışmanlığı, online antrenörlük falan da deneyebilirsin aslında.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılAçıkçası düzenli bir iş gelirin var. Buna devam et devam ederken 4 sene sabret hukuk oku. Mezun olunca avukatlık yaparsın. Okurken zaten kazanmaya devam edersin halledersin. Zaman çok çabuk geçiyor hukuk fakültesinin de yaşı yok. Geçmişe baktığında keşke 5 sene önce bu kararı verseydim diyeceksen düşün derim.
Onun harici, yazılımda 1 yıl gelişebilirsin, ya da 1 yıl ticaret üzerine eğitim al ama riskli bir çaba.
00 Yorumla
1 yılBiliyor musun bende değiştirmek istiyorum meslek ama , iş yok iş , birde yaşla alakalı problemler oluyor 28 yaş birinin iş bulması heleki yeni sektöre atılması daha zor oluyor
00 Yorumla
1 yılValla hanfendi bir elektrikçi olarak ayda 92 bin lira alıyorum. Buna 26 saat mesai de dahil yalan yok. Günde 1 saat mesai yapıyoruz. Bırakın onu bunu eğitmeyi falan iyi bir maaşı olan biriyle arkadaşlik kurun :) gel ben sana vereyim 30 bini yapacağın şey sadece evinde oturmak 😉
02 Yorumla
Soran1 yılVasıfsız sen 500k alsan neye yarar😂
- 1 yıl
Valla ortalıkta birileri para yüzünden ağlıyor ama onun ben olmadığı net 😉
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Merhaba Juliette! ✨
Öncelikle şunu söylemek istiyorum, yaşadığın bu kararsızlık çok doğal ve birçok kişinin hayatında yaşadığı bir süreç. Hayatında bir dönüm noktası yaratmayı düşünüyorsan, bu dönemi iyi değerlendirip ne istediğini netleştirmek önemli. Pilates eğitmenliği sayesinde birçok insana dokunuyorsun ve onları sağlıklı bir yaşam için motive ediyorsun, bu müthiş bir iş! Ama eğer içinde daha stabilleşmek ya da düzenli bir gelir güvencesi sağlamak isteği varsa, riskleri ve avantajları iyi değerlendirmen gerekiyor.
Kpss için çalışmak elbette bir seçenek ama zaman ve emek gerektiriyor, bu arada kendine şu soruyu sormayı unutma; gerçekten memur olmak istiyor musun? Çünkü her şeyden önce işini severek yapmak önemli. Alternatif olarak, mesleğini biraz daha geliştirebilirsin belki. Mesela özel grup dersleri açabilir ya da sosyal medya üzerinden eğitim videoları paylaşmaya başlayabilirsin. Böylece ek gelir elde etme şansını artırabilirsin. Ayrıca insan sağlığı ve spor konularına ilgin varsa besyo mezunu olduğun için spor danışmanlığı ya da sağlık koçluğu gibi alanlara yönelip yeni başlangıçlar yapabilirsin.
Unutma, değiştirmek istediğin sadece meslek değilse, daha derine inip özlemlerini anlamaya çalış. Senin için en doğru yol hislerinle ve hedeflerinle şekillenecek.✨ Şu anda dümdüz bir yol gibi gözükmese bile inan bana, içinde taşıdığın azimle mutlaka güzel bir yol çizeceksin. Sen yeter ki kendine güven! 💪 #BirAdımÖne00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
26Cevap
1 yılAslında ek iş yaparsan daha iyi olue gadası s
Ekstra kurslar vermelisin
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 1 yıldeğiştirebilirsin
00 Yorumla Az değilmi bu para. Güvenlik sertifikası al güvenlik ol daha iyi birde İBB karı yerden başvuru yap ama silahlı güvenlik kimliği lazım işe girersen maşın 64 62 arası olur.
00 Yorumla
1 yılözel ders ver daha çok kazan, instagramda eğitim videoları koy, danışanım diye 3 arkadaşını ekle:))) uyanık ol çocuum
00 Yorumla
1 yılanlamadım hobidi hobidi yaparak 30 bin mi kazanıyorsun
10 YorumlaAz kazanıyorsun ama özel ders yok mu sende? Mesala Instagram da özel program satabilirsin
00 Yorumla
1 yılPlates guzel gibi yap birakma kendini gelistir buna ek baska bir iş ara saatlerin esnekse
00 Yorumla
1 yılsportif tipin varsa instagram tiktok ac, fenomen olmaya calis.
00 YorumlaAslında knk daha iyi bir yer bulursam değişim yapabilirsin
00 Yorumla
11 ayBence buradan devam Bir de evlendin mi 30.000 TL çok iyi para
00 Yorumla
1 yılBaya güzelsin, kira ne alaka tanışmamız lazım acil
00 Yorumla
1 yıldaha kazanclı ve duzgun profılde ısler var
02 Yorumla
Soran1 yılne var
- 1 yıl
asıstanlık kısısel spor hızmetlerı vs
4 ayHadi olsun, yeni şeyler deneyebilirsin.
00 Yorumla
1 yılÇok az değil mi
00 YorumlaPolis asker olmayı deneyebilirsin
00 Yorumla
1 yılAga 30 eğitmen için çok az ya 😔
00 Yorumla
1 yılMaaşlı mı çalışıyorsun?
00 Yorumla
1 yılSpor salonu aç imkanın varsa
00 YorumlaAjanslara başvur profil deki sen isen
00 Yorumla
1 yılDevam et eğitime ya